- Konu Sahibi BibLoSuRat
-
:)) allah bozmasınben yengeçim.10 yıldır bagımız kopmayan arkadaşım akrep.
burçlarla ilgilendigim zaman anladım ki.kopmayımışız.uyumumuzdan geliyormuş.
her ikimizde su grubu ya
ben yay burcuyum..
en yakın arkadaşım ve sevgilimin burcu ise akrep..
üstelik doğum günleride aynı gün.
yay olduğum halde nasıl anlaşıyoruz diye düşünüyordum ki yengeçle iyi anlaştıklarını okudum geçen zamanda..
yükselenim yengeç
Ben ikizlerim. En yakın arkadaşım, dostum, hatta kardeşim olarak gördüğüm insan yengeç burcu.
20 yıllık arkadaşım dostum kardeşim herbişeyim kova burcu :103:
seviyorum kovaları, çılgın oluyorlar
ben kovayım en yakın dostlarım yay ve ikizler
15 yıllık canımın içi ikizlerdir
ben koç
bilmiyorum ne kadar etkisi var burcun
Benimde annem koç burcudur çok fedakar haddinden fazla..Sanırım genel özellikleri ouzakta olmamıza rağmen en yakınımda hissettiğim, en güvendiğim, vefalı olan, canımın parçası dediğim, anlayışlı, ince düşünceli, ruh ikizim..her bir şeyim benim... koç burcudur benim en dostum dediğim..şahanedir benim çiçeğim..
ben ise akrebim.. akrep-koç anlaşamaz derler ama benim yakın hissettiklerim özellikle şu son senelerde hep koçlardan çıkıyor..
Benimde annem koç burcudur çok fedakar haddinden fazla..Sanırım genel özellikleri o
olabilir canım..yani dostluğun ne olduğunu biliyorlar..içleri temiz oluyor genellikle..saf ve çocuksu olmakla birlikte ayrıca sinsi olmuyorlar..açık açık ortaya döküyorlar her şeyi..arkadan vurmaları yok..gerçi aslında karakter meselesi..direkt burca bağlamamak gerek..ama karşılaştığım koç burçları hep böyleydi..ondan genelleme yaptım..senin burcun ne canım?
arkadan vurmaları yok genelde vuruluyolar yani annem bi kere vuruldutabiki yetişme tarzıda çok önemli burç belki etki ediyodur..
Ben yay burcuyum canm
sevindimŞimdiye kadarki kankalarımın hepsinin de burcu yay. İyi anlaşıyormuşum demek ki. Ben de kovayım.
en yakın arkadasımın annesiyle annem daha biz doğmadan arkadaşlarmış yani kendimi bildim bileli beraberiz onsuz naparım bilmiyorum
ilkokul,ortaokul,lise hep aynı okuldaydık inşallah ünide de öyle olur,
o da oğlak,bende oğlak.10 gün arayla doğmuşuz
balık kova ve yengeç en yakın dostlarım
gerçi arkadan vurulmayan az kişi vardır şu hayatta.. yaşadıkça görüyoruz her şeyi..
yay burcu neşeli ve takıntısız olur derler..üç tane yay burcu kızı tanıdım..üçü de aşırı sosyal, neşeli ve hayat doluydu..ayrıca pozitif ruh halleri vardı..o yüzden bence kıskanılacak bir burç: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?