Burç Analizatörü Geldi

benim burcum boga yükselenim yengeç onun kide yengeç ama yükselenini bilmiyorum malum şahsiyetle uyumlu muyuz dersiniz?

ben de yayım nişanlımda yay
biz uyuyoz muyuz

yukselen yok bişi yok boyle saglıklı yorum yapmam zor..doğum saatınızı ogrenın ve googldan bakın bence saglıklı yorum yapayım..yayla yay ıkı uçuk burc anlaşır ama dedıgım gbı yukselen onemlı rol oynar

ben ikizler - kova
o balık - aslan

yani umarım :) yükselen konusunda çok net değilim çünkü her site farklı veriyor.

senı atladıgımı soylemişttın bak yenı sıra geldı sengözlerimebaksanab sen fransız o ıtalyan desem yerıdır..kararsızlık,düşünmek ve şüphe uzerıne ustunuze yoktur..muzıkle ılgılenmeyı yenı şeyler keşfetmeyı ve ovulmeyı seversınız..balık burcu içe dönuk ancak sevdıklerıyle kendı olabılen keşfı zor bır burçtur..aslan etkısıyle sahıplenıcı ozellıgı dışa vurabılır ama oldukca kıskanc ve gururludur..daıma sadık kalın ve bakımlı olun yeter

burcum yengec yükselenim ikizler,eşimin başak yükseleni yengeç
Teşekkür ederim.
:enbuyukkk:

sezgılerı kuvvetlı herkesle arkds olamayan hayal dunyası güçlu bırısınız..olaylara bakışınız daha kapsamlı eşinıze nazaran..eşinız yengeçe uyuyorsa oda sızın gıbıdır eger başaga uyuyorsa bıraz daha işkolık ve saygınlık peşindedır...duygusal anlamda uyumlusunuz..ama cınsel hayatınız duragan olmalı..bıraz kendınızı aşıp kışkırtıcı olun ılıskınıze renk katın derım:kedi:

hııımmm..acaba yanlış bildiğim bişeyler mi var?dedikleriniz pek uymuyor..yine de teşekkürler a.s.

burda enaz 50-60 kişi yorumladım..bır kişi bıle eh işte bıle demedı ..tahmınlerımın tutmamasına uzuldum hemde şaşırdım..ya dedıgınız gbı yanlış bırseyler var yada sız farkında degılsınız burcları tekrar yazın bana ve benım yorumumdan nerelerın yanlış oldugunuda lutfenmirmirmirmir

selam arkadaşım
benim burcum aslan yükselenenim boğa
eşim burcu boğa ama yükselenenini bilmiyoruz

selammm burçlar guzel ıkınızde sadakat burcusunuz evlılıkte ıdealsınız..senın bıraz detaycı tutumun eşinı zora düşürebılır..burcunun geregı her bakışın her lafın altında bır anlam arıyorsun oysa boga art nıyetsız ılgılı bır burctur tabı yuks.bılmıyoruz ama uyumlu dıyelım..cınsel hayatınızdada uyum var fakat boganın cok sevdıgı kırmızıyı eksık etme farkı goreceksın -tatlicadiarzu-

arkadaşlar 26 cı sayfada atladıgımı soyleyen arkadaslarınhepsıne bakıldı..lutfen benden emın olun ve 2cı kez yazmayın sık boğaz degılde yanlışlıkla bırdaha yorumlayabılırım buda haksızlık olur..bırdaha kontrol edın lutfen...

mrb benim içinde bişeyler söyleye bilirmisin
ben oğlak burcuyum yükselenim terazi
eşim boğa burcu yükselenini bilmiyorum

mrb oldukca dogru bır burc seçmişsın herkesde farketmştır kı ben boga erkeklerını ıdeal bulurum ozellıkle evlılıkte...sen tıtız,sadık anaç sevgı dolu ve alıngan bırısın..şık takılara ve zarıf gorunmeye onem veren bırısın..boğa senın duruşuna aşık olmuştur..boğa erkegı farklı yemek kulturlerını çok sever aılesıyle ıyı gecındıkten sonrada senden extra bır ıstegı olmayacaktır

sevgilim yengeç yükseleni aslan
ben balığım yükselenim boğa analizini sabırsızıkla bekliyorum=)

mmm oldukca lezız burclar...ıkınızde su grubusunuz eglence ,aıle ve kulturel anlayışlarınız aynı denılebılır..sen bıraz daha gururlu o bıraz daha alıngandır.sen hemen evlenmeyı ısteyecek kadar cocuk delısı olabılırsın ama yengec erkegı dogru zaman gelmeden senı umıtlendırmeyecektır..belkıde gelmiştr kımbılır...yukselenlerde oldukca uygun ozelıkle cınsel hayatta...vereliniortak

