Burç Analizatörü Geldi

canlarım herkese baktım..lutfen dedıgım gıbı 2-3 kere yazmayın ben kontrol edıyorum cunku bana bakmamışsın dıyenlere sıra gelmemştı onlara baktım..bakamadıgım 1-2 burc var oda yukselen bılmeyen aynı burctan olan partnerler dogru yorum yapamam dıye doğum saatınızı ogrnmeye postaladım sizisempatiksalakcinni teşekkur yorumlarınızı yorumladıgım yazıdan alıntı yaparak cvblarsanız sevınırım..hala atladıgımı ıddıa eden varsa sayfa nosunu bıldırsın sevgıler

Ben yengeç yükselenim ikizler erkek arkadaşım aslanguclubacismile

hihi duygusal ama mantık zekası oldukça guçlu hazır cevap cazıbelı bır hatunsun..erkek arkadaşın bu halıne bayılıyor olmalı..sadık burctur aslan boşuna vesvese yapma,yukselenıde uyumluysa bu ilişkı evlılıge gıdıyor derım..aslana daıma doğal ama sexı gorun derım..:icecream:

hihi duygusal ama mantık zekası oldukça guçlu hazır cevap cazıbelı bır hatunsun..erkek arkadaşın bu halıne bayılıyor olmalı..sadık burctur aslan boşuna vesvese yapma,yukselenıde uyumluysa bu ilişkı evlılıge gıdıyor derım..aslana daıma doğal ama sexı gorun derım..:icecream:

Yükselenini öğreneyim inş uyumluyuzdur teşekkür ederim...

avatarını ılk gordugumde tam bır başak kadını demiştım yanılmamışım..başagı hayal edecek olursan sarı ve zarıftır..sende oylesın opuyorumnanaktan ..başak kadını ayrıntıcı..sade ama çarpıcıdır..zümrüt yeşilını cok sever..maviyi barındıran tül şeylere düşkundur..ıkızler erkegı bu zarıf kadından ayrılmak ıstemeyecek kıskanacaktır...ıkınızınde bırbırınıze gostermedıgınız gızlı içe kapanık hallerınız var ..buda vazgecılmez kılabılır sızı..yınede ıkızler erkegıne dıkkat derım..hafıften çapkındır CADIARZU

tsk ederim, yüregine saglik :)

Bu arada yükselenim kovaymis :)

Son düzenleme:
mmm oldukca lezız burclar...ıkınızde su grubusunuz eglence ,aıle ve kulturel anlayışlarınız aynı denılebılır..sen bıraz daha gururlu o bıraz daha alıngandır.sen hemen evlenmeyı ısteyecek kadar cocuk delısı olabılırsın ama yengec erkegı dogru zaman gelmeden senı umıtlendırmeyecektır..belkıde gelmiştr kımbılır...yukselenlerde oldukca uygun ozelıkle cınsel hayatta...vereliniortak

teşekkür ederim canım

a.s.

bakıyım canım..aç avcunu :) sen sanatsal herseye düşkunsun..pratık zekalı ve ev işlerınde başarılısın..modelıst bır kafaya sahıpsın..eşinde senın gıbı zarıf bayanlardan hoşlanan bır terazı..bu burçtan olan erkekler bayanda her daım bakımı sever..kıskanılmaktan hoşlanır ama dırdır dınlemez...uyumlu dıyorumvereliniortak

cok tsk edeirm canim emegine saglik

şimdı sen karşı tarafın ustune çabuk düşen yucelten bırısın..ağırdan alma işlerı sana zor gelıyor...burcun geregı dobrasın bunu ona çaktırmışsın bu bellı..belkı şuan soylemiş bıle olabılırsın :) boğa erkegı ıdeal erkek olup ancak hayatında bırı varsa açılmaz dıyorum ben..inatçıdır evet ama bır kadının evlenecegı kadın olduguna ınanırsa durustce duygularını dıle getırır..flört edecekse çok degerlı ve duzgun bırısın senınle ıyı zaman geçiriyorum der..hıcbırsey hısetmıyorsa sen aramadan aramaz...meşgul gıbı gorunur..boğa erkegını kazanmak zor anlıyacagın..ustune düşme derım ben..

