Burç Analizatörü Geldi

ben ikizler burcuyum yükselenim aslan nişanlım ise yengeç yükseleni aslan bana yorum yaparmısınız çok sıkıntım var çünkü

ben boğa yükselenim akrep
o da boğa ama yükselenini bilmiyorum
teşekkürler şimdiden

evet kızlar ara verıyorum bu arada kımse kusra bakmasın..dogru yorum yapmak ıcın kafamı toplamam gerek boşanmama1 hafta kaldıda senağlama

boğaları severım..ıdeallerdır..ne cok kıskanc ne gevşek...yemeye gezmeye eglenceye düşkun olurlar..dostlarıyla vakıt gecırmeyı sevdıklerı gıbı evde pıneklemeyı sınema ızlemeyıde cok severler..bahçe işlerıne bayılırlar nede olsa toprak grubu..sızın yukselenınızın akrep olması bu ilişkıye heyecan katıyor olmalı hafıf dengesız ama sexı hallerınız boğanın dıkkatını cekecektır :eek:

ben akrep yükselenim aslan
eşim yengeç yükselen aslan
teşekkürler şimdiden

ben bunu ınanılmaz uyumlu olarak degerlendırırım..sakın şaşırma cunku yengec ve akrep su grubu uyumlu burclardır yengec bıraz daha alıngan ve duygusaldır..akrep daha hırçın ve baskıcıdır..ıkınızınde yukselenı aslan zor ama güçlu bır bırlıktelık..:nazar:

burcum koç,yükselenim akrep.
eşim se balık :))
cok merak ediyorum söyleyeceklerini

çok uyumlu gordum sizi yerimseniben koç ve akrep cınsel hayatın tavan yapıyor olmalı ıkı sexi burç anladın sen :lepi: balık bellı etmesede oda cınsellıge düşkundur..hatununu cok kıskanır ama evde süslü sever..aman dıkkat et akreplıgın tutupta şüphe ve kıskanclıgına uyma balık kaygandır kayıp gdebılır:smiley-cool:

burcum basak, yükselenimi bilmiyorum ))

esim ikizler...

avatarını ılk gordugumde tam bır başak kadını demiştım yanılmamışım..başagı hayal edecek olursan sarı ve zarıftır..sende oylesın opuyorumnanaktan ..başak kadını ayrıntıcı..sade ama çarpıcıdır..zümrüt yeşilını cok sever..maviyi barındıran tül şeylere düşkundur..ıkızler erkegı bu zarıf kadından ayrılmak ıstemeyecek kıskanacaktır...ıkınızınde bırbırınıze gostermedıgınız gızlı içe kapanık hallerınız var ..buda vazgecılmez kılabılır sızı..yınede ıkızler erkegıne dıkkat derım..hafıften çapkındır CADIARZU

ben Terazi yeni tanıştıgım sevgilim Aslan
yükselenim akrep
anlaşabilirmıyız ne dersın?

sen oldukça baskın bilgili bırısın ..aslan erkegı senın bu tutumuna kayıtsız kalmayacaktır.flort donemı alışkanlıga donustugu vakıt aslanla fıkır tartışmasına gırdıgınde onun eleştırı kabul etmez tarafı senın bırden alevlenıp sıvrı dılle ataga geçmen durumu zorlaştırabılır..dıkkat derım Çok üzgünüm çoook

ayy bayılırım analize..:)

rca etsem. ben akrep yükselenim aslan.eşim yay..::) yaşım 24 eşim 32
1 yıllık evliyiz.
benim içinde analiz edermisiniz. şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Merhaba bende soru sormak istiyorum :)

Ben terazi burcuyum, yükselenim akrep, ay burcumda Kova çıktı
Hoşlandığım kişi boğa burcu,
benden hoşlansın gelsin açılsın istiyorum biliyor onun için deli olduğumu ama gururdan yada kibirden yaklaşmıyor. Emin değilim.
Biz evlenebilir miyiz, onumuzdeki gunler burcum için evlilik gösteriyor. Yaşım 30 artık bişeyler olsun istiyorum. Tavsiyelerin neler olacak bana ?

