• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya çok kötü şeyler yazın?

Arkadaslarimi artık sigara içip icmediklerine göre seçiyorum. Hem kendilerine hem de bana zarar veriyorlar çünkü...

Ayrıca zarari bir yana kadın olsun erkek olsun çok itici duruyor.

Benim babam 50 yıldır sigara içen adam, doktora gittiğinde ayak parmaklarından başlayacağız kesmeye,
keyfin bilir istersen iç dediği an sigarayı bırakan adam :) Yaklaşık 7/8 senedir de içmiyor maşallah.

Herşey senin elinde.

Bana doktorun dediğini soyleyeyim o zaman. 40 yıllık kari-koca gibi düşün. Biri ayrılmak istiyor biri istemiyor.Sen onu bırakma diye türlü ağrılar ve hastalıklar çıkaracak. Kim kazanacak sen mi sigara mi? Ben kazandım.

Sigarayı bırakıyorum 5. Denemem ve normalde günde 1 paket içerken 3 gündür içmedim, sizden isteğim sigara içince şöyle gözüküyorsun tarzı şeyler yazıp bana destek olmanız böylece bende daha çok nefret edip kararımdan asla dönmemek ve tüm bırakmak isteyenlere :KK1:
Sizi kutluyorum darısı annemin başına. Sigara içmeyenlere içenler çok pis kokuyo. İnan insan çocuğunu bile sevdirmek istemiyo o koku yüzünden benim nefesim kesiliyo.

Günde bir paket??
Sigara içince şöyle gözüküyorsundan daha iyi olarak sana sigara içmeye devam edersen kuvvetle muhtemel olarak nasıl gözükeceğini anlayacağın bir yöntem söyleyim sana. Git bir onkoloji kliniğine (Allah hepsine El-Şafi ismi ile şifalar versin) bir on dk kadar dolaş. Böyle içmeye devam edersen geleceğin nokta muhtemelen orası çünkü.

Birine tüm tatlılığınla günaydın diyorsun ya, o sırada ıslak kültablası gibi kokuyor ağzın. İstediğin kadar giyin, makyaj yap, marka çanta ayakkabı tak, içmeyen için sen o an sadece kocaman bir ıslak kültablasısın.

Yeterince kötü oldu mu :KK70: Gerçek ama.
Baya iyi oldu :KK53:

60F76C6E-23D7-42FD-A158-F53F53197824.jpeg

Bana doktorun dediğini soyleyeyim o zaman. 40 yıllık kari-koca gibi düşün. Biri ayrılmak istiyor biri istemiyor.Sen onu bırakma diye türlü ağrılar ve hastalıklar çıkaracak. Kim kazanacak sen mi sigara mi? Ben kazandım.
O kadar sinsi ki bırakma beni diye herseyi yapıyor, yatıp ağlıyorum, eroinden farkı yokmus onu anladım, bunu icad edeni ne yapmalı

Kararının arkasında durman dileği ile .. daha önce de pes edip yeniden başladığın İçin iradenin zayıf olduğunu yapamayacağını düşünebilirsin .. ama hata edersin .. kötü sözden çok motivasyona ihtiyacın var .. bırakma sebebini asla unutma ., nikotin sakızı tavsiye ederim işini kolaylaştırır
5. deneyişim olması bana başarısızlık değilde inatla kararlılık uğraş olarak gözüküyor ve basaracağım umarım

Aylik sigara masrafini hesapla o parayla marka ayakkabi alinir cok rahat...zift koktugunu bile bile iciyo insan saglik falan hikaye kanser riskinin arttigini bilsen bile iciyosun 11 sene ictim hamilelikle birlikte igrenip biraktim.

www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sigara.1112369/
geçengün bende sigara ile ilgili bir konu açmıştım
hasta olan yakınım ileri derece böbrek yetmezliği ile savaşıyor
bir hayat sigara ile yanıp kül oldu
lütfen uzak durun
Evet canım, beni çok yoruyor artık, inanılmaz yorgun hissediyorum sürekli, sebebi karbonmonoksit vücuda oksijen taşıyan kırmızı hücreleri öldürüyormus, o yüzden her gün daha kötüye gidecekmiş, daha tonla zararı, ben birde bi yöntem buldum gün içinde canım sigara isteyince gidip diş fırçalıyorum, fırçalanmış ağıza sigara isteği olmıyor içenler bilir, birde kuruyemiş yeşil çay abur cubur canım çektikçe, allah şifa versin

Back