Burçlar ve en iyi anlaştığı/anlaşamadığı burçlar

Aslında terazi oğlak ve kovalarla iyi anlaşır ama demek ki sana yükseleni farklı bir burç denk gelmiş. 😁🧿 Gömsünler. Gömün uleyn bekliyorum 😁😁
Aslında terazi oğlak ve kovalarla iyi anlaşır ama demek ki sana yükseleni farklı bir burç denk gelmiş. 😁🧿 Gömsünler. Gömün uleyn bekliyorum 😁😁

🤣🤣🤣 Yok tüm burc yorumcuları da der oğlakla terazi sevgili olarak anlaşamaz. Hatta şuraya not düşeyim alıntı yapıp. Kova sayesinde çok uyumlu komik biriyim de arkadaş olarak çok iyi anlaşırım ama. Artık karşıma çıksa arkadaş olalım yeter böylesi daha güzel şarkısını söylerim.🥂🫶

+Terazi burçları ve Oğlak burçları aşk ve arkadaşlık ilişkisinde zorluk yaşayabilirler çünkü her ikisi de öncü niteliğe sahiptir. Ancak Oğlak ve Terazi burcu ikilisi çok iyi iş arkadaşı ya da ticari ortak olabilirler. Diğer yandan Terazi ve Oğlak cinsel uyumu beklentilerini karşılamayabilir.+ 🤣🤣😵‍💫

🤣🤣🤣 Yok tüm burc yorumcuları da der oğlakla terazi sevgili olarak anlaşamaz. Hatta şuraya not düşeyim alıntı yapıp. Kova sayesinde çok uyumlu komik biriyim de arkadaş olarak çok iyi anlaşırım ama. Artık karşıma çıksa arkadaş olalım yeter böylesi daha güzel şarkısını söylerim.🥂🫶

+Terazi burçları ve Oğlak burçları aşk ve arkadaşlık ilişkisinde zorluk yaşayabilirler çünkü her ikisi de öncü niteliğe sahiptir. Ancak Oğlak ve Terazi burcu ikilisi çok iyi iş arkadaşı ya da ticari ortak olabilirler. Diğer yandan Terazi ve Oğlak cinsel uyumu beklentilerini karşılamayabilir.+ 🤣🤣😵‍💫
Ay bir tane savciyla flört etmistim teraziydi iyide anlasiyorduk ams tipini begenmeyip muhabbeti kestim bir de aklim eski sevgilimdeydi ahhh ben tam bir malim 🫠

Hiç oğlak sevgilim olmadı. 😁 sadece flörtüm oldu. Şuraya gidelim bir gün diyordu. Bakıyordum ikinci güne lafını bile etmiyor. 😁😁 her şey laftaydı yani.

Ay bir tane savciyla flört etmistim teraziydi iyide anlasiyorduk ams tipini begenmeyip muhabbeti kestim bir de aklim eski sevgilimdeydi ahhh ben tam bir malim 🫠

Başta çok iyi anlaşırsın da değişir abi değişir bu burç. 🤣 arkadaş olarak çok iyi flört zaten sevgililiğin bir tık altı. İyi olmuş valla.

Geçen doğum günümu yazaraktan burç şeceresi çıkarttım bir tek balık yoktu evinde ayında 3. 5. Hepsinde farklı bir burç yazıyor ..

doğum tarihime göre aslanım genelde bogalarla, ikizlerle iyi anlaşıyorum ama genel anlamada tum burçlarla anlaşirim ama koçları sevmem :sus: istisnalar kaideyi bozmaz tabi :KK45:

Arkadaslar onu bunu bosverin oglakla iliskisi atesli ve sadık olavak burc var mi onu deuin bana

Yayyyy 🫶😍 benim ay burcum hemi de. Oğlak içerden çok ateşli bir burçtur. Yay-aslan- koç uyumlu sadakat eh handikap biraz.
Oglak için olmazsa olmaz güvendir. Akrep sadakatli oluyormuş bilinenin aksine. 🤣

Ya nasıl terazi ile anlaşamıyorsunuz ya hemen burayı terket 😁😁🧿 Benim en iyi anlaştığım burçlar top1 aslandir
Genel olarak çok iyi başlayıp sonradan ters düşerim niye diyeceksin terazinin sağı solu belli olmuyor ve aslan net olmayanı pek hayatında tutmaz 🤫 Hayır net bir karaktersen o senin yükselenin etkisidir. 🙈

X