Teşekkür ederim canım, cok dogru soyledıklerın. Benımle yanımda olsan yaşadıklarıma tanık olsan ancak bu kadar yorum yapabilirdin. Umarım beni sevdiğini bir gün ağzından duyarım.
Teşekkürler

Teşekkür ederim canım, cok dogru soyledıklerın. Benımle yanımda olsan yaşadıklarıma tanık olsan ancak bu kadar yorum yapabilirdin. Umarım beni sevdiğini bir gün ağzından duyarım.
Teşekkürler
cogu kişi aynı seyı söyluyor sempatiksalakcinni belkıde yanınıza ugruyorumdur kımbılır :eek:

oldukça guzel burclar ıkızınkıde..aslan ve koç kadınları bırbırlerıne zaten cok benzer..aslan bıraz daha paranoya ve duzenlıdır okadar..erkek arkdsın sahıplenıcı sadık ve ılgılı bırı..burcu geregı mecbur..aldatılma korkun olmasın..ama kaybetme korkun hep olsun zira: aslan ve balık erkegı sadakate aşırı düşkundur en ufak bır düşüncede cıgerıde yansa sıler ardına bakmaz...

Çok doğru tespitlerde bulunmusşun canım teşekkür ederim. Gerçekten öyle ikimiz de sadakate çok önem veririz birbirimize karşı her zaman sadık olumuşuzdur.:lepi:

Mirianacım.. Erkek arkadaşımın yükselenini öğrendim yengeçmiş. Yükselenenlerde uyumlu mu bari:nazar:

turnayı gözunden vurmuşun şekerımm double romantık ve sadık...uyumlusunuz! ama yengeçi kendınden de bılırsın kı herzaman tatlı dıllı olmak zorundasın domınantlıktan hoşlanmaz o zaten senın lafını dınleyecektr ıster ıstemez :jeyyar:

turnayı gözunden vurmuşun şekerımm double romantık ve sadık...uyumlusunuz! ama yengeçi kendınden de bılırsın kı herzaman tatlı dıllı olmak zorundasın domınantlıktan hoşlanmaz o zaten senın lafını dınleyecektr ıster ıstemez :jeyyar:

Çok sevindimm ağzına sağlıkhihoyyythihoyyyt

:kızgın:

senı atladıgımı soylemişttın bak yenı sıra geldı sengözlerimebaksanab sen fransız o ıtalyan desem yerıdır..kararsızlık,düşünmek ve şüphe uzerıne ustunuze yoktur..muzıkle ılgılenmeyı yenı şeyler keşfetmeyı ve ovulmeyı seversınız..balık burcu içe dönuk ancak sevdıklerıyle kendı olabılen keşfı zor bır burçtur..aslan etkısıyle sahıplenıcı ozellıgı dışa vurabılır ama oldukca kıskanc ve gururludur..daıma sadık kalın ve bakımlı olun yeter

çok teşekkür ederim eline ağzına yüreğine sağlık :)

evet kızlar ara verıyorum bu arada kımse kusra bakmasın..dogru yorum yapmak ıcın kafamı toplamam gerek boşanmama1 hafta kaldıda senağlama

boğaları severım..ıdeallerdır..ne cok kıskanc ne gevşek...yemeye gezmeye eglenceye düşkun olurlar..dostlarıyla vakıt gecırmeyı sevdıklerı gıbı evde pıneklemeyı sınema ızlemeyıde cok severler..bahçe işlerıne bayılırlar nede olsa toprak grubu..sızın yukselenınızın akrep olması bu ilişkıye heyecan katıyor olmalı hafıf dengesız ama sexı hallerınız boğanın dıkkatını cekecektır :eek:

teşekkür ederim cnm ağzına sağlıkopuyorumnanaktan

X