Burç Analizatörü Geldi

meraba hoşgeldinn ne güzel banada bakarmısınn
ben oğlak yükselenim başak
eşim kova yükseleni ikizler

kız o ne yakarış bakıyoruz işte sırayla :bbo: ozgurlukcu flörtoz kova erkegıyle başedemezsınkı kıskanclıgın sana bıle zarar verırken onun her anını şuphlerle dolduracagına umursamaz olmayı dene yukselenıde hesaba katarak yorum yapıyorum bu adam kovalamaktan hoşlanır her cagırdıgında gıder sık kavga cıkarırsan afrodıt olsan yuzune bakmaz bu adam boyle ulasılmaz olmayı deneşutarafagitti

çok saol cnm yaa...ama o değil hep ben kovalıyorum banada hep der hiç kıskanmıyosun ya aslında çok kıskanıyorum ama sıkılcağını bildiğimden belli etmiyorum....umursamaz olmayı kaçdefa denedim ben öyle oldukça o daha beterini yapıyo adım atmazsam asla atmaz ve benim yaptığım fedakarlığı o hiç yapmaz ....ve o benden dahada kıskanç anlamış değilim kesip atma huyları çok var beni sinir ediyo....bu arada be akrebim ama tam sınırda doğmuşum 21 kasım doğumluyum 22 kasımda yay oluyo heralde yayın özelliklerinide taşıyo olabilirmiyim...
çok gerginim bu adam ömrümü yedii

koçu boyundurlugunuza almışsınız bıle..! her işinıze koşturmaya başlamış olmalı zıra koçlar dostlarına aılelerıne ozelıkle sevgılılerıne aşırı ılgılı ve yardım severdır..tabı enufak puruzde sızı yerın dıbıne sokmaktanda cekınmez..akrebın ıgneleyıcı lafları kadar olmasada onunda vardır sızı acıtcak lafları..kovanın verdıgı anlık degısımlere uymayın..koç bunlardan hoşlanmaz..onu ya cok sevıyor ya hıc sevmıyor gorunun..sızı ıstıyorsa ıkısıylede baş eder ama sakın ıkılı oynamayın anında bırını bulur tadı damagınızda kalır bakakalırsınızsempatiksalakcinni

oncelıkle zaman ayırıp yorumladıgın ıcın cok tsk ederım cnm
sankı bızım yakın arkasımız gıbı yorumlamıssın %100 dogru tespıtsengözlerimebaksanab

nickını sevsınler senın dıktatör oglak kadını kaydirigubbakcemile3 duzenlı bır hayatın var yenılıklere cok acık degılsın gururlusun tutumlu olmana karşın ev esyalarna temızlıge cok düşkunsun..ıyı bır ana ve ıyı bır aşçısın..
eşin senın ruzgarın nereyse oraya gıdıyor ama aslında ıdeallerınız farklı sen yaşlanınca cocuklarınla ıyı bır evde yaşamak akraba eş dost ısterken eşin sahılde bır klubede şiir yazmak muzıkle ılgılenmek ısteyebılr bulursunuz aartık bır ortak nokta fisfisfis

ahh cnm çok tşkler çoğu doğruda eşimin benim rüzgarıma gittiğini ben görsem inanmam
kendi kafasının dikine gidiyo çünküü
alsanaalsanasmile

benim burcum ikizler yükselenim aslan
sevgilimin burcu yay yükseleni boğa
acaba nasılız merak ettim..
teşekkürler şimdiden

oldukca uyumlusunuz yalnız kavga anlarında dıkkatlı olunmalı ıkınızde ınatcı ve gururlusunuz..aylarca kusebılırsınız...oysa ortak yonler düşünceler begenıler herseyınız cok benzıyor...ılıskınıze arkadas da olsa 3 cu kişilerı karıştırmayın sosyal olarak anlaşabılecek bırbırınızın arkadaslarını kabullenecek burclara sahıp degılsınız kıskancsnızfisfisfis

Çok güzel bir yorum yapmişsiniz dediklerinizde sonuna kadar haklısınız birbirimizi cok seviyoruz bu yuzden aylarca kus kalamıyoruz cunku iki tarafta karşi tarafın inadından gururundan o kadar emin ki kavga olsa bile karşi taraftan korkunca gurur falan kalmıyor.

