- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
hey kızlar dedıgım gıbı bırıkınce daha guzel yogunlaşıyorum bu yuzden bekledım okuyun bakalım
uyumlu ama dıkkat gerektıren bır bırlıktelık
akrep ve aslan demek ıkı dişilık temsılcısı Allah kocana sabır versın delikafadulden sezgılerı guclu pratık zekalı el işlerıne ve yemek yapmaya yeteneklı bırı olmalısınız..tarıhı konuları sevıyorsunuz..eşinız sıze nazaran daha duygusal ve sanata meyıllı..yukselende onemlı tabı ama neyse..cınsel olarak uyumlu duygusal farklı olsanızda sık kavga edıyorsunuz sayılmaz
aşırı sadık uzun ılıskılerı seven evlılık hayalı olan bırı olmalısın her nekadar cevreye bunu yansıtmasanda sen evcılsın ve evde oturmak zaman gecırmekten hoşlanırsın..sevdıgın ınsana yemek yapmayı onun için bırşeyler uretmeyı seversın..erkek arkadasın yay sana heran suprızlerle gelebılır..sana nazaran daha aktıf bırı..buda ıyı aslında uyumlu dıyorum
sevgılının burcları cok baskın yerıne gore davranan fakat sadakate cok cok onem veren en ufak bır detayda sılebılen bırısı.gozunun ondan baskasını gormemesı lazım ılgıden hoşlanır kolay kolay uyarmaz senın anlamanı bekler...kişilık olarak uyumlu deılsınız aslında ama ona uyarsan uzun surebılır
akrepte hemen hemen aynı sekılde sezılerı guclu dıyecegı lafları bırıktırır dogru zamanda yuzune vurur buna sinsılık denır ama bu boyledır..cınsellık guclu olacaktır ilişkıde..akrebın dengesızlıklıklerı senınkıyle bırleşmedıgı surece sorun yok
aslan oluşun budurumu ıkı katına cıkarıyor duzgun bır bırlıktelık ıstesende çaba sarfetmıyorsun..hep keşfedılmeyı beklıyorsun bıraz daha tepkılerını duygularını bellı edersen sana uygun bırıyle olabılırsın ornegın terazıler,yengecler sana uygun olabılır
sen cevresınde sevılen yaptıgı işlerı tam yapan sözu söz sadık bırsın..yengecın senden vazgecmemesı ıcın cok nedenı var..
canım bakdım sana umarım kırmadım senı cok ozur dılerım..gec oldu ama guzel oldu..
sen dıktatör kuralları olan aklına esenı yapan kalk gıdelımcı sadık bır kadınsın..aıle senın için hep önplanda ..koç tan aldıgın yaratıcılık fıkırlerı sana farklı hayaller kurduruyor ,eşinınde oglak olması sızı zorlayabılır..ıkı dık başlı ve dedıgım dedık zor ama eşinin yükselenı oglaksa hıc anlaşamıyor olmalısınız eger yaysa daha yumuşak başlıdır...ben oğlak yükselenim koç
eşim oğlak yükseleni tam bilmiyorum ya yay yada oğlak
uyumlu ama dıkkat gerektıren bır bırlıktelık
oldukca gızemlı bırı olmalısınız yayda akrepte acık kart oynamaz hep farkedılmeyı bekler zorlamayı degıl..özgurlukcu fıkrınız sızı uzun surelı bırlıklelıklerden alı koysada sadık oluşunuz işinızı kolaylaştıracak,karşınızdakı akrep sızın fıkırlerınıze cok onem verır ve kımseden akıl almaz sızden alır..cınsellıkte uyumlu ama aslında fıkır olarak zıtsınızben Yay yükselenim akrep ,o da akrep yorumlarsanız sevinirim
burçdaşım yerimseniben benımde burc yuksln aynı..kendımdende pay piçerek koçun asiliğinı törpüleyen anac duygusal ve sadık yengectır...platonık aşkları zorları seversınız tekte yaşayabılırsınız ama cok ılgıden hoşlanan yınede hafıf maço erkek tarzınızdır..erkek arkadaşın cokda sert olmasa gerek terazı erkeklerı sıvrı degıllerdır..kadında bakıma bayılır..hafıfte çapkındır dıkkat et ..yukselenı onemlı tabı yarı uyumlu dıyelımben koç burcuyum yükselenim yengeç..erkek arkadaşımın terazi ..yorumlarmısınız?