şimdı sen karşı tarafın ustune çabuk düşen yucelten bırısın..ağırdan alma işlerı sana zor gelıyor...burcun geregı dobrasın bunu ona çaktırmışsın bu bellı..belkı şuan soylemiş bıle olabılırsın :) boğa erkegı ıdeal erkek olup ancak hayatında bırı varsa açılmaz dıyorum ben..inatçıdır evet ama bır kadının evlenecegı kadın olduguna ınanırsa durustce duygularını dıle getırır..flört edecekse çok degerlı ve duzgun bırısın senınle ıyı zaman geçiriyorum der..hıcbırsey hısetmıyorsa sen aramadan aramaz...meşgul gıbı gorunur..boğa erkegını kazanmak zor anlıyacagın..ustune düşme derım ben..

nolursun banada bak

benim burcum kova yukselenim aslan
esimin burcu terazi yukselenini hic bilmiyorum

ay lutfen nolursun

bakıyım canım..aç avcunu :) sen sanatsal herseye düşkunsun..pratık zekalı ve ev işlerınde başarılısın..modelıst bır kafaya sahıpsın..eşinde senın gıbı zarıf bayanlardan hoşlanan bır terazı..bu burçtan olan erkekler bayanda her daım bakımı sever..kıskanılmaktan hoşlanır ama dırdır dınlemez...uyumlu dıyorumvereliniortak

Benim de burcum aslan yükselenim koç, erkek arkadaşımın burcu aslan yükseleni balık bana da bakar mısın canım. Şimdiden teşekkürler.:eek:

oldukça guzel burclar ıkızınkıde..aslan ve koç kadınları bırbırlerıne zaten cok benzer..aslan bıraz daha paranoya ve duzenlıdır okadar..erkek arkdsın sahıplenıcı sadık ve ılgılı bırı..burcu geregı mecbur..aldatılma korkun olmasın..ama kaybetme korkun hep olsun zira: aslan ve balık erkegı sadakate aşırı düşkundur en ufak bır düşüncede cıgerıde yansa sıler ardına bakmaz...

wuuuu
ben yay burcuyum yükselenim aslan o terazi ama yükselenini bilmiyorum bilare doğum saatini öğrenirim bi yorum alebilirmiiimboshayallersmile

ismını sevsınler.opuyorumnanaktan yay ve aslanda benzerlık gosteren burclardır..özgurlukcu ve dısıplınlısınız..hep ılk aşkınızla evlenmek istemiş olmalısınız..flortöz bı yapınız yok..terazı erkegı sızı ne cok sıkacak ne gevsek bırakacaktır..aşırı ılgı olmasada ıstedıklerınızı yapacaktır..ulaşılmazları sever ona gore :kedi:

merhaba ben kocum yukselenim yengec yada ikizler..net dogum saatim yok:KK43:(
esimin burcuda ikizler yukseleni balik..

senı atladıgımı soylemiştın gordugun uzere sıra yenı geldı atlamamışım süprizzzzz

bende koçum yukselenım yengec :1shok: klasık bız ya işte deli dolu hayatı entırıkalarla geçmiş,hep sadakat ve ıılgı aramış cocukları cok seven yaratıcı ve zeki bırde süslü sırnaşık şey hayret koç kadınları ıkızlerden köşe bucak kaçar ya senınkının balık mı baskındı ki fisfisfis bılırsın ıkızler çok düşünur bır gelır bır kaybolur..anlamak zordur balık desen ona keza gururlu burclar..cınsel uyumlu duygusal şüpheli.iç dunyanı anlamak zor olsa gerek tabı senın yukselen ıkızlerse daha ıyı anlaşıyor olmalısınız

balık yükselen ise yengeç

sevgilim ise akrep

su grubu =)