Aynı bolumu okuduğumuz için sınıf arkadaşlarımız ortak buyuzden daha başindan oğrendik sosyal ortamda birbirimizi ne deli eder :)) bir de benim guneşim dişinda herşeyim ateş grubunda bununda etkisi var sanırım.

ben yengeç eşim kova yorumlarsan sevinirm

ıkınızde aşkkoliksınız..romantık oyunları sevıyorsunuz.. beklentılerınız hemen hemen aynı...bıraz kıskancsınız ama eşinıze guvenıyorsunuzda...ilişkının yonunu eşinız belırlesede buyuk yardımcısınız..kova erkegı dış görunuse onem verır..aklinialirimsmile

ben boğa yükselenim kova

eşim yengeç ama yükselenini bilmiyorum

teşekkürler şimdiden

tartışma anınızda eşinızı bıraz hırpalıyormusunuz ne ? yanı ustune fazla gıdebılırsınız cunku boga ve kova bıraz hırçın burclardır ..yengec ona nazaran suskun ve boyun eğen bır tıptır.tabı yukselenını bılmıyoruz...sız daıma gerçekçi seylerle ugrasırken o hep duygusaldır hayal kurar...
sahılde bır ev tek hayalıdır...sempatiksalakcinni

meraba hoşgeldinn ne güzel banada bakarmısınn
ben oğlak yükselenim başak
eşim kova yükseleni ikizler

tıtızlık abıdesı herseyı begenmez detaycı seniiiiiiiiiiiii:eek:lmaz: ıllede benım dedıgım olacak dıyorsun ama karşındakı zekasıyla senı dört dondurur hem kova hem ıkızler eyvah eyvah halin yaman :) ama senıde başka bır burc paklamaz dogrusu..ılgılı ve senı sureklı opucuklere boğabılır bu sana yetıyor :) kavgada olsada küssenızde hemen barışırsınız...uyumlu dıyelım :)vereliniortak

çok saol cnm yaa...ama o değil hep ben kovalıyorum banada hep der hiç kıskanmıyosun ya aslında çok kıskanıyorum ama sıkılcağını bildiğimden belli etmiyorum....umursamaz olmayı kaçdefa denedim ben öyle oldukça o daha beterini yapıyo adım atmazsam asla atmaz ve benim yaptığım fedakarlığı o hiç yapmaz ....ve o benden dahada kıskanç anlamış değilim kesip atma huyları çok var beni sinir ediyo....bu arada be akrebim ama tam sınırda doğmuşum 21 kasım doğumluyum 22 kasımda yay oluyo heralde yayın özelliklerinide taşıyo olabilirmiyim...
çok gerginim bu adam ömrümü yedii

e dıyorumya kovalama o senı kovalasın dıye ! cunku peşinden koşulmasını sevmez...koşturmalısın sen içede atsan o bılıyor senın kıskanclıgını..yanı bukadar senı uzup gerıyorsa ilişkıyı zorlamanın bır alemı yok...dunyada tek erkekde o degılyasakkelime

benim burcum ikizler yükselenim aslan
sevgilimin burcu yay yükseleni boğa
acaba nasılız merak ettim..
teşekkürler şimdiden

uyumlusunuz canım...ıkınızdede ateş grubu var buda cınsel tensel uyum demektır yalnız geçmişe takıklıgını yok etmezsen cıddı sorunlar olabılır...şutarafagitti

ben balık
eşim ikizler
sence nasılız
ıkınızde aşırı düşüncelı kararsız ve evcıl tıplersınız...sız aıle ve arkadas sohbetını cok seversınız eşinız sık sık yalnız kalmak ısteyebılır..cınsel olarak o baskındır...
yenı ugraslar yada işinız yoksa iş edınırsenız ıstedıgınız ıılgıyı ıkızlerden daha ıyı gorursunuz zıra o guclu kadınlar severbuyrunnnnnnnnn

ben başak 24 ağustos.yükselenim aslan.erkek arkadaşım da başak 10 eylül

bırbırınıze benzedııgınızden ıyı anlasıyorsunuz buna ragmen tartışmayı sız bazen cok buyutuyorsunuz karşı taraf ıse ortadan kaybolmayı yeğlıyor...zarıf hedıyelerden fresh parfumlerden hoşlanırsınız..kırmızı ve krem tonlarını seversınız o ise saat ve arabalardan takım elbıseden hoşlanır yeşil ve mavıyı sever..uyumlu:emir_bebek:

selam canım ben oğlak eşim akrep kızımda akrep yorumlarmısın lütfen

selammm

akrebın her ıstedıgını yapmanız anaçlıgınızdan gelıyor oglak erkegının her dedıgını yapmazsa kötu hıseder hayır dıyemez...akrepte ılgıye bayılır habıre bırsey ıster işinız zor ama sanırım sız hızmetten memnunsunuz...kızınızda çekici ve sezılerı guclu bırı olacak uyumluhihoyyyt

merhaba. ben yay burcuyum yükselenim başak. çok kısmetsiz ve şanssızım,ve de çok duygusalım. acaba bu burcumdan mı kaynaklanıyor bilmiyorumkismile

X