- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Çok farkediyor gerçekten, araştırdım sürekli makale okuyorum, sigarada bulunan karbonmonoksit vucuda oksijen taşıyan kırmızı hücreleri öldürdüğü için kendimizi sürekli yorgun hissediyormuşuk, benim sorunum kendimi sürekli yorgun hissetmek, asla dinç olamamak dinç hissetmemek, bataklık gibi içtikçe yorgunluk, ama o kafayla iyi geldiğini sanmak, umarım kurtulurumYediğiniz yemeğin,içtiğiniz suyun tadını alacaksınız.
Daha da önemlisi koşmak istediğiniz de nefes nefese hızlı hızlı çarpan kalbiniz tıkanan nefesiniz..
Yeterli mi?
Bırakıpta hiç pişman olanı duymadım ama,
Bırakmayıp keşke zamanında bıraksaydım diyeni çok duydum.
2 sene oldu bende bırakalı.
Çok iyiyim.
İnşallah kurtulursunuz.Çok farkediyor gerçekten, araştırdım sürekli makale okuyorum, sigarada bulunan karbonmonoksit vucuda oksijen taşıyan kırmızı hücreleri öldürdüğü için kendimizi sürekli yorgun hissediyormuşuk, benim sorunum kendimi sürekli yorgun hissetmek, asla dinç olamamak dinç hissetmemek, bataklık gibi içtikçe yorgunluk, ama o kafayla iyi geldiğini sanmak, umarım kurtulurum
Amin, bu yolun dönüşü yok mücadeleye devam bitmiştirİnşallah kurtulursunuz.
Merhaba tabiki başarırsınız.Sigara ile doğmadınız sonuçta sonradan edinen bir alışkanlık. Benim eşim 18 yıl kullanmış. Biz evlendikten sonra bıraktı. Biz o sigara parası ile araba aldık. Hem eşim de çok şükür eskiye göre baya sağlığı yerinde. Eskiden havadan nem kapardı. Ayrıca sigara içince çok kötü koku oluyor. Bazen eşimin yanından sigara içip geçenler oluyor. Eşim diyor ben yıllarca böyle kokuyormuşum.Amin, bu yolun dönüşü yok mücadeleye devam bitmiştir
Ben Şekeri ve tuzu çıkaralı 1 sene oluyor, çayı kahveyi şekersiz içiyorum meğersem tadı ne güzelmiş, şeker bunu bozuyor, tabiki çikolata olarak çıkaramadım çünkü seviyorum, onun dışında yemek sonrası tatlı aramam, tavsiye ederimSigara tüttüre tüttüre yolda yürürken içip dumanını bana doğru savuran insanlardan nefret ediyorum. İnsanlara rahatsızlık vermeyin, içmeyin, bırakın en güzeli. Bende şekeri bırakmak istiyorum ama uyuşturucudan beter bi illet, bırakamıyorum. Sizin gibi gaza gelsem, gelmekle kalmayıp kendimi durdurabilsem iyi olur. Ben yapamadım, siz yapın:)
Teşekkür ederim, birde beni etkileyen Sigarayı alt kültür insanların içiyor olması diyerek sınıflandırılmak oldu, baktığın zaman adam zor geçiniyor ama ona para veriyor, gelişmekte olan ülkelerde çok yaygın, gelişmişlerde değil, kendimi çok yorgun hissediyorum içtiğim için, inş başarılı olurumMerhaba tabiki başarırsınız.Sigara ile doğmadınız sonuçta sonradan edinen bir alışkanlık. Benim eşim 18 yıl kullanmış. Biz evlendikten sonra bıraktı. Biz o sigara parası ile araba aldık. Hem eşim de çok şükür eskiye göre baya sağlığı yerinde. Eskiden havadan nem kapardı. Ayrıca sigara içince çok kötü koku oluyor. Bazen eşimin yanından sigara içip geçenler oluyor. Eşim diyor ben yıllarca böyle kokuyormuşum.
Çay ve kahvede bende kullanmıyorum. Ama çikolatalar, pastalar, güzel güzel çikolatalı şeylerden uzak duramıyorum. Normal yesem neyse de benim yediklerimi görseniz oha dersiniz:)Ben Şekeri ve tuzu çıkaralı 1 sene oluyor, çayı kahveyi şekersiz içiyorum meğersem tadı ne güzelmiş, şeker bunu bozuyor, tabiki çikolata olarak çıkaramadım çünkü seviyorum, onun dışında yemek sonrası tatlı aramam, tavsiye ederim
İnşallah.Teşekkür ederim, birde beni etkileyen Sigarayı alt kültür insanların içiyor olması diyerek sınıflandırılmak oldu, baktığın zaman adam zor geçiniyor ama ona para veriyor, gelişmekte olan ülkelerde çok yaygın, gelişmişlerde değil, kendimi çok yorgun hissediyorum içtiğim için, inş başarılı olurum
Ben mecbur olmasam özel günler gibi çikolatayıda çıkarırdım, göz altına morluğun ana sebebi, biraz mücadele etmek iyi olurÇay ve kahvede bende kullanmıyorum. Ama çikolatalar, pastalar, güzel güzel çikolatalı şeylerden uzak duramıyorum. Normal yesem neyse de benim yediklerimi görseniz oha dersiniz:)
Ne güzel. Umarım bende çıkarabilirim en kısa zamanda.Ben mecbur olmasam özel günler gibi çikolatayıda çıkarırdım, göz altına morluğun ana sebebi, biraz mücadele etmek iyi olur
Sigarayı alt kültür insanlar içer gibi genellemeleri saçma buluyorum. Kendim de içiyorum ama size birkaç zararını hatırlatayım ben bırakamadım siz bırakırsınız umarım. Cildinizi donuklaştırıyor ve gözeneklerin ve büyümesine sebep oluyor aynı zamanda yaşlanma etkilerini çabuklaştırıyor. Göz beyazını sarartıyor sigara tuhaf ama öyle. Dişlere yaptığı tahribat var ayrıca. Hem sağlık hem güzellik düşmanı
Kolay gelsin demeye geldim, benimde birakali bugun 6.gunum.Allah yardimcimiz olsun.Sigarayı bırakıyorum 5. Denemem ve normalde günde 1 paket içerken 3 gündür içmedim, sizden isteğim sigara içince şöyle gözüküyorsun tarzı şeyler yazıp bana destek olmanız böylece bende daha çok nefret edip kararımdan asla dönmemek ve tüm bırakmak isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?