- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- Konu Sahibi One of a kind
Şiddet varsa ayrılmak en doğrusu iyice yüz göz olmuşsunuz saygının bittiği yerde evlilikte biter tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su mubarek ayda kotu olmus gercekten. Madem bu kadar sikintilar vardi neden cocuk yaptiniz?? Siz sorunlari halletmemissiniz ki ustunu kapatmissiniz. Ailesi sonucta elbet birgun size gelcek. Belkide kavga edeceginizi bildigi icin son yarim saatte soylemistir. Disardan sipariste verilebilirdi yemek icin. Tokat olayi icin bosey diyemeyecegim. Insallah hakkinizda hayirlisi olur
aklima gelmemisti cok haklisiniz tesekkur ediyorumO evde kalacaksanız kapının kilidini değiştirin
kizimla neden cocuk yaptigimizla hic bir ilgisi yok evlilikte sorunlar son bir senede ortaya cikti oncesinde cok mutluyduk.annesinin ve kardesinin bana dediklerini duysaydiniz bana hak verirdiniz esime gorusmek istemedigimi soyledim o da tamam nasil istersen demisti hatta dahada anmicam demisti bana karsi. esimle ailesi gorussun ona bisey demem zaten onda sikinti yok ama onlarla iletisimimi kestim ben kendilerinede soyledim.
Çalışıyor musun ?
Eviniz kira mı ?
Bir iş bulsan nafakada alsan geçirebilirsiniz tabi ki kadınlar istedikten sonra yapamayacağı şey yok .
Ama gercekten iyi düşün öfke ile karar verme .
cok tesekkur ederim insallahHakkınızda hayırlısı olsun..
Umarım tez zamanda zararsız anlatırsınız bu süreci.
Eşinizin ailesi size ne gibi iftiralarda bulundu? Eşiniz bu iftiraları nasıl kabullendi. Ve elbette şiddeti affetmeyin. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsunKendime gelemedim ama bosaniyorum.. dun aksam iftara esimin ailesi gelmek istedi,telefonla aramislar esimi esimde tamam gelin demis.geleceklerinden iftara yarim saat kala haberim oluyor..Bize kadar yemek yapmistim ustelik. esime soyledim,olmaz ayrica bana o kadar iftira atanlarla laf carpitanlarla ne isim olucakmis hem ben demedimmi istemiyorum gorusmeyi diye? dedim. (eskiden ailesi yuzunden bosanma asamasina gelmistik,esim barismak istiyordu.esime sart koydum barisirim ama gorusmicem,zorla gel goruselim demiceksin,calismama karismicaksin izin vericeksin vs gibi seyler.tamam ne dersen oyle olsun agzimi acmicam seni uzmicem bir daha diyip kabul demisti) esim sinirlendi su mubarek ayda yapma bari dedi. ne yapmisim? o kadar soz verdiysen tutucaksin.yarim saat kala haber vermek ne ayrica? dedim. sinirlendi bagirip cagirmaya basladi. Lanet olsun sana bu evlilige bosansaydik da kurtulsaydim dedi. Sen pesimden kostun barismak icin bu laflar ne? dedim. gozu dondu bana tokat atti bana vurdu.. sen naptigini saniyorsun cik git su evden defol dedim bagirdim. ozur dilemeye basladi dinlemedim cik git dedim. carpti kapiyi gitti. konusmadik dahada,hangi yuzle konusucak zaten. Kizim cok uzuldu aglamaya basladi. Biz nasil aileyiz ya diye dusundum.bu sabah uyandim ilk is avukat aramak oldu intten arastirdim. yarin arayip konusup anlasicam bir avukatla o davayi acicam. bir yere kadar duzelirdi ama tokat atmasini vurmasini asla affedemem..dun uyuyamadim sabaha kadar agladim ama yeter bu kadar.oncedende tartisiyorduk ama elini hic kaldirmamisti.hep istedigi hep kendi dedigi olsun istiyor. baristiktan sonra iyidik ama son iki haftadir surati hep dusuktu sanki tartismaya yer ariyormus gibiydi gecenlerde annesinden konular acip duruyordu annesi yine doldurusa getirdi sanirim. bu son damla oldu bosanma davasi acicam. gozlerim sisti cok kotuyum arkamda duracak bir ailem yok tek basimayim cocugumla.ama duzelir dimi kizlar? bosananlar lutfen destek olsun cok ihtiyacim var.
bu sureci nasil atlattiniz...
Kaç yasında kızınız ?son olaydan sonra barismayi affetmeyi asla aklimin ucundan gecirmem bastan affetmekle hata yaptim zaten tekrar barissak tekrar ayni seyler belki daha kotu seyler olucak. cocugumu dusunmem lazim boyle daha mutlu olucaz insallah. ev kendimizin calismiyorum ama is aramaya basladim.
Boşanın veya boşanmayın demeyeceğim ama önerim aile psikoloğuna gitmeniz. Daha önce tokat olayı olmadıysa bu kez böyle bi şey deneyebilirsiniz. Kesinlikle kabul edilebilecek şey değil ama eşinizi de bu noktaya getiren şeyler olmuş maalesef. Belki onu da oturup dinlemek gerekiyor. Bazen konuşuyoruz ama aklımızda kalan hep kendi doğrularımız oluyor. Aile konusunda maalesef erkekler denge kuramıyor...
