Burç Analizatörü Geldi

bnm burcm boga,yükselenim aslan
erkek arkdşm da yengeç ama yükselenini bilmiyorum
yanıtlarsan sevirnim miriana,tşkler:)

guzel bır burca sahıpsın ınadının ve hafıften kendını beğenmişlıgının dışında..mecbur aslında boğada aslanda ıddıalı burclardır dıkkat cekmeye bayılır...
erkek arkadaşının yukselenı yay falan olursa ıyı olur ..rahat gecınırsınız..yengec erkegı gözu kara sever..ama kalp kıramadıgından dolayı sızı sevmıyorsada saklayacaktır dıkkat derım :1ninca:

miriana benim durumum biraz farklı
ben 5 mayıs 83 doğumluyum. yükselenim terazi. sevdiğim adam ise 23 ağustos 1977 doğumlu.onu çok seviyorum ama aramızda statü ffarkı var yani o benim amirim konumunda. aslında çok iyi bir insan. ne olur benim durumum canım yaa?açılsam mı acaba?:uhm::uhm:

canım keşke burcunu yazsaydın ben sımdı burc takvımınden bakıp vakıt kaybedecem..neyse baktım sen boğa o son anda başaktan kurtulmus bır aslan..

gayet uyumlusunuz aslında aslan erkegının sızı begenmemesı ıcın bır nedenı yok ama muhtelemelen bır aşk darbesı vardır aslanlar buyuk aşklar yaşamayı sever ve cogu zamanda sadakatlerınden öturu darbe alırlar...
ona aşırı guven vermen lazım goze alabılıyorsan açıl bence umdugundan daha dolu cıkabılır:Saruboceq:

burcum yengec yükselenim ikizler,eşimin başak yükseleni yengeç
Teşekkür ederim.
:enbuyukkk:

Arkadaşlar 20 ci sayfa dahil bakıldı...lütfen bırdaha kontorol edın sayfa nonuzu unutmayın ona gore takıp edın..çünkü çok dıkkatlı bır şekılde sırayla baktım..taş çatlasın 1 kişiyı kaçırmışımdır dıycem ama yok emınım..sıra gelmemiştır..kusra bakmayın ust uste baktıgımda yorumlar saglıklı olmuyor hemde kendı açımdan zor bır donem vede rahatsızım...lutfen bırkez daha alıntı yapmayınız ve yorumladıklarım cevap vereceklerse yorumladıgım yazıyı alıntı yapıp yazsınlarkı kafam karışmasın..yarın dıger safyaları bıtırırım..ıyı geceler ..sevgıler:a015:

bende varim gozden kacan:KK43:(((

merhaba ben kocum yukselenim yengec yada ikizler..net dogum saatim yok:KK43:(
esimin burcuda ikizler yukseleni balik..

bakıveren gareee :jeyyar: ne karmaşık burclar bunlar..hayatın düşünmekle detaylarla gecıyor olmalı..sureklı takıptesın..oğlak erkegı senı zorlayabılır..balıkta ona nazaran içe kapanık alıngandır..özur dılemeyı hıc sevmez..oglak süslü laflarla gonlunu alır ama gene yapar yapacagını..cazıbenı nereye kadar kullanacaksın dedıgını yaptırmak ıcın cınsellıkte bıyere kadar ..uzulme uzulme ..dümen sendesositososito

alkisalkisalkisalkisalkisalkis hehh o dilllerine ne diyem şimdi kıss aklinialirimsmile aynen doğru vallah o süslü laflarıylan kandırdı beni zaten adamda mütiş güzel laflar var :bbo:
neyse yorumun için çok TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıkınızde baskın tıplersınız..çekişmelı gecıyor olmalı..o bıraz daha durumu sakinleştıren taraf olsada sıvrı yanı ara ara denk gelır ve acıtabılır yengece yakınsa cok kuser ve suskunlaşır..ıkı egosu yuksek megolaman burc sızde toplanmış..her nekadar dost canlısı olsanızda aşırı kıskanclık durumları olabılır..bıraz özgur bırakın ve kendınızde değişiklıkler yapıp dıkkatını cekın:eek:

hııımmm..acaba yanlış bildiğim bişeyler mi var?dedikleriniz pek uymuyor..yine de teşekkürler a.s.

sana yengec daha cekıcı gelecektır..oğlak erkegınden bıraz sıkılabılırsın..ılgıyı versede ortadan tüğen bır tıpı vardır sorumluluk aldırmak zor olur dıye bılıyorum oglak erkeklerıne..
ya egolarını bıraz düşüreceksın cok düşünmeyecek kararsızlıgını köşeye koyacaksın yada yengecı beklıceksın :):1rolleyes:

Arkadaşlar 20 ci sayfa dahil bakıldı...lütfen bırdaha kontorol edın sayfa nonuzu unutmayın ona gore takıp edın..çünkü çok dıkkatlı bır şekılde sırayla baktım..taş çatlasın 1 kişiyı kaçırmışımdır dıycem ama yok emınım..sıra gelmemiştır..kusra bakmayın ust uste baktıgımda yorumlar saglıklı olmuyor hemde kendı açımdan zor bır donem vede rahatsızım...lutfen bırkez daha alıntı yapmayınız ve yorumladıklarım cevap vereceklerse yorumladıgım yazıyı alıntı yapıp yazsınlarkı kafam karışmasın..yarın dıger safyaları bıtırırım..ıyı geceler ..sevgıler:a015:

tşkler canımm a.s. ayrıcaa geçmiş olsun rahatsızmışsın Şeniz

Geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir.
Bende 21. sayfadayım sabırsızlıkla bekliyorum umutlu bişeyler duymayı...
Sevgiler

Merhaba bende soru sormak istiyorum :)

Ben terazi burcuyum, yükselenim akrep, ay burcumda Kova çıktı
Hoşlandığım kişi boğa burcu,
benden hoşlansın gelsin açılsın istiyorum biliyor onun için deli olduğumu ama gururdan yada kibirden yaklaşmıyor. Emin değilim. Belkide sevmiyor benı ama bu ilgi hosuna gidiyor? Kim bilir ???
Biz evlenebilir miyiz, onumuzdeki gunler burcum için evlilik gösteriyormu? Yaşım 30 artık bişeyler olsun istiyorum. Tavsiyelerin neler olacak bana ?

uyumlusunuz canım hem cınsel hem ruhsal..ama akrepın sıvrı lafları sızı uzebılır..neyapsanız boş yapısı budur aılesıne sızede aşırı gercekcı ve ıgneleyıcı konusabılır..ama vazgecılmez derecede cekıcıdır akrep...bogalar bogazına düşkun olur aman ha akrepler kılolu kadn sevmez :)cokacimcoook

tşk canım çok doğru a.s.

sevgilim yengeç yükseleni aslan
ben balığım yükselenim boğa analizini sabırsızıkla bekliyorum=)

bana yaptığın yorum için teşekkürler canım:)
bi arkadaşımın burcu yay sevgilisininde yay bunu bi yorumlar mısın?çok istedikaydirigubbakcemile2

X