Buraya kadarm.....

çok üzüldüm bozocum rabbim hayırlı vakitte, hayırlı , sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah

rabbim yardımcın olsun

canım benim sevildiğini bil yeter
herşey allahtan.zamanı değilmiş demek böylesi hayırlıymış diye düşünmek lazım
bir gün sen de kolarına alacaksın yavrunu
umdunu hiç yitirme güselim olurmu
dularım seninle her zaman.
en azından hamile kalmada bir problemin de olmadığını öğrenmiş oldun
her an meleğin sana yine bir süpriz yapabilir
zamanı geldiğinde emin ol seni bir ha ahiç bırakmayacak
kendini hiç üsme tatlım
öpüyorum seni

kısmet değilmiş günü yokmuş....tekrar çok teşekkür ederim

Cnm allah sana en kısa zamnda tekrar nasıp etsın saglıklısını cok ama cok ÜzldÜm kendıŞm hamıle kalms kadr sevndım sana ma kısmet degılmıŞ

sen benim erken gelen doğum günü hediyemdin ama olmadı kısmet değilmiş.....sadece bunu söyliyebiliyorum...KISMET DEĞıLMıŞ.....rüyamda gördüm seni kızdın....seni hem emziriyordum hem ağlıyordum mafoldumben

canim cok gecmis olsun.bende 22 eylülde 13 haftalik bebegimi kaybettim.seni cok iyi anlayabiliyorum .hakkimizda hayirlisi.Allahim tez zamanda bizlere saglikli,hayirli evlat:Saruboceq:lar nasip eder insallah.

canim cok gecmis olsun.bende 22 eylülde 13 haftalik bebegimi kaybettim.seni cok iyi anlayabiliyorum .hakkimizda hayirlisi.Allahim tez zamanda bizlere saglikli,hayirli evlat:Saruboceq:lar nasip eder insallah.

sana da geçmiş olsun...inşllh meleklerimiz bizi bekletmez ve bidaha bizleri bırakmazlar işllh

Canım çok geçmiş olsun inşallah tekrardan hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın :Saruboceq: lütfen metanetliol canım herşeyde bir hayır vardır derler rabbim hayırlısını versin inşallah :Saruboceq: :teselli:

sözler kifayetsiz ne sölesem boş biliorum allah yardımcın olsuninşallah daha sağlıklı hamilelik ve beraberinde sağlıklı bir evladın olur

cnm benim çok geçmiş olsun
inanki çok üzüldüm
allah tekrardan sana bir melek göndersin inş.

bozo85 canım oyundan az çok tanıyorum seni tesadüfen öğrenmiştim hamile olduğunu çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canım illaki duymuşsundur sağlıksız bebek düşermiş hakkında hayırlısı

teşekkür ederim kızlar dün çok kötüydüm bugün kendime geldim nasip değilmiş olmadı

herkese çok teşekkür ederim iyi günümde de kötü günümde de herzaman yanımdaydınız çok teşekkür ederim

bozocum canim cok üzüldüm.. seni cok iyi anliyorum temmuzda benimde basima gelmisti ayni olay kimyasal gebelik dediler. rabbim insallah en yakin zamanda tekrar nasip eder..:Saruboceq:

canım cok geçmiş olsun allah bir dahaki yavruna saglık verır insallah:KK43:

X