Nişan buraya kadarmış,HERŞEY BİTTİ:((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
herşeyde bir hayır vardır.. bazı olumsuzlukları evlenmeden görmen hayrına olmuş.... şükretmelisin... nice insan var evlendikten sonra gerçek yüzlerini gören... ALLAH herkese hayırlısını versin hayırlı kapılar açsın... sende hiç sıkma canını... daha iyileri hayırlı insanlar çıksın karşına inşallah.....

evet canım aynen öle...rabbim bunların çirkin yüzlerini bana ta en başından gösterdi beni bu yoldan döndürdü çok şükür...hepinize ayrı ayrı teşekkürler görüşlerinizi benimle paylaştığınız için...

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim solan yüzünü kıymet değer bilen sana denk sevdiğin biriyle tekrar güldürür inşallah bizler inançlı insanlarız kadere nasibe inanırız nasip değilmiş hakkımda hayırlısı böyleymiş de üzülme sonradan böyle şeyleri öğrenip daha kötü olmaktansa şimdi başında bozulması bi yerde iyi olmuş rabbim yardımcın olsun zor bi durum ama sakın beddua etme sadece dua et allaha sığın rabbim büyük bak yaptıkları yanına kalmamış kaza geçirdi yazmışsın allah çıkartıyo işte ne diyelim inşallah tekrardan güzel şeylerini okuruz tekrar

VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ KURTULMUŞSUN.hakkında hayırlı olsun onlar için canını bile sıkma görgüsüz insanlar çooookk

sağol canım allah razı olsun...rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

şu muratların hepsi aynı lafına bir örnekde benden komşumuzun kızı var onunda sevgilisinin adı murat ailesi kızı istemiyor bereber oturalım diyor falan filan bi sürü hikaye aynı durum yani.demekki muratların hepsi aynı doğru teşhis sanırsammm

evet canım murat ismini duyduğum zaman artık gerisin geri kaçıcam

evet canım murat ismini duyduğum zaman artık gerisin geri kaçıcam

aynen canim hatta arkama bile bakmadan kacicam bende :)))

ama ben hep liseden beri bir oglum olursa ilerde adini murat koyucam derdim sonra onunla tanistim ayni dusuncem devamediyordu ama malesef buda bu sayede yalan oldu :)))) butun hayallerim gibi bunuda katletmeyi basarmis ((

canımm benim epey zaman geçti üstünden şi,mdi neler yaptını çok merak ettim nbana yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…