- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Özellikle sigara içmeyenler ve burnu hassas olanlar mide bulantısı yaşamayacak.Sigarayı bırakıyorum 5. Denemem ve normalde günde 1 paket içerken 3 gündür içmedim, sizden isteğim sigara içince şöyle gözüküyorsun tarzı şeyler yazıp bana destek olmanız böylece bende daha çok nefret edip kararımdan asla dönmemek ve tüm bırakmak isteyenlere
Sigarayı bırakmazsanız hastalanıp başkalarına muhtaç kalacaksınızSigarayı bırakıyorum 5. Denemem ve normalde günde 1 paket içerken 3 gündür içmedim, sizden isteğim sigara içince şöyle gözüküyorsun tarzı şeyler yazıp bana destek olmanız böylece bende daha çok nefret edip kararımdan asla dönmemek ve tüm bırakmak isteyenlere
Nasıl siz şekeri bırakmıyorsanız bizler de sigarayı birakamiyoruz.Sigara tüttüre tüttüre yolda yürürken içip dumanını bana doğru savuran insanlardan nefret ediyorum. İnsanlara rahatsızlık vermeyin, içmeyin, bırakın en güzeli. Bende şekeri bırakmak istiyorum ama uyuşturucudan beter bi illet, bırakamıyorum. Sizin gibi gaza gelsem, gelmekle kalmayıp kendimi durdurabilsem iyi olur. Ben yapamadım, siz yapın:)
Cildin daha güzel görünecek , yediğin içtiğin şeylerin tadını daha iyi alacaksın. Ben lise döneminde bir buçuk ay heves ettim içenlerin bazıları neden bilmiyorum çok havalı görünüyordu gözüme hala da öyledirSigarayı bırakıyorum 5. Denemem ve normalde günde 1 paket içerken 3 gündür içmedim, sizden isteğim sigara içince şöyle gözüküyorsun tarzı şeyler yazıp bana destek olmanız böylece bende daha çok nefret edip kararımdan asla dönmemek ve tüm bırakmak isteyenlere
Yaa 25 yaş neden?25 yaşında sigaraya başlamış bir gerizekalı olarak söylüyorum, sigara gerçekten günlük rutini olumsuz etkiliyor. Bi kaç güne aşırı rahatlamış ve dinlenmiş olarak başlayacaksınız güne. Şimdiden tebrikler
Sigara içenlerin ağzı çok iğrenç kokuyor dışardan o kokuyu alıyoruz malesef...Sigarayı bırakıyorum 5. Denemem ve normalde günde 1 paket içerken 3 gündür içmedim, sizden isteğim sigara içince şöyle gözüküyorsun tarzı şeyler yazıp bana destek olmanız böylece bende daha çok nefret edip kararımdan asla dönmemek ve tüm bırakmak isteyenlere
Kararının arkasında durman dileği ile .. daha önce de pes edip yeniden başladığın İçin iradenin zayıf olduğunu yapamayacağını düşünebilirsin .. ama hata edersin .. kötü sözden çok motivasyona ihtiyacın var .. bırakma sebebini asla unutma ., nikotin sakızı tavsiye ederim işini kolaylaştırırSigarayı bırakıyorum 5. Denemem ve normalde günde 1 paket içerken 3 gündür içmedim, sizden isteğim sigara içince şöyle gözüküyorsun tarzı şeyler yazıp bana destek olmanız böylece bende daha çok nefret edip kararımdan asla dönmemek ve tüm bırakmak isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?