- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
Kendime gelemedim ama bosaniyorum.. dun aksam iftara esimin ailesi gelmek istedi,telefonla aramislar esimi esimde tamam gelin demis.geleceklerinden iftara yarim saat kala haberim oluyor..Bize kadar yemek yapmistim ustelik. esime soyledim,olmaz ayrica bana o kadar iftira atanlarla laf carpitanlarla ne isim olucakmis hem ben demedimmi istemiyorum gorusmeyi diye? dedim. (eskiden ailesi yuzunden bosanma asamasina gelmistik,esim barismak istiyordu.esime sart koydum barisirim ama gorusmicem,zorla gel goruselim demiceksin,calismama karismicaksin izin vericeksin vs gibi seyler.tamam ne dersen oyle olsun agzimi acmicam seni uzmicem bir daha diyip kabul demisti) esim sinirlendi su mubarek ayda yapma bari dedi. ne yapmisim? o kadar soz verdiysen tutucaksin.yarim saat kala haber vermek ne ayrica? dedim. sinirlendi bagirip cagirmaya basladi. Lanet olsun sana bu evlilige bosansaydik da kurtulsaydim dedi. Sen pesimden kostun barismak icin bu laflar ne? dedim. gozu dondu bana tokat atti bana vurdu.. sen naptigini saniyorsun cik git su evden defol dedim bagirdim. ozur dilemeye basladi dinlemedim cik git dedim. carpti kapiyi gitti. konusmadik dahada,hangi yuzle konusucak zaten. Kizim cok uzuldu aglamaya basladi. Biz nasil aileyiz ya diye dusundum.bu sabah uyandim ilk is avukat aramak oldu intten arastirdim. yarin arayip konusup anlasicam bir avukatla o davayi acicam. bir yere kadar duzelirdi ama tokat atmasini vurmasini asla affedemem..dun uyuyamadim sabaha kadar agladim ama yeter bu kadar.oncedende tartisiyorduk ama elini hic kaldirmamisti.hep istedigi hep kendi dedigi olsun istiyor. baristiktan sonra iyidik ama son iki haftadir surati hep dusuktu sanki tartismaya yer ariyormus gibiydi gecenlerde annesinden konular acip duruyordu annesi yine doldurusa getirdi sanirim. bu son damla oldu bosanma davasi acicam. gozlerim sisti cok kotuyum arkamda duracak bir ailem yok tek basimayim cocugumla.ama duzelir dimi kizlar? bosananlar lutfen destek olsun cok ihtiyacim var.
bu sureci nasil atlattiniz...
bu sureci nasil atlattiniz...