Burç Uyumu

yitipgiden

h
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
89
80
22
Astrolog değilim ama kendi halimde bu konulardan anlıyorum. Biraz eğlenmek için aklınızdaki kişiyle burç uyumunuzu yapabilirim. Burcunuz ve onun burcunu söylemeniz yeterli (yükselen biliyorsanız onu da söyleyin)

AYRICA DEDİĞİM GİBİ ASTROLOG DEĞİLİM, SADECE EĞLENMEK İÇİN YAPIYORUM YANİ HARİKA SONUÇLAR BEKLEMEYİN LÜTFEN

(Arkadaşlar bu etkinliği şimdilik bitiriyorum ama kısa zamanda başka burç yorumları ile döneceğim, katılan herkese güzel yorumları için teşekkürler )

Son düzenleme:
İlki benden olsun ben akrep nişanlım terazi
Merhaba Melis öncelikle nişanlını ve seni tebrik ederim, umarım mutlu olursunuz. Başlıyorum

Terazi erkeği romantik, sevince sadık, eğlenceli, hava grubuna mensup bir kişiliktir. Terazi burcu erkeği bağlanmakta sorun yaşayabilir ama nişan kararı almışsa sizi çok seviyordur. Sevdikten sonra da tam bir aşk adamı olur terazi. Sizi şımartmak, el üstünde tutmak, jestler yapmak onun için çok olağandır. Ayrıca estetik değerleri yüksektir yani bu erkek için bakımlı olmanız onu memnun edebilir. Bunun yanı sıra kendisi oldukça renkli bir kişiliktir, sosyal alanda aktif ve çevresi geniş biridir. Bu yüzden sizinle bol bol şakalaşabilir. Yükselenini bilmesem dahi terazi erkeği genel olarak böyledir.
Akrep kadınları ise tutkulu, sadık, aşkına önem veren, güçlü, ayakları yere sağlam basan kadınlardır. Çoğu zaman sır küpü ve inatçı olabilseler de hisleri kuvvetli ve hassas kadınlardır.
Bu iki burç tutkulu bir çift olurlar. İlişkide akrep burcunun saldırgan tavrı da bazen pürüz çıkarabilir ama dengeli terazi burcu erkeği onu bastıracaktır. Bu ilişkide sorun olabilecek bir diğer şey de akrep burcunun kıskançlıkları olabilir ama sevgiyle çözebilirsiniz. Bir de bu iki burç birlikte eğlenmeyi çok iyi bilir ve sorunlarını yatak odasında çözen tutkulu bir çift olurlar.

Diyeceklerim bu kadar, umarım beğenmişsindir, iyi günler

Gayet güzel yorumlamışsın

Ben boğa eşim ikizler uyum hiç yok ama merak ettim yinede yorumunuzu

Ben boğa eşim ikizler uyum hiç yok ama merak ettim yinede yorumunuzu
Merhaba Ayşe hanım, başlayayım

Boğa kadını en sadık kadınlardan biridir. Genelde birini kolay kolay istemez ama ilişkiye başlarsa uzun sürdürür. Toprak grubundan çok güçlü, espritüel ve yönetici gezegeni Venüs olduğundan romantiktir. Ayrıca karşısındaki insanın da anlayışlı ve romantik olmasını bekler. Bu kadınlar tutumludur ve kıyıda köşede paraları bulunur.

İkizler erkeği ise eğlencesine, özgürlüğüne çok düşkün, çevresi geniş, mantığıyla hareket eden bir erkektir. İkizler burcu sevgisini her zaman dile getirmez ve göstermez. Sadece bazı hareketlerinden sevgisini hissettirebilir. Ayrıca kendisi hava grubuna mensup ve biraz çocuksudur. Çok yönlü, birden fazla hobisi olabilecek, zeki kişilerdir.

Bu bakımdan sevgiyi hissetmek isteyen boğa kadınını biraz mahrum bırakır ikizler erkeği. Aslında seviyordur ama bunu yeterince dile getirmez ve boğa kadını buna çokça sitem edebilir. Sevgi varsa çözülecek bir sorundur ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte. Eşinizle sık sık gezebilir, sosyal aktivitelere katılabilirsiniz çünkü o hayatın bu yönünü seven bir karakter.
Dediğim gibi bu ilişkinin en büyük sıkıntısı ikizler burcu erkeğinin hislerini kapatması olsa da eşi olarak sizin onu anlayacağınızı düşünüyorum.

Umarım siz ve eşiniz mutlu olursunuz

Merhaba, ben balık(yükselen başak) erkek arkadaşım akrep (yükselen başak)
Merhabaaa hemen başlayayım

Balık kadını hassas, masum gözükse de istediğini yaptırabilecek, hisleri güçlü, sevecen bir kadındır. Başak yükselen ise size güçlü bir duruş ve tutumluluk katabilir ama ne kadar etkiliyor bilemiyorum.

Akrep erkeği de çok tutkulu, hırslı, kıskanç, hisleri güçlü ve yer yer hassas bir erkektir. Yani özel günleri unutmanıza falan kırılabilecek bir erkek olabilir. Başak yükselen ona da tutumluluk katabilir ama ne kadar etkiler bilemiyorum.