Boşanın veya boşanmayın demeyeceğim ama önerim aile psikoloğuna gitmeniz. Daha önce tokat olayı olmadıysa bu kez böyle bi şey deneyebilirsiniz. Kesinlikle kabul edilebilecek şey değil ama eşinizi de bu noktaya getiren şeyler olmuş maalesef. Belki onu da oturup dinlemek gerekiyor. Bazen konuşuyoruz ama aklımızda kalan hep kendi doğrularımız oluyor. Aile konusunda maalesef erkekler denge kuramıyor...
esınızın ailesiyle ne sorunlarınız oldu bilmiyorum ama burda esınızın bı sucu yok kı ınsanın annesi gelmek istiyorum deyince gelme diyebılır mı kayınvalidenızın yuzsuzlugunun hesabını esınızden sormamalıydınız cok fevri davranmışsınız tabı öncesinde neler yasadınız bılemedıgım için cok da sağlıklı bı yorum yapamam ama sunuda söylemeliyim pıre için yorgan yakmış gibi gorunuyorsunuzKendime gelemedim ama bosaniyorum.. dun aksam iftara esimin ailesi gelmek istedi,telefonla aramislar esimi esimde tamam gelin demis.geleceklerinden iftara yarim saat kala haberim oluyor..Bize kadar yemek yapmistim ustelik. esime soyledim,olmaz ayrica bana o kadar iftira atanlarla laf carpitanlarla ne isim olucakmis hem ben demedimmi istemiyorum gorusmeyi diye? dedim. (eskiden ailesi yuzunden bosanma asamasina gelmistik,esim barismak istiyordu.esime sart koydum barisirim ama gorusmicem,zorla gel goruselim demiceksin,calismama karismicaksin izin vericeksin vs gibi seyler.tamam ne dersen oyle olsun agzimi acmicam seni uzmicem bir daha diyip kabul demisti) esim sinirlendi su mubarek ayda yapma bari dedi. ne yapmisim? o kadar soz verdiysen tutucaksin.yarim saat kala haber vermek ne ayrica? dedim. sinirlendi bagirip cagirmaya basladi. Lanet olsun sana bu evlilige bosansaydik da kurtulsaydim dedi. Sen pesimden kostun barismak icin bu laflar ne? dedim. gozu dondu bana tokat atti bana vurdu.. sen naptigini saniyorsun cik git su evden defol dedim bagirdim. ozur dilemeye basladi dinlemedim cik git dedim. carpti kapiyi gitti. konusmadik dahada,hangi yuzle konusucak zaten. Kizim cok uzuldu aglamaya basladi. Biz nasil aileyiz ya diye dusundum.bu sabah uyandim ilk is avukat aramak oldu intten arastirdim. yarin arayip konusup anlasicam bir avukatla o davayi acicam. bir yere kadar duzelirdi ama tokat atmasini vurmasini asla affedemem..dun uyuyamadim sabaha kadar agladim ama yeter bu kadar.oncedende tartisiyorduk ama elini hic kaldirmamisti.hep istedigi hep kendi dedigi olsun istiyor. baristiktan sonra iyidik ama son iki haftadir surati hep dusuktu sanki tartismaya yer ariyormus gibiydi gecenlerde annesinden konular acip duruyordu annesi yine doldurusa getirdi sanirim. bu son damla oldu bosanma davasi acicam. gozlerim sisti cok kotuyum arkamda duracak bir ailem yok tek basimayim cocugumla.ama duzelir dimi kizlar? bosananlar lutfen destek olsun cok ihtiyacim var.
bu sureci nasil atlattiniz...
esınızın ailesiyle ne sorunlarınız oldu bilmiyorum ama burda esınızın bı sucu yok kı ınsanın annesi gelmek istiyorum deyince gelme diyebılır mı kayınvalidenızın yuzsuzlugunun hesabını esınızden sormamalıydınız cok fevri davranmışsınız tabı öncesinde neler yasadınız bılemedıgım için cok da sağlıklı bı yorum yapamam ama sunuda söylemeliyim pıre için yorgan yakmış gibi gorunuyorsunuz
Onların yüzsüzluklerı ortada zaten acaba ayrılmanızı mı istiyorlar huzurunuzu bozmaya mı çalışıyorlar tokat çok kotu tabı hemde kızınızın yanında kabul edilemez ama eğer ılkse yanı normalde huyu değilse acaba tartısmanızda seviye cok mu düştü adam bı anlık kendini kaybetmiş olabilir ama şiddete meyli varsa tabiki hııc ugrasmayın kurtarın kendınızı bıde söz verıpde ölene kadar tutanı ben görmedim şartlar değişince sözlerde değişiyor malesefonceki konularimi bilmiyorsunuz tabi ama esim bunlari zaten kabullendi bosanma asamasina bir kez daha gelmistik bir daha seni yuz goz etmicem konularinida acmicam demisti ben boyle baristimda bosanmaktan vazgectim ortada verilmis sozler var yani. esim bunu bile bile benimle inatlasti ustune tokat atti. ha esimle ailesi gorussun kizimlada gorussunler o konuda agzimi acamam zaten ama ben kvye gorumceyede dedimki sizinle artik mesafemi korucam gorusmek istemiyorum.. acikca soylenmis seyler yani bunlar. onlarin iftiralarina cok cirkin sozlerine hic deginmiyorum yuzsuzce gelmelerine birde iftara yarim saat kala beni zor durumda birakmalarina hic mi hic deginmiyorum.. yani anlayacaginiz daha yazmadigim cok sey var. tokattan sonrada barismayi falan asla dusunmem.