-
- Konu Sahibi yitipgiden
Hemen başlayayımYengeç & Akrep uyumu nasıl?
Merhabalar :) ben de yengeç burcuyum yükselenim yay .onun burcu balık. Yükselenini bilmiyorum .Şimdiden teşekkür ederimAstrolog değilim ama kendi halimde bu konulardan anlıyorum. Biraz eğlenmek için aklınızdaki kişiyle burç uyumunuzu yapabilirim. Burcunuz ve onun burcunu söylemeniz yeterli (yükselen biliyorsanız onu da söyleyin)
AYRICA DEDİĞİM GİBİ ASTROLOG DEĞİLİM, SADECE EĞLENMEK İÇİN YAPIYORUM YANİ HARİKA SONUÇLAR BEKLEMEYİN LÜTFEN
(Arkadaşlar bu etkinliği şimdilik bitiriyorum ama kısa zamanda başka burç yorumları ile döneceğim, katılan herkese güzel yorumları için teşekkürler)
Ben oğlak sevgilim balıkBen akrep eşim balık
Boğa ve ikizler burcu karakter uyum açısından nasıldır sizceBen boğa eşim ikizler uyum hiç yok ama merak ettim yinede yorumunuzu
Fazlasıyla uyumsuzBoğa ve ikizler burcu karakter uyum açısından nasıldır sizce
Ciddi misiniz ozaman hiç başlamamak :)) istisna olabileceğini düşünmüştüm hoş ortada henüz birşey yok ama merak etmiştimFazlasıyla uyumsuz
Yani biz evliyiz 4 yıl olcak. Evli kalamıycak kadar çok degil ama sürtüşmelerimiz fazla anlaşamıyoruz pek ben inat o gururlu biraz zor yürüyo yaniCiddi misiniz ozaman hiç başlamamak :)) istisna olabileceğini düşünmüştüm hoş ortada henüz birşey yok ama merak etmiştim
Sormayın bendede inat çok çok fazla var çocukta bizim hastanede çalışıyo öyle uzaktan arada bi gördüğüm biri sistemden dur bakim kaç yaşında burcu nedir dedim ikizler görünce eyvah :Yani biz evliyiz 4 yıl olcak. Evli kalamıycak kadar çok degil ama sürtüşmelerimiz fazla anlaşamıyoruz pek ben inat o gururlu biraz zor yürüyo yani
Cins oldukları dogrudur bi anı bi anına uymaz sıkıntı vallahiSormayın bendede inat çok çok fazla var çocukta bizim hastanede çalışıyo öyle uzaktan arada bi gördüğüm biri sistemden dur bakim kaç yaşında burcu nedir dedim ikizler görünce eyvah :ama ikizler burcunun çok cins olduğu kesin böyle bi egolu böyle bi kendini birşey sanmalar bilemedim
Peki ikizler burcu erkeğinin dikkatini çekmenin bi yolu varmı belki öneriniz vardır :))Cins oldukları dogrudur bi anı bi anına uymaz sıkıntı vallahi
Valla benimkinin dikkatini en son ondan ayrildigimda cektim. Ciddi oldugunu ve kararli oldugunu bilsin tek tqvsiyem bu olurPeki ikizler burcu erkeğinin dikkatini çekmenin bi yolu varmı belki öneriniz vardır :))
erkeklerin hoşlandığı kız tipini öğrenmek için venüs burcuna bakmanız lazım. Venüsü de ikizlerse, internete venüs ikizler erkeği yazın. O tip kızlardan hoşlanır. Muhemelen zeki, konuşkan, bıcır bıcır kızlardır :)Peki ikizler burcu erkeğinin dikkatini çekmenin bi yolu varmı belki öneriniz vardır :))
Sizin adınıza sevindim benimki sadece bi beğeni ama bakalım belki ilerde hayırlısıValla benimkinin dikkatini en son ondan ayrildigimda cektim. Ciddi oldugunu ve kararli oldugunu bilsin tek tqvsiyem bu olur
Hayirlisi olsun insallahSizin adınıza sevindim benimki sadece bi beğeni ama bakalım belki ilerde hayırlısı