- Konu Sahibi SacDuzlestirici
ben ikizler burcuyum yükselenim aslan nişanlım ise yengeç yükseleni aslan bana yorum yaparmısınız çok sıkıntım var çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben boğa yükselenim akrep
o da boğa ama yükselenini bilmiyorum
teşekkürler şimdiden
ben akrep yükselenim aslan
eşim yengeç yükselen aslan
teşekkürler şimdiden
burcum koç,yükselenim akrep.
eşim se balık :))
cok merak ediyorum söyleyeceklerini
burcum basak, yükselenimi bilmiyorum ))
esim ikizler...
ben Terazi yeni tanıştıgım sevgilim Aslan
yükselenim akrep
anlaşabilirmıyız ne dersın?
Merhaba bende soru sormak istiyorum :)
Ben terazi burcuyum, yükselenim akrep, ay burcumda Kova çıktı
Hoşlandığım kişi boğa burcu,
benden hoşlansın gelsin açılsın istiyorum biliyor onun için deli olduğumu ama gururdan yada kibirden yaklaşmıyor. Emin değilim.
Biz evlenebilir miyiz, onumuzdeki gunler burcum için evlilik gösteriyor. Yaşım 30 artık bişeyler olsun istiyorum. Tavsiyelerin neler olacak bana ?
nolursun banada bak
benim burcum kova yukselenim aslan
esimin burcu terazi yukselenini hic bilmiyorum
ay lutfen nolursun
Benim de burcum aslan yükselenim koç, erkek arkadaşımın burcu aslan yükseleni balık bana da bakar mısın canım. Şimdiden teşekkürler.
wuuuu
ben yay burcuyum yükselenim aslan o terazi ama yükselenini bilmiyorum bilare doğum saatini öğrenirim bi yorum alebilirmiiimboshayallersmile
merhaba ben kocum yukselenim yengec yada ikizler..net dogum saatim yok(
esimin burcuda ikizler yukseleni balik..
balık yükselen ise yengeç
sevgilim ise akrep
su grubu =)
merhaba benim burcum oglak yükselenim koç,o da akrep ve yükseleni yay bizede bakarsanız sevinirim:)
senı atladıgımı soylemiştın gordugun uzere sıra yenı geldı atlamamışım süprizzzzz
bende koçum yukselenım yengec :1shok: klasık bız ya işte deli dolu hayatı entırıkalarla geçmiş,hep sadakat ve ıılgı aramış cocukları cok seven yaratıcı ve zeki bırde süslü sırnaşık şey hayret koç kadınları ıkızlerden köşe bucak kaçar ya senınkının balık mı baskındı ki fisfisfis bılırsın ıkızler çok düşünur bır gelır bır kaybolur..anlamak zordur balık desen ona keza gururlu burclar..cınsel uyumlu duygusal şüpheli.iç dunyanı anlamak zor olsa gerek tabı senın yukselen ıkızlerse daha ıyı anlaşıyor olmalısınız
miriana beni unutmuşsun yaaa =( benm burcum koç yükselenim kova erkek arkadasım yengec lütfeeen bana da bak simdiden tesekkür ediyorm
ben aslan burcuyum erkek arkadaşım da yengeç ama hiç anlaşamıyoruzz hiç anlayışlı değil de değişmez dimi bu huyu klava:
ayy canıım bana sıra gelmemiş ya da gözden kaçırmışsın bende tekrardan alıntılayım kendi kendimi dedim :kedi: Şeniz
ben boga burcuyum esim koc burcu bizide analize edermisin :))