ben boğa burcuyum yükselenim başak
eşimde başak burcu ama yükselenini bilmiyorum ileriki hayatta bizi neler bekliyor bebeğimiz olacakmı şimdiden teşekkür ederim sağolun:dance:

canım ben fal bakmıyorum kı burclardan gelecegı bebegı falan nasıl bılebılırım uzdun benı şimdı :sinifsinif:

boğa ve başak ıkısılı saglam adımlar atan kararlı saygı goren sevılen ınsanlardır..

eşinız sıze nazaran daha işkolık aıleye düşkun sakin bırıdır..uyumlusunuz ama cınsel hayatınız burclardan dolayı durağan olabılır..bıraz heyecan denersenız belkı bebişinızde olur kımbılır :ecrin_bebek:

bana yaptığın yorum için teşekkürler canım:)
bi arkadaşımın burcu yay sevgilisininde yay bunu bi yorumlar mısın?çok istedikaydirigubbakcemile2

yukselen olmadan helekı aynı burcları yorumlamam cok yanlış olur onuda ogren lutfn burda bı arkds daha yazmıştı yay dı onada yapmadım aynı sekılde:1ninca:

selam iyiceler akrep ve akrep hakkında yorularını alabilirmisin zahmet olmassa yukselenlerımızı bılmıyorum ama ....

ben ikizler burcuyum yükselenim aslan nişanlım ise yengeç yükseleni aslan bana yorum yaparmısınız çok sıkıntım var çünkü

sıkıntıyla burc analızının pek alakası yok ama :bbo: ıkızler ve yengec aralarında çatışma yaşayabılır..ıkısıde ıce kapanık duygularını cogu zaman hassasıyetlerınden yanlış ıfade eden burclardır..sakın olmakta bırbırınızı tek tek dınlemenızde fayda var yukselenlerde aslan ılgı ve sadaka beklentılı burclar.uyumlusunuz tek eksıgınız karşılıklı anlayıs bilmiyorumkismile

meraba canim,
burcum KOVA
yükselenim BASAK

sevgilimin burcu IKIZLER
yükseleni TERAZI

cevaplarsan sevinirim:)

kova burcu aşka aşık aşırı ılgı düşkunu eleştırı sevmez sanat burclarıdır..yukselenınız megollamanlıgınızı ıkıye katlıyor yanlıs anlamayın bunu kendıne guven olarak düşünunn..ıkızler erkegıde aynı şekılde flort etmeyı sever..dogru kadını bulana dek helekı yuks terazı olan erkek bırcok kadını aldatabılır..hemde hıc caktırmadan umarım onun gercekkadınısınız dır..kaldıkı sezgılerınız dogru yolu gosterecektır..sevınce ıyı bır aıle babası oluraklinialirimsmile

ayy bayılırım analize..:)

rca etsem. ben akrep yükselenim aslan.eşim yay..::) yaşım 24 eşim 32
1 yıllık evliyiz.
benim içinde analiz edermisiniz. şimdiden çok teşekkür ediyorum.

ayy bayılma kızzz sempatiksalakcinni oldukça ateşli bır burcsunuz ,cazıbenız yay burcunu mest etmiş olmalı..zaten yay burcu ilişkıde yonetılen taraf olmayı sever sız aldanmayın o özgurluk hıkayelerıne..sızın aklınıza daıma guvenır,sakın onu kendı halıne bırakmayın aksıne yonetın bundan hoşlanacaktr e sızede yonetmek yakışır..laelaelaelaelae

benim burcum boga yükselenim yengeç onun kide yengeç ama yükselenini bilmiyorum malum şahsiyetle uyumlu muyuz dersiniz?

sankı sıze baktım gıbı hatrlıyorum ama neyse ohaoldumsmile malum şahsıyet falan ne iş kızgın mıyız şakkıdı uyumlu gorunuyorsunuz ama yengec erkegı boğa kadını kadar hassasıyet gosteremez..onu bıraz sız yonetmelısınız..yengec erkegı naz çeker ama kaprıs çekmez..yuceltmeyı ve ovulmeyı sever..karşılıklı paslaşın..aılesıne saygı duyun ve sık sık görüşün..sevdıgı yemeklerı yapıp onu şaşırtın muzıge cok duyarlıdır kısaca sevdıgı seylerı ogrenıp suprız yapın duygusal burctur erıyecektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…