Yanı sıra ikinizin de burcu su grubu ve bu sizi mükemmel bir çift yapıyor. Birlikte çok sevgi dolu, tatlı bir çift olursunuz. İnsanların filmlerde gördüğü tatlı aşk size çok yakışacaktır. İkinizin de hassas, ilişkisine değer veren, aşk dolu burçları var. Sevgisizlik, sadakatsizlik vb gibi olağan şeyleri yaşamazsanız sizin ilişkinizde hiçbir kusur çıkmaz. Harika bir uyum, umarım mutlu olursunuz

Ben akrep eşim balık

Yengeç & Yengeç
Merhaba hemen başlayayım

Yengeç burcu çok hassas, duygusal, evine ve ailesine çok bağlı bir burçtur. Bu burcun kadını da erkeği de çok güzel bir aile kurma potansiyeline sahiptir. Ayrıca kıyıda köşede parası bulunan kirli çıkılardandır

Birbirinizi tanıdığınız ilk andan itibaren aranızda çok güçlü bir çekim olduğundan eminim. Fakat ikinizin de aynı burç olmasının bazı riskleri var. Mesela ikiniz de aynı şeye kırılıp aynı anda bir tartışmayı uzatabilir veya aynı şeye inat edebilirsiniz. Sevginiz daim oldukça bu sorunları çözebilirsiniz fakat inat sizi zorlar. Sakinleşip sonra konuşursanız aranızdaki çekim ve bağ hep sürer. Size tavsiyem inattan tartışma sürdürmek yerine sakinleşene dek bekleyin. Böyle yaparsanız o ilk baştaki çekim aranızda hep olacaktır.
Mutluluklar diliyorum

Ben akrep eşim balık
Merhaba hemen başlayalım

Akrep kadını tutkulu, güçlü, inatçı, kıskanç, hisleri güçlü, duygusal, hassas kadınlardır. Ayakları yere tam basar ve kadın gibi kadındır!

Balık erkeği ise bağlanmakta sorun yaşayabilir ama bağlanınca tam bir aşk erkeği olacaktır. Duygusal, hassas bir erkektir ve sevdiği kadını mutlu etmeye çalışır.

Öte yandan bu ilişkide büyük bir şey yaşanmadıkça uyum hep olur. Siz iki su grubu burcusunuz ve bu yüzden çokta tatlı bir çiftsiniz. İlişkinizde birbirinizi anlayacak ve fazla sorun yaşamayacaksınız ama olan sorunları da sevginiz ile çözebilirsiniz. Sizin adınıza çok sevindim, uyumunuz çok güzel

Mutluluklarrr

olağan yazmışım yanlışlıkla
doğrusu: ekstrem şeyler**
kusura bakmayın

Teşekkür ederiimm çok doğru tespitleriniz oldu

Merhaba ben koç (yükselen ikizler), eşim de koç yükselenini bilmiyorum
Merhaba koç burcu çok cıvıl cıvıl, eğlenceli, asi, liderliğe yatkın, özgürlükçü, arzulu, çocuksu bir ateş grubu burcudur.

Bu burcun erkeği de kadını da çok eğlenceli ve sosyaldir. Onlarla arkadaş olmak, onlarla vakit geçirmek zevklidir.
Fakat ikinizin de aynı burç olması bence biraz sıkıntılı olabilir. Özellikle de koç gibi inatçı bir burçtasınız...
Biriniz inat ettiğinde diğerinin kendini geri çekmesi zor olabilir.
İkiniz de birbirinize ilk an çok büyük bir arzu duymuş olabilirsiniz ama zamanla bunu öfkeye bırakmamak için sakinleşene dek konuşmamanızı öneririm.
Ayrıca bu çiftin yatak odası sorunların çözümü için ideal yerlerinden biri olabilir
Fakat bunu yapmak istemezseniz beraber dışarı çıkıp farklı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. İkiniz de yapınız gereği sosyal ve yeni hobilere açık tiplersiniz ve birlikte eğlenmek aşkınızı canlı tutar

umarım yorumumu beğenmişsinizdir, mutluluklar

Bende isterim bendeee :)
Ben aslan yükselenim akrep, eşim yengeç yükseleni kova.
Merhaba Özlemciğim başlayayım hemen

Şimdi aslan burcu ateş grubuna mensup çok eğlenceli, cömert, aşka önem veren, bakımlı, ben merkezcil, gösterişli bir burçtur. Bu burcun kadınları çok güzeldir ve hemen hemen her ortamda dikkat çekerler. Özgürlüğüne düşkün, tutkulu, eğlenmeyi bilen ve sosyal bir kişilikleri vardır. Bu yüzden bu kadınları sevmemek çok zordur gerçekten. Öte yandan akrep yükseleni size güçlü duruşu, kapalı kutu olmayı ve duygusal olmayı katacaktır.

Eşinizin burcunun yengeç olması onu evine, size, ailesine çok bağlı, aşkı seven, duygusal, yer yer kıskanç biri yapacaktır. Yükseleniz akrep gibi yengeç burcu da su grubundadır. Hisleri güçlü ve hassas bir erkektir. Kova yükseleni ise eşinize mantıklı, çevresi geniş, sosyal, eğlenceli biri olmayı katacaktır.

İkinizin burç ve yükselenlerinizden nasıl ve ne kadar etkilendiğinizi bilmesem de birlikte oluşunuzdan uyumu yakalamış olduğunuzu görüyorum. Eğlenceli, duygu yoğunluklu bir ilişkiniz olduğunu düşünüyorum. İkiniz de hassas karakterlersiniz, biraz birbirinize hassas olmanızı tavsiye edebilirim. Sizin adınıza çok sevindim, mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…