burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

hoşgeldin deryacım Şenizannat bakiim neler oldu bugünCADIARZUben dün kaynanayla köşe kapmaca oynarken yatak odamda kilitli kaldım kociş çilingir getirdi kapıyı açtıkaydirigubbakcemile3kadından kurtulmak için odaya kilitledim kendimi öfkeli kapattım biraz kilit içinde kırıldı:sinifsinif:bakalım daha neler gelcek başımıza kaydirigubbakcemile3

herammmopuyorumnanaktan:asigim:

peki peki hadi affetim. ya gayet güzeldi...oturduk sohbet ettik. çay yaptım tatlılarımdan ikram ettim konuştuk oturduk gayet iyiydi...daha önce bir mesele olmuştu şimdi dediğime gelmiş eli kolu dolu gelmiş:) dedim ki ona oğlum işten ayrıldı para getiremiyor eve bu kızın yükü ağır derdi çok destek olalım demiyorsuuz oraya buraya para harcıyorsuuz dedim. bi kere oğlum az ama şunu al harçlık edersiniz dedin mi dedim ? dolabında bişeyi varmı deyip gelirken bi torba bişey getirdinmi deidm.( olmadıından değil de sırf anlasın ne demeye çalıştığımı bana minnet borçlu olsun diye deidm) ama öyle bişey getirirsem ele getirr gibi olurum dedi. en de sen beni el gibi görüyorsa bileme ama bana değil oğluna oğlunun evine getiriyor olcaksın dedim. akşam gelirken getirmiş bişeyler:) ihtiyacım olduğundan deil de yapmadıı şeyleri yapmayı öğrensin...düğünümde bile biz bilmiyoruz ilk defa oğlan evlendiriyoruz dedi elini eteğini çekti hiçbir yere para harcamadı.ben de ailemin ilk kızıyım ilk düğünümüz..babam düğünde kınada herşeyin parasını verdi..çeyizimle ev döşendi..herşeyimi aldılar yaptılar.bunlar da bir çeyrek altın takmadılar...anlasın şimdi evin ihtiyacı ne olur kim ne yapar....öğrensinnnnn
ayy gene sinirlendimmmmmmmmm

Hayırlı sabahlar...Ezdirmeyin gelinler kendinizi....oleyy.....kaydirigubbakcemile2

bıktım kaynananamdan bıkdım artık mafoldumben:gitme:boşayacam kımle evlıyım bılmıyım artık..:gitme:

peki peki hadi affetim. ya gayet güzeldi...oturduk sohbet ettik. çay yaptım tatlılarımdan ikram ettim konuştuk oturduk gayet iyiydi...daha önce bir mesele olmuştu şimdi dediğime gelmiş eli kolu dolu gelmiş:) dedim ki ona oğlum işten ayrıldı para getiremiyor eve bu kızın yükü ağır derdi çok destek olalım demiyorsuuz oraya buraya para harcıyorsuuz dedim. bi kere oğlum az ama şunu al harçlık edersiniz dedin mi dedim ? dolabında bişeyi varmı deyip gelirken bi torba bişey getirdinmi deidm.( olmadıından değil de sırf anlasın ne demeye çalıştığımı bana minnet borçlu olsun diye deidm) ama öyle bişey getirirsem ele getirr gibi olurum dedi. en de sen beni el gibi görüyorsa bileme ama bana değil oğluna oğlunun evine getiriyor olcaksın dedim. akşam gelirken getirmiş bişeyler:) ihtiyacım olduğundan deil de yapmadıı şeyleri yapmayı öğrensin...düğünümde bile biz bilmiyoruz ilk defa oğlan evlendiriyoruz dedi elini eteğini çekti hiçbir yere para harcamadı.ben de ailemin ilk kızıyım ilk düğünümüz..babam düğünde kınada herşeyin parasını verdi..çeyizimle ev döşendi..herşeyimi aldılar yaptılar.bunlar da bir çeyrek altın takmadılar...anlasın şimdi evin ihtiyacı ne olur kim ne yapar....öğrensinnnnn
ayy gene sinirlendimmmmmmmmm
kötükedihüsobizimkide hiç bişi almaz bana bu saatten sonrada alsa istemem:umursamaz:bebişimin bütün eşyası hazır bana soruyor eksik varmı diye yok dedim istemiyom:dilcikar:

çitosum canım benim hayırlı olsun topiğin tatlım zemuszemusçok şugar bir konu saçmişsin benimki rahatsız etmez çok şükür ama zor zananat gelin olmakkaydirigubbakcemile3

çitosum canım benim hayırlı olsun topiğin tatlım zemuszemusçok şugar bir konu saçmişsin benimki rahatsız etmez çok şükür ama zor zananat gelin olmakkaydirigubbakcemile3
sağolasın canım hoşgeldinŞenizsende ender bulunan kayganalardan var o zaman aman kıymetini bil cnmkaydirigubbakcemile3türü tükenmek üzresırnaşık şey

valla öyle canım ama yüz versem astar istiycek gibi çok samimi olmuyorum sadece
verme cnm arandaki mesafeyi koru bence:umursamaz:yüz verdinmi işin ucu kaçıyor malesef ben baştan çok taviz verdim ses çıkarmadım yaptıklarına benneyaptımkiama şimdi maymun gözünü açtı eski çitos yok karşısında:mymeka:her söyledine cevabım hazır

