Doğru söylüyorsun. Hazırladığımız listedeki tüm arkadaşlara hatırlatma mesajı attım. Ben bu anketi süresiz yapmıştım ama dediğin gibi bundan sonra yapılacak olan anketlere 2 - 3 gün süre verelim. Bu kez hafta başına kadar bekleyip öyle başlayalım diyorum. Sizce de uygun mu?
Arkadaşlar kitap listesine adını yazdırmak isteyen 12 arkadaşımız vardı. Ama 8 arkadaşımız oy kullanmış.
Kitap listesinde olan isimleri yazıyorum.
- b_u_y_c_u
- burcu_brc
- Zeyl
- prensesin.uykusuyum
- RaziyErkan
- prensesi
- tweetypinar
- wusten_blume
- EbRuLi_SuLTaN
- seyma88
- maiberf
- xxDerinxx (kitap listesine adını yazmamıştı, takipçi olacaktı.)
[*]sarissa (yeni eklenen arkadaşımız)
[*]Lyre (yeni eklenen arkadaşımız)
Henüz oylarını kullanmamış olan arkadaşlarım oylarınızı bekliyoruz.
a.s. a.s.
beni listeye yazmışsınız teşekkür ederim ama dışardan takip edebileceğimi söylemiştim.
yaz tatili boyunca yurt dışında olacağım için tam takip etme imkanım olmayacak. o nedenle listeye girmek istememiştim. ama madem yazıldım olabildiğince takip etmeye çalışırım.
arkadaşlar liste sürekli elimizin altında olsun diye ben bir hazırlama yaptım. burcu_brc istersen anketin ilk sayfasına bu listeyi koy ve listedi adı olmayanların oy kullanmamasını rica et , eğer katılmak istiyorlarsa isimlerini yazdırsınlar . diğer türlü karışıklık olacak çünkü...
kodlarlar yazmadığın için olmuş tatlışımbak bunu kopyala yapıştır ama aradaki boşlukları silerek . ben boşluk bıraktım yoksa resim çıkar
Bu kez oldu opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım, bir şey daha öğrenmiş oldum.
ben kitabı aldım eve gelene kadarda metroda okudum biraz güzel gidiyo şimdilikteşekkürler burcuopuyorumnanaktan
kitabın ilk 10 sayfasını kitapyurdundan okudum
bakalım nasıl bir kitap merak ediyorum
nermin bezmen'i de ilk defa okuyacağım
kurt seyit'i almıştım henüz ona sıra gelmemişti
bundan sonra da onu okurum artık
tabii önce edinmem gerekecek.
ben de edindim kitabı ama henüz başlamadım okumaya ama en yakın zamanda başlamayı düşünüyorum.bu arada saflığıma verin bişey sorucam.şimdi bu listemizdeki arkadaşlar sırayla kitap ismi belirleyip kısaca tanıtıp ankete mi sunacaklar.kaç kitap olmalı en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?