Burberry Touch Yada Weekend ?

hangi zamanlarda kullanılır bılmıyorum ama benım tercıhım hep burberry touch dan yana.weekend bende hoş durmuyor

weekend benim tercihim...mevsimler seçenekelerde bulunmuyorum.

ben yaklaşık 4 yıldır touch kullanıyorum

yazını kışını bilmem..

ama weekend keskin geliyor bana!!

arkadaşlar parfüm seçerken ten renginize olan parfümlari seçin sevgili amazon570 adlı arkadaşım ten rengini söylersen sana daha fazla yardımcı olabilirim sevgilerimle

burberry touch öneriyom canım sana o zaman bu koku tenine daha çok uyar. canım ben saçlarını ve kaşlarını sormadımki bak istersen sana j'adore veya chanel chancda önerebilirim süper kokular

burberry touch öneriyom canım sana o zaman bu koku tenine daha çok uyar. canım ben saçlarını ve kaşlarını sormadımki bak istersen sana j'adore veya chanel chancda önerebilirim süper kokular

anam ne bilem beyaz tenli olanlar genelde açık renk saça felan sahip oluolaryaaa tam anlamıyla tarif edem dedima.s.

weekend çok bayaıcı bir koku kesinlikle touch derim benn, hem touch çok güzel hihoyyyt

arkadaşlar parfüm seçerken ten renginize olan parfümlari seçin sevgili amazon570 adlı arkadaşım ten rengini söylersen sana daha fazla yardımcı olabilirim sevgilerimle

yıldız gözlüm benim ten rengime görede bişey desene, esmerim ama buğday gibi koyu değil yanii.

Burberry weekend iyidir hostur ama bir süre sonra cok bayıyor kızlar insanın midesini kaldırıyor o yüzden bedava verseler kullanmam diyecegim bir parfüm..

Burberry touch a gelince evet fresh bir koku üstelik farklı o da iyi hos ama onun eksisine gelince tabiki bana göre böyle kadınsı degil yani sanki unisex bir koku gibi bir erkek de koklasam sasırmayacagım bir parfüm o yüzden tercih sebebim olmuyor ama illa ki birini sececeksem tercihim kesinlikle BURBERRY TOUCH.

kesinlikle weekend bir kere çok eskide kalmış bir parfüm artık.Tuoch cok daha ferah,hareketli,enerjik bir koku.Ben de bedava verseler almam yorumuna sonuna kadar katılıyoruumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…