Burç Uyumu

Çocuğu tam tanımıyorum bi doktor odasında merhabalaştık birde arada yemekte görüyorum ikizler burcu olduğu için antipati duymaya başladım bile :)) Bu arada benim burcum boğa yükselenim terazi ay burcum aslan en uyumlu burç sizce hangisi :)

yükseleniniz terazi ise ikizlerden hoşlanmanız normal. En uygun burç denemez yani herkesin yükseleni, güneşi, ayı daha bir sürü görünümü var. Mesela onun da ay burcu boğa ise yükseleni aslansa vs. güzel olur. Element uyumu önemli aslında. Siz de maşallah toprak, hava, ateş var.

Bu arada venüsümde boğa burcuymuş, hiç terazi olsun istemezdim boğa aslan ne güzel otoriter mantıklı terazi dengelerimi bozuyor :)) anladım onun içinde tanıdıktan sonra affedersiniz sizin yükselen ve ay burcunuzu öğrenebilirmiyim hemen heimish e sormam lazım :)))

Ben Koç eşim ikizler yükseleni koç buarada benim yükselenimde Koç yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler

venüs terazi güzellik verir kadına sanatla uğraşırlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…