Buraya kadarm.....

bozo85

Banane, sanane:)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
17.940
28
tam bir hafta önce benimle olduğunu öğrendim...sevincim bir hafta sürdü....ne kadar mutlu olmuştuk senin varlığını öğrenince....ama malesef buraya kadarmış öğlen kanamam başladı dr baktı benimlemisin diye ama seni göremedi....buraya kadarmış kısmet değilmiş

Cok gecmis olsun:KK43::KK43::KK43:
Üzüldüm ve seni cok iyi anlaiyorum cünkü bende 5 bucuk haftalik bebegimi yeni kaybettim.Biliyorum o sevincin nasil bir üzüntü ile son buldugunu..Günlerce onun sicakligi ile elim karnimda uyudum ve bebegimi kaybettim..Metanetli ol bugünlerde gecer ve umarim baska bir bebegin olurda allah sana bagislar...

canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 5 haftalıken düşük yaptım ögrendim 10 içinde kanama başladı sevinci yaşayamadan kaybettim
benim çok sancılı oldu parçalar düşürdüm öyleki kürtaj yapıtlar kalanları uzun süre lavaboya giremedim piskolojim çok bozul du bir sene oldu panik atak oldum kendimi üzmekten panik atak oldum tedavi oluyorum çok zor amam bu yaşadıklarını sakın içine atma paylaş inşaalh tekrar bebişin olcak şöyle düşün yaa 6 aylık olsaydı onu hisetseydin tekmelerini kıpırdamalarını öyle kaybetseydin dahda zor benim bi akrabama öyle oldu 6 aylıkken kapl damarlarında büzülme var yaşamaz dediler vee sunu dsancıyla dogurmak zorunda kaldı ondan sonra şükrediyorum yaa öyle olsaydı en azındann onun hisetmedim çok çok geçmiş olsunn inşaalhh bebilerimiz olurdaa bunların hepsini bizee unutturru rabim isteyen herkezin kucagunu boş bırkamasın

üzldüm canım, Allah sabır versin... bu mutluluğu sana bi daha yaşatsın...

Cok gecmis olsun:KK43::KK43::KK43:
Üzüldüm ve seni cok iyi anlaiyorum cünkü bende 5 bucuk haftalik bebegimi yeni kaybettim.Biliyorum o sevincin nasil bir üzüntü ile son buldugunu..Günlerce onun sicakligi ile elim karnimda uyudum ve bebegimi kaybettim..Metanetli ol bugünlerde gecer ve umarim baska bir bebegin olurda allah sana bagislar...

öyle zamanı değilmiş gitti...sana da çok geçmiş olsun

Canim benim cok gecmis olsun, cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum. senağlama

ınanmıyorum cok sevınmıstım oysa,gecmıs olsun canım hayırlı degılmiş demek ki..

Hayirli zamanda hayirli, saglikli sihatli bir bebisin olur insAllah canim benim. :çok üzgünüm:

Allah sabır versin canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş arkadaşın dediği gibi hissederken yada doğduğunda sorun olsaydı daha zor olurdu senin için inş.en kısa zamanda unutturacak bebişler versin Allahım :Saruboceq:

canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 5 haftalıken düşük yaptım ögrendim 10 içinde kanama başladı sevinci yaşayamadan kaybettim
benim çok sancılı oldu parçalar düşürdüm öyleki kürtaj yapıtlar kalanları uzun süre lavaboya giremedim piskolojim çok bozul du bir sene oldu panik atak oldum kendimi üzmekten panik atak oldum tedavi oluyorum çok zor amam bu yaşadıklarını sakın içine atma paylaş inşaalh tekrar bebişin olcak şöyle düşün yaa 6 aylık olsaydı onu hisetseydin tekmelerini kıpırdamalarını öyle kaybetseydin dahda zor benim bi akrabama öyle oldu 6 aylıkken kapl damarlarında büzülme var yaşamaz dediler vee sunu dsancıyla dogurmak zorunda kaldı ondan sonra şükrediyorum yaa öyle olsaydı en azındann onun hisetmedim çok çok geçmiş olsunn inşaalhh bebilerimiz olurdaa bunların hepsini bizee unutturru rabim isteyen herkezin kucagunu boş bırkamasın

evet kalp atışlarını duymadım duysaydım şu halimden daha kötü olurdum....sana da çok geçmiş olsun

canımmmm bende gerçekten çok üsüldüm...ama sana bişi olmasın bitanem üsülme..
rabbim sanada eşinede sağlık nasip ettiği sürece umudunuzu yitirmeyin nolur..

geçmiş olsun canım moralini bozma meleğin tekrar gelecek sana

teşekkür ederim kızlar heranımda yanımda olduğunuz için

canım bu bölümü normalde hiç okumam ne olduysa buraya baktım inanmamadım canım ya. çok üzüldüm. allah en kısa zamanda yerini doldursun. dikkat et kendine. allah her şeyin en iyisini bilir. tevekkül etmekten başka yapacak bi şeyimiz yok. tekrar geçmiş olsun canım.

bozo geçmiş olsun canım
inşallah tekrar sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın bebeğine

canım bozocum biliyorum ne desem acını hafifletmez...:teselli:
ama bir de şu yanından bak en azından kendiliğinden hamile kalabildin...
önümüzdeki aylarda tekrar seninle olacak inşallah meleğin...:Saruboceq:

X