Burç Uyumu

Çooook teşekkür ederim, gerçekten analiz çok iyi, yorumuna sağlık

merhabaaa. benim aslan sevgilimin ki kova. yükselenleri bilmiyorum :)
Merhaba hemen başlayayım

Aslan burcu kadını ateş grubuna mensup çok güzel, gösterişli, dikkat çeken, cömert, ben merkezcil, yer yer kıskanç, çevresi geniş, sosyal, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi bilen, arzulu kadınlardır. Sevgiyi, ilgiyi severler ve karşısındaki kişiden ilgi görmek onlar için önemlidir. Ne kadar güçlü de olsa sevgilisine sığınmak, kraliçe gibi hissetmek ister.

Kova burcu erkeği ise hava grubuna mensuptur. Eğlenceli, oldukça zeki, manipületik, sosyal, çevresi geniş, hislerini her zaman belli edemeyen erkeklerdir.

Ateş ve hava grubundaki burçlar birbirleri ile çok uyumludur ve bu çift birlikte çok mutlu, çok arzulu, çok eğlenen bir çift olur. Ortamların aranan çiftidir bu çift. İlişkinin başlarında kova erkeğinin hislerinde kapalı olması aslan kadınını zorlayabilir ama daha sonra aslan kadını onun yapısının böyle olduğunu anlayacaktır. Bu ikili ekstrem kötü bir şey yaşamadıkça birlikte çok mutlu olan, çok eğlenen bir çift olarak kalacaktır.

Ayrıca burçları 6'şar 6'şar yazdığımızda karşı karşı gelen, birbirine benzemeyen ama birbirine çekilen burçlara karşıt burç deriz. Aslan burcunun karşıt burcu kovadır. Yani siz özellik olarak, düşünce tarzı olarak çok ayrışabilirsiniz ama zıt kutupların birbirini çektiği gibi birbirinize çekileceksiniz. Birbirinizin tamamlayıcısı sizsiniz. Sizin yapamadığınızı sevgiliniz yapar, onun yapamadığını da siz ve aranızda bu tam olma hali hep sürer.

Çok şanslı bir çiftsiniz, mutluluğunuzun devamını dilerim

teşekkür ederim. gerçekten zıtız ve o zıtlıkla kopmuyoruz. yorumunuza sağlık

Ben kova, eşim terazi. Yükselenleri bilmiyorum
Hemen başlayayım

Kova kadını entelektüel, özgürlüğüne düşkün, mantıklı bir kadındır. Zekidir, cömerttir ve çevresine korumacıdır. Sosyal çevresi geniş, eğlenceli ve biraz çok bilmiştirler. Sevgilerini her zaman göstermezler ve insanlara bir şeyler katmayı severler.

Terazi erkeği ise bağlanmakta zorluk çekebilecek flörtöz erkeklerdendir ama sevip bağlandığında dünyanın en romantik, en sevgi dolu erkeğidir. Sevdiğini el üzerinde tutar, ona jestler yapar. Sevgi gösterir ve görmek ister. Ayrıca bu erkeğin estetik algıları yüksektir, sevdiği kadını güzel görmek ve ona güzel görünmek önceliğidir.

Bu iki burç hava grubuna mensuptur ve ikisi de eğlenmeyi bilen, sosyal bir çifttir. Birlikte bir yerler gezmek, birlikte bir şeyler araştırıp öğrenmek, birlikte gülmek eğlenmek tam bu çiftin işidir ve uyumları oldukça iyidir. Bu çift ekstrem bir şey yaşanmazsa birbirinden kopmaz. Devamlı birbirlerine bir şeyler kattıkları çok verimli ve güzel bir ilişkileri olur. Mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim ) ama iyi ki benim kocacım o flörtöz terazilerden değil gerçekten çok uyumluyuz ))

Ben balık-yükselenim terazi, sevgilim oğlak
Merhaba, hemen başlayayım

Oğlak erkeği çoğu kadının anlamakta zorlandığı, sevgisini belli edemeyen, parayı ve tutumlu olmayı seven, çalışkan, fedakar, güçlü erkeklerdir. Kolay kolay tepki vermez, düşünüp her şeyi tartar ve insanlara bir şeyler öğretmeyi, aynı zamanda yeni şeyler öğrenmeyi sever.

Balık kadını ise hassas, sevecen, masum görünüşünün altında her istediğini yaptırtacak bir tip yatan, genelde çok pozitif insanlardır. Çevreleri tarafından sevilirler ve insanlar onlar için olumlu hislere sahiptir. Bu kadınların altıncı hisleri ve empati yapma yetenekleri üst seviyededir. Terazi yükselen ise size adil olmayı, romantik olmayı ve kendinize has bir güzelliği katacaktır (ne kadar etki ediyor bilmiyorum)

Bu çift burç bakımından oldukça uyumlu. Çünkü oğlak erkeğini anlayabilecek sayılı kadınlardan biri balık kadınıdır. Balık burçları empati yapabilir ve anlayışlıdır.
Oğlak erkeği sizi ne kadar sevse de işinden gücünden vazgeçmek istemez ve bir sorumluluğu varsa kendine, işine zaman ayırmak ister. Her kadın bu davranışı olgun karşılayamaz ama balık kadını ona istediği alanı yaratabilir. Eğer yaratırsa da zaten bu ilişkinin hiçbir sorunu olmayacaktır.
Sevgi ve ilgi beklediğiniz zamanları sevgilinizin kafası dolu değilken dile getirip sonrasında ona işleri için destek çıkar ve alan yaratırsanız beraberliğiniz hep çok mutlu olacaktır.

Mutluluklar dilerimmm

Ben ikizler, sevgilim koç
Merhaba bildiriminiz gelmemiş, size yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama yapmadıysam diye yorum yapacağım
Başlayalım

İkizler kadını eğlenmeyi, özgürlüğünü, dostlarını, hayatı seven, başarılı, zeki ve birçok hobiye aynı anda sahip olabilecek, kafası hep tıkır tıkır çalışan bir kadındır. Mantıklıdır ve kendine bir şeyler katmayı sever. Kolay kolay öfke sorunları yaşamaz, öncesinde ölçüp biçer. Oldukça meraklı ve biraz konuşkandır. İnsanlar onunla sohbet etmeyi, ondan akıl almayı sever ve çevresi bi'hayli geniştir.

Koç erkeği ise her şeye rağmen içinde çocuksu bir ruh bulunan, libidosu yüksek, lider olmaya çok yatkın, öfke problemleri yaşayabilen, kıskanç, sosyal, eğlenceli biridir. Koç erkeğinin de kendine has bir arkadaş grubu vardır ve çevresi tarafından sevilir. Ayrıca arkadaşı olmayan ama onunla iyi anlaşan birçok insan da vardır. Bu erkek insanlara oldukça yardım eder ve kendini sevdirir. İlişkisinde bağlanma sorunu yaşayabilir ama bağlanırsa sorun yaşatmaz.

Bu çift hava ve ateş grubundan çıktığı için birlikte oldukça güzel bir uyum yakalarlar. İkisi birlikte çok konuşup, çok eğlenirler. Eğer ekstrem kötü bir şey yaşamazsa bu çift birlikte uyumu yakalar ve mutlu olur.
Mutluluklar dilerim

O kadar doğru ki... Elinize, yüreğinize sağlık Çok teşekkür ederim

Çoook teşekkür ederim emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…