Burç Analizatörü Geldi

canlarım herkese baktım..lutfen dedıgım gıbı 2-3 kere yazmayın ben kontrol edıyorum cunku bana bakmamışsın dıyenlere sıra gelmemştı onlara baktım..bakamadıgım 1-2 burc var oda yukselen bılmeyen aynı burctan olan partnerler dogru yorum yapamam dıye doğum saatınızı ogrnmeye postaladım sizisempatiksalakcinni teşekkur yorumlarınızı yorumladıgım yazıdan alıntı yaparak cvblarsanız sevınırım..hala atladıgımı ıddıa eden varsa sayfa nosunu bıldırsın sevgıler

Ben yengeç yükselenim ikizler erkek arkadaşım aslanguclubacismile

hihi duygusal ama mantık zekası oldukça guçlu hazır cevap cazıbelı bır hatunsun..erkek arkadaşın bu halıne bayılıyor olmalı..sadık burctur aslan boşuna vesvese yapma,yukselenıde uyumluysa bu ilişkı evlılıge gıdıyor derım..aslana daıma doğal ama sexı gorun derım..:icecream:

Yükselenini öğreneyim inş uyumluyuzdur teşekkür ederim...

tsk ederim, yüregine saglik :)

Bu arada yükselenim kovaymis :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım

a.s.

cok tsk edeirm canim emegine saglik

Teşekkür ederim canım, cok dogru soyledıklerın. Benımle yanımda olsan yaşadıklarıma tanık olsan ancak bu kadar yorum yapabilirdin. Umarım beni sevdiğini bir gün ağzından duyarım.
Teşekkürler

Teşekkür ederim canım, cok dogru soyledıklerın. Benımle yanımda olsan yaşadıklarıma tanık olsan ancak bu kadar yorum yapabilirdin. Umarım beni sevdiğini bir gün ağzından duyarım.
Teşekkürler
cogu kişi aynı seyı söyluyor sempatiksalakcinni belkıde yanınıza ugruyorumdur kımbılır

Çok doğru tespitlerde bulunmusşun canım teşekkür ederim. Gerçekten öyle ikimiz de sadakate çok önem veririz birbirimize karşı her zaman sadık olumuşuzdur.:lepi:

Mirianacım.. Erkek arkadaşımın yükselenini öğrendim yengeçmiş. Yükselenenlerde uyumlu mu bari

turnayı gözunden vurmuşun şekerımm double romantık ve sadık...uyumlusunuz! ama yengeçi kendınden de bılırsın kı herzaman tatlı dıllı olmak zorundasın domınantlıktan hoşlanmaz o zaten senın lafını dınleyecektr ıster ıstemez :jeyyar:

Çok sevindimm ağzına sağlıkhihoyyythihoyyyt

çok teşekkür ederim eline ağzına yüreğine sağlık :)

teşekkür ederim cnm ağzına sağlıkopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…