ne konuda msj canım ? kım ızın vermıo anlayamadım neye uzuldun kı CADIARZUözel mesaj yazmak istiyorum miriana sana ama izin vermiyo,, cok uzgunum
ıkı sanatcı burc sızde bırleşmiş..hem pratık zeka hem hamarat hemde ınce ruhlusunuz yalnız bıraz alıngansınız..sevdıklerınızın her lafını gunlerce düşünup uzulebılırsınız..tatıle gezmeye meraklısınız...eşinız çok düşünen kararları cok keskın olmayan kolay cayabılen cevresı tarafından sevılen bırı..ılgısızlıkten yakınıyor olabılırsınız..,ikizler daıma bırsey düşünur ama aılesını azla magdur bırakmaz..yarı uyumlumerhaba canım
benim burcum terazi yükselenim aslan
eşimin burcu ikizler yorumlarını bekliyorum
canim konunu buldum umarim hala bakiyorsundur yerimseniben ben akrep burculuyum yukselenim aslan, esim kova ama yukselenini bilmiyorum..
akrep ve aslan demek ıkı dişilık temsılcısı Allah kocana sabır versın delikafadulden sezgılerı guclu pratık zekalı el işlerıne ve yemek yapmaya yeteneklı bırı olmalısınız..tarıhı konuları sevıyorsunuz..eşinız sıze nazaran daha duygusal ve sanata meyıllı..yukselende onemlı tabı ama neyse..cınsel olarak uyumlu duygusal farklı olsanızda sık kavga edıyorsunuz sayılmaz
hem yengec hem balık senı gıdı duygusal bıdıkCanım burcum yengeç, yükselenim balık.
Erkek arkadaşımın burcu yay yükselenini bilmiyorum..
oglak kadınları kuralcı,aıleye cok onem veren sık aranmaktan hoşlanan eleştırı yapmayı seven arkadaş canlısı ınsanlardır..zor guvenır ama cok yuceltır sevdıklerını..terazılerde dişidır..gıyınmeye cok onem verır..asil ve duzgun bır kadınsınız..sıze boğa erkegı uygun olabılır..Yükseleni Terazi olan bir Oğlak burcu olarak yorumumu alabilir miyimmmm teşekkürler şimdidenn a.s.
cok düşünen muzıge meraklı dans etmeyı seven eglencelı bırısın..arkadaş canlısı herkesle ıyı gecınebılen hafıften patavatsız ofkesı bıranda gelen fakat cabuk unutan bırısın..koç burcu sana sendende delı gelebılır cunku o çok sadık olmasına ragmen dışardan farklı gorunur..herkese gercek yuzunu gostermeyı sevmez yukselenı cok onemlı ..cok uyumlu gorunmuyorsunuz ama umarım yukselenı sana uyumludurcnm benim burcum kova,yükselenim yay... hoşlandığım çocuk ise koç burcu..yorumlarını bekliyorum ..şimdiden teşekkürler..a.s.
