Nişan buraya kadarmış,HERŞEY BİTTİ:((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Eski konularıma bakın demişsin,üşenmeyip baktım.

Maalesef bu konuda da ,diğer konularında da üslubunu hiç beğenmedim.

Yakışıksız ifadeler,davranışlar var.

Karşı taraf hakkında yazdığın eleştirilere sen de onlar gibi davranarak cevap vermişsin.

Yani şu an ben ikinizin arasında hiçbir fark göremiyorum.

Ve lütfen paragraf yap,satır başı yap...

Okuyacağım diye kör oluyordum...

Hakkında hayırlısı...

bu kadar şeyi benim yerimde bir başkası yaşasaydı eminim daha olmadık şeyler yazardı...ben hiçbir zaman bu yaşıma kadar büyüklerime saygısızlık yapmadım,ağzımdan kötü bir laf çıkmadı...ama artık bende doldum eminim benim 1 ayda yaşadığım şu şeyleri başkası 3-5 senede yaşamamıştır..dışardan davulun sesi size hoş gelior,allah kimseyi kötüylen karşılaştırmasın..karşılaştırdıgı zaman en melaikesi bile benden bin beter oluyor...benim burada yazdıklarım sadece dertleşmek için,ayrıca nasıl yazdıgımın farkında da deilim dikkat de etmem açıkçası...

ayyy o kaynanayı allah düşmanımın başına vermesin yaaa,
zaten nişanlin da ana kuzusu bir şeymiş, siz evlenince kadın ağzından burnundan getirirmiş onu fark ettim.
evlenince hayatın solardı resmen
ne şanslı kızmışsın valla dua et

amin canım amin..evet canım kadın şimdiden karışıyor,evlenince artık akıl hastanesini boylardım die düşünmediğim zamanlar olmadı açıkçası...şanslılık yönünden şanslı olduğum pek sölenemez de,dua ediorum allah başından beni böle insanlardan kurtardı die...

kurtarmış valla
senın adına sevındım

Nişanlılık döneminde, evlilik hayatının yürümeyeceğini anlayıp, nişanı bozanları takdir ediyorum. Genelde nişanlılar kendilerini evlenmek zorunda hisseder, ama o kadar şey yapıldı bu saatten sonra ayrılınır mı derler, ayrılmaya cesaret edemezler. Siz cesaret etmişsiniz, tebrikler.. Allahın izniyle hayırlı bir evlilik yaparsınız merak etmeyin

teşekkürler..ömür boyu üzülmektense belki 1gün-1ay-yada 1 sene üzülürüm sonrada unuturum dedim kendi kendime..amin çok sağolun desteğiniz için...

Allah hakkında hayırlısını nasip etmiş öyle insanlarla kimseyi karşılaştırmasın , ileride seni GERÇEKTEN seven delikanlı birini bulursun , hatda o seni bulur sen üzme kendini :) Zaten nişanlınında sende gönlü yokmuş tatlım

amin canım çok sağol..inşallah allah cümlesini hayırlılarla karşılaştırsın sade beni deil...ister olsun,ister olmasın canım benim için no problem...benim gibisinide mumla ararlar bulamazlar...allahım daha beteriyle karşılaştırsın onu başka bişey demiorum...

canım hıc sıkm a canını zaten böyle catıdıda olan ılıskılerden hıc hayır gelmıor.aıleler anlasamadıgı zaman sende anlıosun kı o da sana uygun degılmış rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın ınsallah canımuzme kendını rabbım de ıstememıs olmasını

saolun canlar allah razı olsun.benim için hayırsız mış..dünde bazı şeyler duydum eski komşularından,ruhsal problemleri falan varmış,bide demişler babama senin kızın dünya güzeli abi nasıl onun gibi birini yanına yakıştırdı...allahıma binlerce şükür en başından bana yüzlerini gösterdi ya herşey olup bittikten sonra öğrenseydim bunların nasıl insan olduğunu o zaman çok zor olurdu işte...

Sizinde dediğiniz gibi başına kaza gelmiş. Bizimde gelebiklir, olabilir.
Yaşadıklarınızdan öte bunlara üzüldüm.
Bu adam sizin bi hafta öncesinde evlenmeyi düşündüğünüz, hayatınızı birleştirebiliceğinize inandığınız adam.
Şimdi bunların söylenmesi ne kadar hoş?
Dış görünüşe önem vermediğiniz kendinizi ifade ederken kullandığınız kelimelerden belli oluyor..
Herkesin kendine göre sebepleri vardır.
Biz bu konuyu onlardan dinlesek eminim onlarda kendi tarafından gördüğünü anlatıcak..
Yani sizin yaptıgınız size göre doğru olanı ...
Her kavga edilen yada her nişanlı şizofren olsa ohoo.
Evet kapıyı açmaması blablabla bi çok şey olmuş ve siz kurtulmuşsunuz.
Derdinizi anlatırken karşı tarafı aşşağılamamış olsaydınız çok daha objektif yorumlar alabilirdiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

ben hiç üzülmedim şahsen..yüce rabbim dağına göre boranını werir allah bilir hangi mazlumun ahını aldılar da bu kaza vs geldi başlarına...evet o benim değer werdiğim bütün kusurları görmezden geldiğim,yuva kuracağım insandı ama ben bunu sadece tek taraflı hayal etmişim..kendileri beni bir kalemde sildiler ve belkide benim arkamdan şuanda hiç yapmadığım hiç sölemediğim şeyleri bir ayrılık mazareti olarak söyleyerek işin içinden ,kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi sıyrılıyorlardır...bir insan için 10 kişi onun ruhsal rahatsızlıkları var derse,kendisine akıldan hastasın deyilince susup bişey sölemezse o insan hakikaten de hastadır...benim ne yaşadığımı kimse bilemez,ben belki buraya yaşadıklarımın 10 da 1 ni yazdım...ben kimseyi aşağılamadım aşağılamam da,sadece sölemek istediğim şey kendi kusurlarını görmezden gelip,karşı tarafta sürekli bir kusur bulmak...tamam kendisi kusursuz olsa amenna ama kendisi de kusurlu dört dörtlük biri deil..ama yeri geliordu aman öle giyme aman böle yapma aman şöyle konuş diyen insanlardır bana...kimse başına gelmeden bazı şeylerin farkına varamıor ne yazıkki,ancak tadınca anlıyorsun bazı şeyleri...

cnm öncelikle geçmiş olsun...beddua etme sen allah a havale et kmsenin ahı kmsede kalmaz zaten...
Allah bundan sonraki hayatında gönlüne göre ,seni sevip sevindirck birini karşına çıkarır inş...

şükür de iyiki de canım olanlar için. çok geçmiş olsun. önemli olan gençlerin anlaşması derler ama yalannnnnnnnnn ailelerde anlaşmalı onlar seni sevmeli siz damadı sevmeli. evet sadaka ver, mevlüt okut falan yani.. öylelerine şirret bir gelin düşmeli iyi gelin değil. Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…