- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
hoşgeldin deryacım Şenizannat bakiim neler oldu bugünCADIARZUben dün kaynanayla köşe kapmaca oynarken yatak odamda kilitli kaldım kociş çilingir getirdi kapıyı açtıkaydirigubbakcemile3kadından kurtulmak için odaya kilitledim kendimi öfkeli kapattım biraz kilit içinde kırıldı:sinifsinif:bakalım daha neler gelcek başımıza kaydirigubbakcemile3
herammmopuyorumnanaktan:asigim:
peki peki hadi affetim. ya gayet güzeldi...oturduk sohbet ettik. çay yaptım tatlılarımdan ikram ettim konuştuk oturduk gayet iyiydi...daha önce bir mesele olmuştu şimdi dediğime gelmiş eli kolu dolu gelmiş:) dedim ki ona oğlum işten ayrıldı para getiremiyor eve bu kızın yükü ağır derdi çok destek olalım demiyorsuuz oraya buraya para harcıyorsuuz dedim. bi kere oğlum az ama şunu al harçlık edersiniz dedin mi dedim ? dolabında bişeyi varmı deyip gelirken bi torba bişey getirdinmi deidm.( olmadıından değil de sırf anlasın ne demeye çalıştığımı bana minnet borçlu olsun diye deidm) ama öyle bişey getirirsem ele getirr gibi olurum dedi. en de sen beni el gibi görüyorsa bileme ama bana değil oğluna oğlunun evine getiriyor olcaksın dedim. akşam gelirken getirmiş bişeyler:) ihtiyacım olduğundan deil de yapmadıı şeyleri yapmayı öğrensin...düğünümde bile biz bilmiyoruz ilk defa oğlan evlendiriyoruz dedi elini eteğini çekti hiçbir yere para harcamadı.ben de ailemin ilk kızıyım ilk düğünümüz..babam düğünde kınada herşeyin parasını verdi..çeyizimle ev döşendi..herşeyimi aldılar yaptılar.bunlar da bir çeyrek altın takmadılar...anlasın şimdi evin ihtiyacı ne olur kim ne yapar....öğrensinnnnn
ayy gene sinirlendimmmmmmmmm