Buraya çok kötü şeyler yazın?

Özellikle sigara içmeyenler ve burnu hassas olanlar mide bulantısı yaşamayacak.

Sigarayı bırakmazsanız hastalanıp başkalarına muhtaç kalacaksınız

Bir sure sonra sigaranin tadini unutacaksiniz 3 gun dayanmissiniz sabirli olun cok sevindim adiniza iradenizden dolayi tebrik ederim ha gayret

Nasıl siz şekeri bırakmıyorsanız bizler de sigarayı birakamiyoruz.
Sizin de bağımlılığınız var da empati kurabilirsiniz.
Ben de asla şeker kullanmıyorum mesela.

Sigara bütçenize yük,sağlığınıza düşman.
Cildiniz zamanla kararıp,kalınlaşacak.
Ciğerlerinize dolan katran cabası.
Akciğer kanseri,koah,beyin kanaması gibi hastalıklara yakalanma riskiniz, biz sigara içmeyenlere göre çok daha yüksek.
Sigara içenler, üstlerine sinmiş o kötü kokuyu
ne yapsalar yok edemiyorlar.
Sigara içen ailelerin çocuklarına
'sigara sağlığa zararlı,aman çocuğum sen içme' deme lükslerinin olmadığını düşünüyorum.
Evlatlarınız için kötü bir örneksiniz.

Sigara içen insan benim gözümde bağımlıdır.
Kendi bağımlılığından kurtulamayan bir insana,farklı konularda da bir yere kadar güvenir ve insan veya iş emanet ederim.
Şunu söylemek istiyorum,sigara içen doktora,
'kendine faydası yok bana mı olacak?'
Diye bakıyorum ister istemez.
Psikologsa 'kendi bağımlılığından kurtulamamış' diyorum.
Belki bana kızanlar olacak ama ben bağımlılığını yönetemeyen ve kendi vücuduna bile,isteye zarar veren,adeta yavaş yavaş intihar eden birine kendimi ve evladımı emanet etmem.
Nadir katı olduğum konulardan biri sigara.
Uyuşturucu bağımlılığından çok farkı yok benim için.

Konuyu takipteyim. Belki aklım başıma gelir de bırakırım bende

Cildin daha güzel görünecek , yediğin içtiğin şeylerin tadını daha iyi alacaksın. Ben lise döneminde bir buçuk ay heves ettim içenlerin bazıları neden bilmiyorum çok havalı görünüyordu gözüme hala da öyledir ama ilk ablam farketti bende cildin kararmış dedi o anda daha da içmedim en zayıf noktamdan vurdu . Sırf sigaranın zararları adlı bir video izlesem yine bırakırdım gerçi. Ciğerlerine temiz hava girecek kendini zehirlemeyeceksin var mı ötesi hem paran cebinde kalacak

25 yaşında sigaraya başlamış bir gerizekalı olarak söylüyorum, sigara gerçekten günlük rutini olumsuz etkiliyor. Bi kaç güne aşırı rahatlamış ve dinlenmiş olarak başlayacaksınız güne. Şimdiden tebrikler

Sigarayı bırakmak için bırakmak istiyorum filmini, şekeri bırakmak için that sugar filmini tavsiye ederim.

Oyle bir nefes darligi yasadim ki gecenlerde kimsenin bisey demesine gerek kalmadi.Kendimi olduruyordum ya otesi var mi? 1 haftadir icmiyorum ve tikanmiyorum şukurler olsun.Darisi basina.Omrünü kisaltma lutfen

Siğara astıma ve ileriside koah'a nedne oluyor koah'ın sonud ayatalak canım iyi süşün makinaya baglı yaşamak hiç hoş değil.

Hergün sigara alırmış gibi parasını kenara koy bir ay birikenle bağış yap. İkinci ay kendine bir şey al, üçüncü ay fakir bir aileyi sevindir. İki yıldır içmiyorum bazen arasam da şu an sağlığım iyi. Reflü bitmek bilmeyen sabah bulantıları kalmadı. Yaşam kalitem arttı

Sigara içenlerin ağzı çok iğrenç kokuyor dışardan o kokuyu alıyoruz malesef...

Kararının arkasında durman dileği ile .. daha önce de pes edip yeniden başladığın İçin iradenin zayıf olduğunu yapamayacağını düşünebilirsin .. ama hata edersin .. kötü sözden çok motivasyona ihtiyacın var .. bırakma sebebini asla unutma ., nikotin sakızı tavsiye ederim işini kolaylaştırır

Birine tüm tatlılığınla günaydın diyorsun ya, o sırada ıslak kültablası gibi kokuyor ağzın. İstediğin kadar giyin, makyaj yap, marka çanta ayakkabı tak, içmeyen için sen o an sadece kocaman bir ıslak kültablasısın.

Yeterince kötü oldu mu Gerçek ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…