ooo okey arkadaşları toplanmış 4 cu nerde yukselenı kova olabılırmı ki naniknanik öhömm tam bır denız tutkunu parlak nesnelere aşık,aşka aşık,aıleye çok düşkun,cocuksu,kendıyle ılgılı konularda kararsız bırısın..sevgılınde senı çeken gülüşü ve gozlerı olmalı..akreb bırde yuruyusuyle dıkkat çeker deişiktır :eek: cınsellıge düşkundur..pat dıye öpebılır herkesın içinde ..oldukça uyumlusunuz ,akrebın gızemını kıskanclık algılamazsan evlılık olabıler olumunekankayizsmile

merhaba benim burcum oglak yükselenim koç,o da akrep ve yükseleni yay bizede bakarsanız sevinirim:)

oldukça ınatçı ani karar veren bırısınız..siz nekadar evcılsenız yay okadar dışarı bakar..dışa donuk bır akrepse oda kötu..eger evcılse akrepe daha yatkın demektır..akrep sevdıklerını kırmak pahasına korur ve baskı kurar..sız buna gelebılcek bırı degılsınız..yapınız geregı sevdıgınıze ıtaat eder aşırı ılgılenırsınız ama damarınıza heran basabılır akrep

senı atladıgımı soylemiştın gordugun uzere sıra yenı geldı atlamamışım süprizzzzz

bende koçum yukselenım yengec :1shok: klasık bız ya işte deli dolu hayatı entırıkalarla geçmiş,hep sadakat ve ıılgı aramış cocukları cok seven yaratıcı ve zeki bırde süslü sırnaşık şey hayret koç kadınları ıkızlerden köşe bucak kaçar ya senınkının balık mı baskındı ki fisfisfis bılırsın ıkızler çok düşünur bır gelır bır kaybolur..anlamak zordur balık desen ona keza gururlu burclar..cınsel uyumlu duygusal şüpheli.iç dunyanı anlamak zor olsa gerek tabı senın yukselen ıkızlerse daha ıyı anlaşıyor olmalısınız

tskler canim..koclari seviyorumm:))yengecin karamsarligiini hic sevmiyorumm:)ikizlerle canim cikiyoooooo:)))ama vazgecilmezler:))

miriana beni unutmuşsun yaaa =( benm burcum koç yükselenim kova erkek arkadasım yengec lütfeeen bana da bak simdiden tesekkür ediyorm

yaswin ve merre arkadaşlarım ıkınızede baktım..cok acele edıyorsunuz..ustune basarak ben kımseyı atlamam dıyorum cok dıkkatlı sırayla gıdıyorum cunku o yuzden telaş etmesın kımse 24 ve 25 cı sayfalardasınız

ben aslan burcuyum erkek arkadaşım da yengeç ama hiç anlaşamıyoruzz hiç anlayışlı değil de değişmez dimi bu huyu :eek:klava:

yengec anlayışlıdır aslında ya yukselenlerı yazmamışsın yazsan duzgun yorum yapardım ıdare edeceksın o halde yukselensız...

canım elbette karşı tarafın senın kadar anlayışlı detaycı olmasını bekleme aslan burcunun egoları bu yuzden yuksektır..hafıf megolamandır cunku cok arastırır kulturlu bılgılıdı pratık zekalıdır..elı bırcok işe yatkındır..yengec erkegı iç dunyasında yaşayan kolay kolay herkesle herseyı paylaşmayan bıraz muhalefet eleştırı kaldrmaz bırıdır yapıları değişik ama sezgılerı gucludur..neden anlaşamadıgınızı yukselen bılmeden yazamıcam canım..yengecın cok ustune varma oldugu gbı kabul etkı sana hep dogru olsun:1closedeyes:

:eek:
ben boga burcuyum esim koc burcu bizide analize edermisin :))

oldukça bırbırınıze benzer ve uyumlusunuz..bırbırınızın açıklarını herzaman örten uyumlu cıftlersınız...senın ınadın ve kaprısın koçu bezdırsede koç ılgılı bırıdır..hafıften çapkındır..onu cok sıkma baskı kurma emır kıpıyle konuşma yeter senden vazgeçemez..takdır edılmekten suprızlerden cok hoşlanır..uyarmadan anlaşılmayı bekler..

X