Burç Uyumu

Yengeç & Akrep uyumu nasıl?
Hemen başlayayım

Yengeç burcu sevgi dolu, ailesine ve evine bağlı, sadık, çok hassas, kırılgan, hayalperest insanlardır. Çevresi çok geniş olmasa bile kendini seven oldukça insan vardır. Çünkü herkes için güzel şeyler düşünen iyi niyetli insanlardır.

Akrep burcu ise tutkulu, sevince sadık, altıncı hisleri güçlü, hassas, bir o kadar da güçlü ve sır küpü kişilerdir. Hakkını yedirmez ve kıskançlık yapabilir. Çevresindeki insanlara korumacıdır.

Bu iki burç birlikte çok mutlu olabilir çünkü ikisi de su grubu burcudur ve birbirlerini anlarlar. İkisinin de özünde narin bir kalp vardır ve bunun bilincinde davranırlar. Birlikte çok sevimli ve sevimli olurlar. Bu çifti bir ortamda sürekli temas halinde, birbirlerine sırnaşırken görmek mümkündür. Tam bir romantik film çiftidirler. Bu çift ekstrem kötü bir şey yaşamazsa birlikte güzel ve uyumlu olurlar.

Mutluluklar dilerim

Merhabalar :) ben de yengeç burcuyum yükselenim yay .onun burcu balık. Yükselenini bilmiyorum .Şimdiden teşekkür ederim

Yükseleni akrep olan Aslan kadını ile yükseleni akrep olan Akrep erkeği nasıl olur acaba? Ateş suyu ısıtır mı yoksa su ateşi söndürür mü?

Ciddi misiniz ozaman hiç başlamamak :)) istisna olabileceğini düşünmüştüm hoş ortada henüz birşey yok ama merak etmiştim
Yani biz evliyiz 4 yıl olcak. Evli kalamıycak kadar çok degil ama sürtüşmelerimiz fazla anlaşamıyoruz pek ben inat o gururlu biraz zor yürüyo yani

Yani biz evliyiz 4 yıl olcak. Evli kalamıycak kadar çok degil ama sürtüşmelerimiz fazla anlaşamıyoruz pek ben inat o gururlu biraz zor yürüyo yani
Sormayın bendede inat çok çok fazla var çocukta bizim hastanede çalışıyo öyle uzaktan arada bi gördüğüm biri sistemden dur bakim kaç yaşında burcu nedir dedim ikizler görünce eyvah : ama ikizler burcunun çok cins olduğu kesin böyle bi egolu böyle bi kendini birşey sanmalar bilemedim

Cins oldukları dogrudur bi anı bi anına uymaz sıkıntı vallahi

Peki ikizler burcu erkeğinin dikkatini çekmenin bi yolu varmı belki öneriniz vardır :))
erkeklerin hoşlandığı kız tipini öğrenmek için venüs burcuna bakmanız lazım. Venüsü de ikizlerse, internete venüs ikizler erkeği yazın. O tip kızlardan hoşlanır. Muhemelen zeki, konuşkan, bıcır bıcır kızlardır :)

Venüs burcunu buradan öğrenebilirsiniz.

Hatta sizinkine de bakıp karşılaştırabilirsiniz. Mesela sizin de venüsünüz ikizlerdeyse uyum olabilir. Çünkü venüs kadınlarda, kadınlığını nasıl kullandığını gösterir, erkeklerde ise hoşlandığı kız tipini

bu arada sitede saat de sormuş ama ona pek gerek yok. Sallayabilirsiniz.. Venüs, Ay kadar kadar çabuk değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…