BURBERRY PARFÜM

esmeraysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
865
43
ARKADAŞLAR BURBERRY PARFÜMÜN TATLI MEYVE VE BAHARAT ÇİÇEKTEN OLUŞANI WEEKEND MİYDİ YANİ KISACASI ÇİÇEK VE BAHARATLI OLAN :)

Weekend daha çiçeksi, meyveli baharatlı diyince aklıma burberry classic geliyor cnm :)

Kafam karıştı canım ya
BURBERRY=WEEKEND+TATLI MEYVE +BAHARAT ÇİÇEK AHŞAp

BURBERRY CLASSIC=YEŞİL LİMON+ÇİÇEK+MİSK / VANİLYA

BURBERRY TOUCH=LİMON VANİLYA+MİSK / SANDALYASEMİN,GARDENYA,SÜMBÜL

DİYOR AMA CLASSİC DE BAHARAT YADA ODUN DEMİYOR Kİ BİRDE BAZI YERLERDE OKUDUGMA GORE DE WEEKEND DE BAHARAT VARMIŞ ÇOK AZ AMA ÇİÇEK DAHA YOĞUNMUŞ

Doğrudur cnm ama Classic daha yoğun meyveli baharatlı. Weekend ona göre daha hafif çiçeksi. Ama ikisi de birbirinden güzel bence. İkisini de tavsiye ederim :)

Weekend çiçeksi araomatik olarak geçiyor classic odunsu ve meyveli. touch ta meyveli bir koku. Bahsettiğin koku weekend gibi :S

Doğrudur cnm ama Classic daha yoğun meyveli baharatlı. Weekend ona göre daha hafif çiçeksi. Ama ikisi de birbirinden güzel bence. İkisini de tavsiye ederim :)
Canım sen classicin orijinalini mi kullanıyodun?

Ben açık parfümcüden aldım canım bana verdiği çok yoğun güzel bir koku BURBERRY bire bir aynısı bu cok kalıcı dedi çiçeksi kokusu ağırdır hafif baharat var dedi meyve falan katmadı sanırım WEEKEND oluyor verdiği :)

Weekend çiçeksi araomatik olarak geçiyor classic odunsu ve meyveli. touch ta meyveli bir koku. Bahsettiğin koku weekend gibi :S

Ben açık parfümcüden aldım canım bana verdiği çok yoğun güzel bir koku BURBERRY bire bir aynısı bu cok kalıcı dedi çiçeksi kokusu ağırdır hafif baharat var dedi meyve falan katmadı sanırım WEEKEND oluyor verdiği :) Değilmi Masum Ca

Classic vanilya ağırlıkta bir koku ben pek çiçek kokusu alamıyorum ondan. Hangi açık parfümcüden almıştın kodundan bulabiliriz belki hatırlıyosan?

Classic vanilya ağırlıkta bir koku ben pek çiçek kokusu alamıyorum ondan. Hangi açık parfümcüden almıştın kodundan bulabiliriz belki hatırlıyosan?

Canım CEM AÇIK PARFÜMDEN ALDIM numarası 216 çok kalıcıdır falan dedi ama tatlı meyve yada normal meyve kelimesi geçmedi. SADECE ÇİÇEK AĞIRLIK HAFİF BAHARAT BIRDE DEDİ. HANGİSİ OLUYOR SENCE

Çiçeksi kokusu ağırsa weekend'dir o

BEN BURAYADA SORMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ ÇOK BİLGİLİ OLANLAR VAR HEMEN ANLAYANLAR PARFÜMCÜNÜN DEDİĞİNE GÖRE EN KALICI BUDUR DIŞARIDAN ALMAYA KALSKSAN 400 TL VERIRSIN DEDİ BURBERRY BIRE BIR AYNISI GIBIDIR KULLAN DEDİ BEN NE BUÇİÇEK Mİ DEDİM ÇİÇEK VE BAHARAT DEDİ YANİ MEYVE FALAN DEMEDİĞİNE GÖRE HİÇ SANIRIM WEEKEND OLUYOR BENCEDE :)

Evet weekend o zaman o. Canım ben hiç kullanmadım cem den parfüm kodları vardır belki diye internetten de baktım ama yok:) Daha net Bilen vardır ama yazar diye düşünüyorum:)

Kullanmadım cnm arkadaşımdan denedim.. Arkadaşımınki orijinal ama onu biliyorum.

Anladım canım. Bende alıcamda orijinalini belki sevgililer günü indirimi yaparlar diye birazcık daha bekliyorum:) ama açıkta orijinalle birebir diyenler var biraz canım sıkılıyor.

Evet weekend o zaman o. Canım ben hiç kullanmadım cem den parfüm kodları vardır belki diye internetten de baktım ama yok:) Daha net Bilen vardır ama yazar diye düşünüyorum:)

ilgin için tşk canım bu arada burberry çok kalıcı bir parfümmüş herkesten duyduğuma göre öylemi :)

Rica ederim canım zaten birşeyde yapmadım:) Evet gayet kalıcı ve güzel burberry:)

OLSUN BİLDİĞİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ BENDE İNTERNETTEN BAKIYORUM NE OLDUĞUNU ANLIYORUM HAYIR ŞİMDİ ADAMA GİTSEM BURBERRY HANGİSİ DİYE KOMİK DURUMA DÜŞÜCEM BURDA RAHATLIKLA ANLAYABILIYORUM İKİ ŞEY OKUDUKTAN SONRA :) BANA KALIRSA SENDE AÇIKTAN AL ÇOK PAHALI OLUYOR İNDİRİME GİRSELER BİLE MALESEF YA GERÇEKEN BENZETENLERDEN BULABİLİRSİN BİTTİĞİNDEDE RAHATLIKLA ALIRSIN BEN ON BEŞ TL ALDIM :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…