Kaynanamı dediniz dertmi dediniz...Amanın tam bana göre bir yer...valla açanın ellerine sağlık...ben şimdi ne atıracağım ama bi kelimelerimi toparlayayım....

fabrika tek üretimmi yapmış cnmkaydirigubbakcemile3bendende yok çünkükaydirigubbakcemile3

teşekkürler semasucum iyiyim tatlım sana kolay geleopuyorumnanaktan

buyrunnnnnnnnnteşkür cnm tek dertli ben değilim diye düşündüm:sinifsinif:

:roflol:kızz derya çok şekersin yaww haber spikeri gibi konuşmuşunkaydirigubbakcemile3eee bugün taze haberler ne merak içinde bekliyomzemuszemusŞeniz

aynen bacım.. kaydirigubbakcemile5 serı uretımden tek uretıme gecmısler.. :nazar: bakmıslar tutulmuyo devam etmemısler.. sırnaşık şey oda ıste bana cıktı.. delikafaduldenzaten gokden mılletın basına para yagarken benım basıma kus pısler.. :mymeka:

a.s. günaydınnnn a.s.

a.s. güzel bir gün olsun herkese a.s.

a.s. hayırlı cumalar a.s.

123oc7hf5.gif

günaydın kızlarropuyorumnanaktan

günaydın kıslarrrr....bugün geç geldim haklısınız..citosum merak etmişin saolasın:)
canı geceden beri migrenim tuttu sol tarafım çatlıyo ağrıdan felaket oldum...dünkü stresmi yaptı nedir??? bir de akşam anneme sinirlendim..kaynanamla konuşuyorum diye kıskançlık ediyor ben de artık bunaldım..konuşsam annemle kötü oluyorum..konuşmasa eşimle...kimi memnun etceğimi bilemedim. sonra da gelin - kaynana sorunu çıkıyor işte....

neyse şirkete yeni geldim daha o yüzden girememiştim foruma şimdilik idare eder modundayım..dünkü yumurtamın erimediğini duyunca biraz garip oldum sanırım . arkadaştan bişey duymuştum. kistleri maydonoz suyunun eritttiğini. ama uyarmıştı aman çocuk varsa dikkat et çocuğu bile düşürebilirsin diye..eeee dün gitti gördüm hamile falan değilim. bu sabah hemen az maydonoz kaynattı çaydanlıkta...yarım litre suyunu içtim sabah...3 gün sabah - akşam içicem . ya yuurtayı çatlatsın hamiş kalayım yada şu kistimi eritsin temelli kurtulayım kist belasından.şifa niyetine dedim içtim...

bu arada akşam kayıvalidem aradı avon siparişini vermek için...sabah da bayrama siz de yoksuuz biz de kuşadasına mı gitsek diyoruz dedi . falan filan konuştuk işte öyleeeeee.....

bir arkadaşımdan kaynana ilişkileri üzerine takdikler aldım...annemin kıskançlığını dindirebilirsem o takdikleri uygulaaya geçicem :)

bana bu konuda yardım edin haydi ...topik kurucusuuuuuu annemin kıskançlığını nasıl dindircez sinirini...

mesele şu : annem ve babam kışın ilk defa evime geldiler. kaynanamla biz telefonda bir konu yüzünden tartıştık ilk defa...annem de babam da çok üzüldü ...ben kaynanamın gelip annemlerden hiç değilse özür dilemesini kusura bakmayın sizin yanınızda cereyan etti biz derya ile hallederzi nolur aklınız burada kalmasın demesini beklerken inat etti gelmedi. annemi aradı br kaç kez bende sinirle annemle ne konuşurlar bilmediğim için açma telefonunu sakın dedim... o da şimdi ben aradım annen açmadı diye savunuyor kendini...annem de aramadı açana kadar arasaydı madem hatrım vardı diyor. o benden özür dilemedikce ben de konuşmam diyor inat ediyor. kaynanam da o beni aramadı oğlum askere gitti diyor inat ediyor...onları barıştırcaz derken geçe ay biz karı koca birbirimize girdik boşanıyorduk nerdeyse...akşam yine böyle gerginlik olunca da eşim bir daha annelerimiz için iz tartışmayalım onlar ister konuşsun ister konuşmasın dediler. öyle kapattık ama be de huzursuzum . anneme kaynanam geldi biz onlara gittik bile diyemiyorum korkumdan bişey dicek diye..akşam bile pek samimisiniz heralde ..murat da seni onlara yakınlaştırmayı başarmış afferim dedi. sinirlendim :KK43:
help me.... mafoldumben :sinifsinif:

X