- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun
Üzüldüm ve seni cok iyi anlaiyorum cünkü bende 5 bucuk haftalik bebegimi yeni kaybettim.Biliyorum o sevincin nasil bir üzüntü ile son buldugunu..Günlerce onun sicakligi ile elim karnimda uyudum ve bebegimi kaybettim..Metanetli ol bugünlerde gecer ve umarim baska bir bebegin olurda allah sana bagislar...
üzldüm canım, Allah sabır versin... bu mutluluğu sana bi daha yaşatsın...
Canim benim cok gecmis olsun, cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum. senağlama
canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 5 haftalıken düşük yaptım ögrendim 10 içinde kanama başladı sevinci yaşayamadan kaybettim
benim çok sancılı oldu parçalar düşürdüm öyleki kürtaj yapıtlar kalanları uzun süre lavaboya giremedim piskolojim çok bozul du bir sene oldu panik atak oldum kendimi üzmekten panik atak oldum tedavi oluyorum çok zor amam bu yaşadıklarını sakın içine atma paylaş inşaalh tekrar bebişin olcak şöyle düşün yaa 6 aylık olsaydı onu hisetseydin tekmelerini kıpırdamalarını öyle kaybetseydin dahda zor benim bi akrabama öyle oldu 6 aylıkken kapl damarlarında büzülme var yaşamaz dediler vee sunu dsancıyla dogurmak zorunda kaldı ondan sonra şükrediyorum yaa öyle olsaydı en azındann onun hisetmedim çok çok geçmiş olsunn inşaalhh bebilerimiz olurdaa bunların hepsini bizee unutturru rabim isteyen herkezin kucagunu boş bırkamasın
teşekkür ederim kızlar heranımda yanımda olduğunuz için