- 16 Ağustos 2009
- 378
- 0
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
benim burcum boga yükselenim yengeç onun kide yengeç ama yükselenini bilmiyorum malum şahsiyetle uyumlu muyuz dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yayım nişanlımda yay
biz uyuyoz muyuz
ben ikizler - kova
o balık - aslan
yani umarım :) yükselen konusunda çok net değilim çünkü her site farklı veriyor.
burcum yengec yükselenim ikizler,eşimin başak yükseleni yengeç
Teşekkür ederim.
:enbuyukkk:
hııımmm..acaba yanlış bildiğim bişeyler mi var?dedikleriniz pek uymuyor..yine de teşekkürler a.s.
selam arkadaşım
benim burcum aslan yükselenenim boğa
eşim burcu boğa ama yükselenenini bilmiyoruz
mrb benim içinde bişeyler söyleye bilirmisin
ben oğlak burcuyum yükselenim terazi
eşim boğa burcu yükselenini bilmiyorum
sevgilim yengeç yükseleni aslan
ben balığım yükselenim boğa analizini sabırsızıkla bekliyorum=)
ben boğa burcuyum yükselenim başak
eşimde başak burcu ama yükselenini bilmiyorum ileriki hayatta bizi neler bekliyor bebeğimiz olacakmı şimdiden teşekkür ederim sağolun:dance:
bana yaptığın yorum için teşekkürler canım:)
bi arkadaşımın burcu yay sevgilisininde yay bunu bi yorumlar mısın?çok istedikaydirigubbakcemile2
ben ikizler burcuyum yükselenim aslan nişanlım ise yengeç yükseleni aslan bana yorum yaparmısınız çok sıkıntım var çünkü
yukselen olmadan helekı aynı burcları yorumlamam cok yanlış olur onuda ogren lutfn burda bı arkds daha yazmıştı yay dı onada yapmadım aynı sekılde:1ninca:
meraba canim,
burcum KOVA
yükselenim BASAK
sevgilimin burcu IKIZLER
yükseleni TERAZI
cevaplarsan sevinirim:)
ayy bayılırım analize..:)
rca etsem. ben akrep yükselenim aslan.eşim yay..::) yaşım 24 eşim 32
1 yıllık evliyiz.
benim içinde analiz edermisiniz. şimdiden çok teşekkür ediyorum.
benim burcum boga yükselenim yengeç onun kide yengeç ama yükselenini bilmiyorum malum şahsiyetle uyumlu muyuz dersiniz?
hım bende cevap almış oldumopuyorumnanaktan
Mrk ettim ben de ama sevgilimin yükselenini bilmiyorum daha doğrusu kaçta doğduğunu:sinifsinif: