• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buraya kadarmis..

Ben cidden anlamıyorum şiddete kılıf uyduran kadınları, kocasını çok seven hangi kadın kocasından ufacık bile şiddet görse görmezden gelip o evliliğe içinden gelen tüm samimiyetle devam eder.
Konu sahibi kesinlikle haklısın. Eşin kabul etti ise uymak zorunda ya da önceden söylemesi gerekiyordu. O da korkak ve haksız olduğunu bildiği için yapabileceği tek şeyi yapmış...
Sizin,öfke ile karar verdiğinizi düşünmüyorum. Önceki konulardan gelen ve üstü örtülüp çözümlenemeyen sorunlardan dolayı bu kararı vermek istiyorsunuz. Ama yine de zor her sartı değerlendirip öyle karar verin. Hep görüşeceksiniz zaten eşinizle. İnş hepiniz için en güzel ne ise o olsun.
Önceki konuyada baktım.senin kocadan bir halt olmaz bana göre. Ne kadar sevsen de gitmen gereken yerde gideceksin.
Genceciksin yeniden hayat da kurarsın.
O kv senin pısırık kocan yüzünden hep uğraşmışlar. Özür diletmeler, hakaretler vs.
Verdiği sözü tutmayan adama da güvenilmez zaten

Son düzenleme:
Seni cesur buldum acıkçası.Kararindan dönmemeni dilerim.Bunun arkasi gelir çünkü.

Çocuğunuzun önünde şiddet görmenize +üzüldüm. Çok geçmiş olsun bir darp raporu almaya bakın. Eviniz sizinse şerh koydurun yarın ilk işleriniz bunlar olsun tabi evin kilidini de değiştirin mutlaka. Davayı açmak için harekete hemen geçmenizin mahsuru yok zaten tatile geliyor bu sırada işinizi bulursunuz evde kalırsınız... çok çok geçmiş olsun.

Ben cidden anlamıyorum şiddete kılıf uyduran kadınları, kocasını çok seven hangi kadın kocasından ufacık bile şiddet görse görmezden gelip o evliliğe içinden gelen tüm samimiyetle devam eder.
Konu sahibi kesinlikle haklısın. Eşin kabul etti ise uymak zorunda ya da önceden söylemesi gerekiyordu. O da korkak ve haksız olduğunu bildiği için yapabileceği tek şeyi yapmış...
Sizin,öfke ile karar verdiğinizi düşünmüyorum. Önceki konulardan gelen ve üstü örtülüp çözümlenemeyen sorunlardan dolayı bu kararı vermek istiyorsunuz. Ama yine de zor her sartı değerlendirip öyle karar verin. Hep görüşeceksiniz zaten eşinizle. İnş hepiniz için en güzel ne ise o olsun.
Önceki konuyada baktım.senin kocadan bir halt olmaz bana göre. Ne kadar sevsen de gitmen gereken yerde gideceksin.
Genceciksin yeniden hayat da kurarsın.
O kv senin pısırık kocan yüzünden hep uğraşmışlar. Özür diletmeler, hakaretler vs.
Verdiği sözü tutmayan adama da güvenilmez zaten

ozelden bana bi uye yazmis her soruna bosanilsaydi ortalikta evli kalmazdi sakin ol diye... ne diyeyim yani ne yasadigimi bir ben biliyorum yazmadiklarim var buraya. yorumunuz desteginiz icin coktesekkur ederim

Bence şuan çok fevri davranıyorsun biraz sakinleş bak barış yada barışma demiyorum sadece sakin kafayla bir düşün mantıklı hareket et kararını ona göre uygula çok sıcak durum önce sakın olman omdan sonra karar vermen senin yararına Çünkü öfkeyle koca boşayan kadınların pişmanlıkları dolu buralar Arada oku derim hakkında hayırlısı olsun
Tokat atmış , nasıl sakinleşecek ki ?

ozelden bana bi uye yazmis her soruna bosanilsaydi ortalikta evli kalmazdi sakin ol diye... ne diyeyim yani ne yasadigimi bir ben biliyorum yazmadiklarim var buraya. yorumunuz desteginiz icin coktesekkur ederim

Darp raporu alın. Sizin göremediğiniz doktorun görebileceği darp izleri olabilir.

bir avukatla gorustum kizlar bugun anlastik geri donusu yok artik. gorusmeden sonra kv yine aradi bir kac defa arayip durdu iki gundur acmiyordum actim sonunda. soka girdim.nasilsin diye sordu basta cok iyiyim dedim sonrasinda gulerek Biliyorduk senden dogru duzgun bir gelin olmayacagini dedi. sakayla karisik konusmaya calistida anladim ben niyetini..ne diyorsunuz anlamadim?? dedim yok bisey dedi bende avukatla gorustumde simdi ciktim hayirlisi artik dedim. o ne demek noldu bosaniyormusun dedi bende evet dedim kizim yapma etme barisirsiniz diyip durdu:))) yok kararliyim ben neyse islerim var dedim kapadim telefonu.. es kisisinden hala haber yok sanirim kvyi o arattiriyor:)) suan iyiki barismamisim iyiki bosanmaya karar vermisim diyorum. benden dogru duzgun gelin olmazmis zaten.. iyi iste bosaniyorum:))) sinirlerim bozuldu guldugume bakmayin

Tokat atmış , nasıl sakinleşecek ki ?
Hanım efendi burda anlattığım şey başka anladığınız başka lütfen tartışma alanı yaratmayın ben de biliyorum şiddetin de olduğunu öfkeyle kalkan zararla oturur size kolay belki hemen koca boşamak ama ne yazikki durum öyle ha dedin mi olmuyor sabır ve sakinlik istiyor bilmem anlatabildim mi konu kapanmıştır tartışılmaya açık değil

Bence güçlü bir kadına benziyorsunuz. En mantıklı olanı yapıp adamı evden kovmuşsunuz.

İşin içinde şiddet varsa geri dönüşü yok ki. Eğer barışırsanız farkında olmadan kendinize olan saygınızı yitireceksiniz.

Kızınız çok etkilenmiştir olaylardan ama sonuçta o da ileride genç bir kadın olacak sonrasında belki evlenecek. Aynı şey başına geldiğinde ne yapması gerektiğini bilecek. Şiddete karşı sinmemesi gerektiğini bilecek. Bazen kadınlar çocuğum olmasa boşanırım diyor ama aslında çocuk varsa boşanmak gerek.

bir avukatla gorustum kizlar bugun anlastik geri donusu yok artik. gorusmeden sonra kv yine aradi bir kac defa arayip durdu iki gundur acmiyordum actim sonunda. soka girdim.nasilsin diye sordu basta cok iyiyim dedim sonrasinda gulerek Biliyorduk senden dogru duzgun bir gelin olmayacagini dedi. sakayla karisik konusmaya calistida anladim ben niyetini..ne diyorsunuz anlamadim?? dedim yok bisey dedi bende avukatla gorustumde simdi ciktim hayirlisi artik dedim. o ne demek noldu bosaniyormusun dedi bende evet dedim kizim yapma etme barisirsiniz diyip durdu:))) yok kararliyim ben neyse islerim var dedim kapadim telefonu.. es kisisinden hala haber yok sanirim kvyi o arattiriyor:)) suan iyiki barismamisim iyiki bosanmaya karar vermisim diyorum. benden dogru duzgun gelin olmazmis zaten.. iyi iste bosaniyorum:))) sinirlerim bozuldu guldugume bakmayin
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah. Benim gibi yapmayın da. Mahkeme vakti gelince vazgeçmeyin.

O kaynananın isi gücü sizi ayırmakmış onlara gelin çok herhalde.
Ama bence esiniz sizi seviyor ama şiddet olduğunda ve sen buna izin verdiğinde kendine olan saygın sevgin bitiyor.
Keske erkekler fiziksel üstünlüklerini göstermeseler ve yuvalar dağılmasa.
Umarim su ramazan ayında hangisi hayırlı ise o olur özellikle kızınız için.

Darp raporu alabildiniz mı?
Tapu ikinizin üstüne değilse dava açılmadan hemen önce satış yapabilir daha önce de yazmıştım ama tekrar edeyim şerh koydurun. Yani sizi köşeye sıkıştırmak maddi olarak kendine bağlamak için bugün yarın gider o ev.
Sizin yerinizde olsam kimsenin telefonunu açmaz avukata yonlendirirdim.

Back