- Konu Sahibi ksksuperisi
-
selam arkadaşlar dün geceden beri hiç iyi deilim,önceki konularımı okuyanlar az çok bilirler...nişanlanalı nerdeyse 1 ay oldu,onun önceside wardı tabi..ama ben bu 1 ay içerisinde kan kustum,kızılcık hoşafı içtim içirdiler bana...dün akşam olan oldu,ben kuzenime gitmiştim eve geldim babamdan izin aldım yarım saatliğine kaynanama gitmek için bir hal hatır sormak için...neyse gittim 2-3 defa zile bastım balkona kaynanam çıktı perdenin arkasından baktı geri çekildi gördüm ve beni görüp kapıyı açmadı,bende gerisin geri ewe geri döndüm..evdekilere durumu anlattıım onlarda belki ewde deildir sen yalnış görmüşsündür dediler,ama ben gördüğümden emindim...neyse akşam oldu anneme dedim hadi anne parka gidelim,kaynanamı da çağır istersen telefon et dedim..annemde tamam dedi kaynanana gideriz oradan da parka gideriz dedi..bende o zaman dedimki ara bir bakalım ewdemi değilmi sor...neyse annem aradı kadını ama telefonu annemin yüzüne kapatmış,sana gelicez deyincede murat(eski nişanlım)gelince gelin demiş...neyse annem dedi gene bu kadında bişey war zorlan konuşuyor falan dedi,telefonuda yüzüme kapattı dedi babama..tamam dedi babamda artık bu iş çığrığından çıktı ben daha fazla uğraşamıcam,akşama bende gelicem bitsin bu iş artık çok uzadı dedi..neyse tamam dedik..benim babam da 5 vakit namazında insandır camiye gider gelir..neyse camiye gitmiş eski nişanlım olacak adam gelmiş camiye babamın yanından geçmiş selam,kelam vermemiş öndeki insanlarla selamlaşmış..babam camiden geldi böle böle dedi bu şerefsiz böle böle yaptı die bana kıçını döndü vs..neyse gittik kaynana olacak akıl hastasına babam,annem,ben falan gittik balkonda namaz kılıyor..bir hoşgeldin demk falan da yok uzaktan uzağa,yüzü sanki cenaze suratı gibi sapsarı olmuş...neyse annem dedi söle anlat bakalım derdiniz ne bu sefer...kadın dedi olmuyacak bu iş nasip kısmet deilmiş..babam da onun üstüne neden sebep ne diesordu??bu olayların öncesinde salı günü akşam 9-10 civarı nişanlım beraber parka gidelim dedi bende olmaz dedim hem saat geç,hemde kız kardeşim bizde..ama sen istersen gel dedim oturalımm..tamam görüşürüz dedi yüzüme kapattı telefonu...o akşam babam kızkardeşimi evine bırakmaya giderken de eski nişanlımın dayısının oğullarının bizim tam karşımızda dükkanları var orada durmuş onlarla sohbet edior..ama hiç dönmüor arkasına babam arabayı açıor falan ya selam ya nasılsın bişey yok..neyse kadın dün akşam benim oğluyla buluşmamamı dile getirince babam dedi ben muratla oturdum konuştum bizde böle şeyler hoş karşılanmaz die..hakikaten de öledir hoş karşılanmaz bizde böle şeyler..hele dedi babam gece yarısı çıkmanız hiç uygun olmaz,he gündüzden çıkın gezin bir kaç saat geri dönün eve ama akşamdan olmaz dedi..neyse kadın bunu sölüor bize,bende dedim ben söledim murata kız kardeşimin bizde oldugunu ama isterse kendinin gelebileceğini..olsun dior kız kardeşin sizdeyse sizde...dedim olurmu öle şey zaten benim kardeşim çalışıor haftada 1 gün izini var oda bizi görmek için nerelerden gelior...ya işte o sebep deilmiş,sebep benim onlar için yazdıgım mesajlarmış,soğumuşlar bir kere benden..annem de dedi kardeşim madem soğudun ne die ondan sonraki günler hadi doğal yaşam parkına gidelim,hadi düğüne gidelim dedin dedi??kadın bişey söleyemedi..neyse dedi babam gelin alın neyiniz var neyiniz yok uğraşamıcam dha fazla...bana 2-3 tane eski ev işlerinden alıdıgı penye türü şeyler wermişti onları falan gelin alın dedi babam..yok ne yapıcam ben onları flaan dedi..2 dakkaya kalmadan kocasıyla gelip aldı..evlerinden çıkarken de dedi annem sende hastasın oğlunda hasta...kadın onaylarmış gibi sustu...annem dedi sizin şizofrenik rahatsızlığınız var...neyse ben merdivenlerden iniordum kadın arkamdan daha iilerini nasip etsin allah falan dedi..annem de dedi sus dua etme senin duan artık bana bedduadır...bugün bişey daha öğrendim nişan günü kuaföre gittiğim zaman eski nişanlımla,kız kardeşimin kocası konuşmuş..eski nişanlım demişki enişteme pınara söleme ama biizim durumumuz yok evden kiracıyı çıkartıcaz ama tadilat yapılacak tekrar kiracı girecek..5-6 sene annemle oturucam ben demiş enişteme..yemin falan ettirmiş söleme falan die...bugün kızkardeşim söledi telefonla...demekki kadın ondan zorluyordu anneme,babama illa yatak odası yapın die...kendisi bişey yapmıcak ekmek elden su gölden geçinecekti ama malesef amacına ulaşamadı...neyse zararın neresinden dönersem kardır...ama hakkımı helal etmiorum o insana..başına kaza gelmiş ayakları vs heryeri ameliyatlı hasta bir insan..dişleri keza öle 27 yaşında tamamı damak...eğitim seviyesi yok,oturup kalkmasını bilmeyen biri,konuşmasını bilmeyen,sıfıra sıfır elde var sıfır biri...bir tutar dalı yok..ama ben dış görünüşüne bakmam insanın allah vergisi sonuçta...ama o benim gülen yüzümü soldurdu allah da ona bin beterini wersin diorum..bugüne kadar kimseye ah,beddua etmedim..ama o insana ediorum,şuan karşımda olsa yüzüne tükürmek isterdim...ben sensiz olamam,seni geç buldum bırakmam artık diyen insan arayıp bi hakkını helal et bile demedi....allah düşmanımın başına bile bölesini wermesin çok zor..neyse iyiki erkenden attım nişanı evlendikten sonra ayrılmaktansa şimdi ta en başından ayrılmak en iisi...