- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
İkisi de domestik burç çok iyi anlaşırlar evet mesela ben ikisiyle de anlaşamam ( Koç)Yengeç olarak boğalarla iyi anlaşıyorum ben bana iyi geliyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi de domestik burç çok iyi anlaşırlar evet mesela ben ikisiyle de anlaşamam ( Koç)Yengeç olarak boğalarla iyi anlaşıyorum ben bana iyi geliyorlar.
Kiz ne parasi eksininde eksisinseyimEvet şaşırtmadın hesapcı arkadaşım. Kusura bakma paralarını sayarken belki rahatsız etmişizdir.
Valla zor oluyor burhanım nerden geldim İstanbula modunda yaşıyorum sende yaşıyormuşun işte sana sormalıGerçekten çok duygusallık veriyor nasıl yaşıyorsunuz böyle
Ay evet ya başaktan geliyor herkesin birşeyine gıcık oluyorum bazen düşünüyorum bunun neyine gıcığım acaba diye Belli etmemem de yengeç sinsiliği tam zaten balık saflığımla başka sinsilik yapamıyorumBaşak kimseyi beğenmez tabi kendisi dışında. Ordan geliyordur.
Balık benim dengemi çok bozuyor bazen çok cool oluyorum bazen Azer bülbülValla zor oluyor burhanım nerden geldim İstanbula modunda yaşıyorum sende yaşıyormuşun işte sana sormalı
Bir terazi olaraktan teesüf ediyorumBilinenin aksine oğlağa kova bir kadın olaraktan başak ,boğa , terazi erkekleri ile anlaşamam. Boğalarla ego savaşından, başaklarla hayat bakışı olarak terazilerle dengesizlikleri yüzünden anlaşamam.
Kova ve yay yan burçlarım o yüzden elektriğim de yüksek olduğu için kova-yay-aslan-koçla uyumluyum çekiyorlar beni açıkçası seviyorum enerjilerini. Akreple ve ikizlerle yüzeyseliz yani anlaşabilir miyiz bilmiyorum zaman geçirmem gerekli.
Balık -yengeci ise oğlak avucuna iyi alabiliyor ondan anlaşırlar inatçı oğlağı genelde sakin burçlar olan balık ve yengeç iyi tolere ediyor gözlemim bu yönde. Kankilerim hep balık burcudur yada yay aslan.
Senin terazi olduğunu hissetmiştim. Kim böyle pat pat konuşabilir tabiki teraziTerazi olarak kovaları yerim akrepler noooo
Bir terazi olaraktan teesüf ediyorum
Terazi olarak kovaları yerim akrepler noooo
İkizler bence yayla anlaşır. İkisi de sosyal oluyorlar.İkizler kimlerle anlaşıyor? (Kimseyle anlaşamaz yorumunu kabul etmiyorum baştan yazayım )
Bir terazi olaraktan teesüf ediyorum
yay dışında peki :) yay deyince aklıma en çok etkilendiğim ama şu an muhabbetimiz olmayan biri geliyor da o yüzden yayı es geçtim yazmadım yorumaİkizler bence yayla anlaşır. İkisi de sosyal oluyorlar.
Aslında terazi oğlak ve kovalarla iyi anlaşır ama demek ki sana yükseleni farklı bir burç denk gelmiş. Gömsünler. Gömün uleyn bekliyorumValla gömsünler teraziye seferoğulları olsa telli oğullarının safına geçerim o derece boğalar için de hep hayal kırıklığı oldular bende başakta beni hiç çekmiyo içi geçmiş çok sıkıcı kasıntılar hihi (oğlak olarak bana yansıyan gözlemim yani göreceli) Ama hemcinslerimle iyi anlaşırım
İkizler biraz anlaşması zor bir burç. Terazi ile iyi anlaşırlar bu da terazinin uyumundan gelir. Belki boğalarla olabilirsiniz.yay dışında peki :) yay deyince aklıma en çok etkilendiğim ama şu an muhabbetimiz olmayan biri geliyor da o yüzden yayı es geçtim yazmadım yoruma