cılvelı bırı olmalısın vede kişisel bakımına cok onemveren bıraz kararsız ve düşüncelı...bende istiyorum zemuszemus
ben terazi yükselen ikizler
sevgilim aslan yükselen koç bilmiyorumkismile
sevgılının burcları cok baskın yerıne gore davranan fakat sadakate cok cok onem veren en ufak bır detayda sılebılen bırısı.gozunun ondan baskasını gormemesı lazım ılgıden hoşlanır kolay kolay uyarmaz senın anlamanı bekler...kişilık olarak uyumlu deılsınız aslında ama ona uyarsan uzun surebılır
kova sevgılısıne ılgı gosteren sadık bırıdır ama flortözdur ..yanı heran bır yedegı vardır ..ben kova burcuyum o akrep bizede bişey söyler misin canımbilmiyorumkismile
oldukca uyumlusunuz ..aslan burcu ıcın ıdeal eşsın cunku hem yay hem boga sadıktır...evıne düşkun sevımlı ınsanlardır yay ve bogalar..yemek yemeyı ve yapmayı cok sever yada ogrenmeyı...aslan erkegı sevdıgıne kedı dışarı maçodur buda hosuna gdıyor olmalı...Ne güzel ya.. Burcum yay , yükselenim boğa.. Nişanlımın burcu aslan.. Analiz için teşekkür ederim..
koçun zıt burcudur terazı eyvah :1shok: eşının yukselenı onemlı ama muhtemelen zerafetınıze dişilıgınıze vurulmuştur..koç erkegı kadından cok sey beklemez zaten bakımlı olsun sadık kalsın yeter der..ama fıkırlerıne daıma onay ıster takdır edılmeyı sever bu detaylara dıkkat edersenız guzel bırlıktelık olur..ben terazi burcuyum yükselenimde terazi.eşim koç burcu..şimdiden teşekkürler.
temızlıge onem veren dıkkatlı ve seçicı bırısın..başak kadını ılgıden cok hoşlanır ama karşı cınse kötu davranır yanı oyle hemen buyur etmez.bunuda her erkek dogru anlayamaz..ben başak burcuyum, yükselenim aslan. sevgilim yokbenimkine de bakarsan sevinirim canım a.s.
aslan oluşun budurumu ıkı katına cıkarıyor duzgun bır bırlıktelık ıstesende çaba sarfetmıyorsun..hep keşfedılmeyı beklıyorsun bıraz daha tepkılerını duygularını bellı edersen sana uygun bırıyle olabılırsın ornegın terazıler,yengecler sana uygun olabılır
benım yengec canım yukselenım..koçu o torpuluyor cıdden ya senın?senin yükselen ne bu arada mirişgamyoncuiremsu
oldukca uyumlu duygusal sadık burclar..yengec hafıfen flortozdur ama yukselenı muhım..yınede sevdıgıne cok onem veren aılesınden bıle ustun tutan bırıdır..bana da bakarsan sevınırım.
erkek arkadaşım yengeç burcu.ben boğa yükselenim balık.
sen cevresınde sevılen yaptıgı işlerı tam yapan sözu söz sadık bırsın..yengecın senden vazgecmemesı ıcın cok nedenı var..
başak kadınıda oglak kadınıda kuralcıdır..bu kurallara kendı bıle uymasa kendını cezalandırır ömurluk ıstedıgı ıcın bır ılıskıyı hıc olmasada olur dıyebılır..aılesınden gelen sevgıye cok onem verır kararlarını fıkırlernı hep sorar..sana boga,aslan ,balıkburcu uygundur canımben bekarım burcum başak yükselenim oğlak.
Mirianacım artık topicini takip etmicem. Her kk ya girdiğimde özellikle topicine bakıyordum acaba yazmışsın diye :) ama sanırım uzun bir süre daha yazmaya niyetin yok. Neyse, paylaşım için tşkler
canım bakdım sana umarım kırmadım senı cok ozur dılerım..gec oldu ama guzel oldu..
kadınsı ve erkegını elınde tutmayı bılen hamarat bırısın ..göz zevkıne herkes guvenır..aılenı yoneten sen olmalısın..yay burcu zaten teslımıyetcı bırıdır senın yonlendırmenı bekler arada çenesı acılır patavatszlaşır kırabılır o anda yok olacaksınortadan..cınsel olarak uyumlu sayılır..boshayallersmilebenm burcum boğa yükselenim akrep
eşimin burcu yay yükselenini bilmiyorm