sanada canım benimŞeniz
bende cadı gelinimsırnaşık şeysırnaşık şey
Şeniziyiyim tatlım sen nasılsın yerimseniben
:teselli:canım senin durumun gerçekten benden betermiş allah kolaylık versin sana:teselli:bende ilk evlendimizde beraber durduk 2,5 yıl etmediği kalmadı şimdide torunum olucak diye iyilik maskesi taktı ama yapmacık olduğu her halinden belli kocik varken daha yumuşak davranıyor o yokken yine iğneli sözlere devam :1closedeyes:ama allahtan kocam bana aşık :asigim:hiç ezdirmiyor sağolsun o yüzden oyönden rahatım neleri var anasının sözünden çıkmayanlarda çok :mymeka:
günaydın heramopuyorumnanaktan
günaydın kardelenimopuyorumnanaktanarıza aynen devamkötükedihüsogünaydınn kayınvalidelerle aranız nasıl gidior bakalm
:umursamaz:ben olsam gitmem tatilimi zehir etmem ne kadar az görüşülürse o kadar iyi olur:1closedeyes:yinede bu şahsi fikrim kendin daha bilirsin cnmmerhaba kızlar....
bu sabah vicdanım ve kalbimle cebelleştim hala da sürüyor..bugün cumartesi ben yarım gün çalışıyorum...mesaiden sorna eve gidip evimi toparlıcam sonra da kocamı beklicem ..acaba diyorum kocam sevinsin diye kaynanaya gitsek mi ? gitmişkende bir iki laf söylesem gelsemmi içide kalanları ??? yarın da pazar günümü onlarla zehir etmesem kocişimle evimizde yada dışarda mı olsak ??? yada hiiiçç bulaşmasam gitmesem mi ?
ne dersiniz????
sağolasın guzumm hoşgeldinŞenizŞenizramazandan sonra dedikoduya beklerimkaydirigubbakcemile3topigin hayirli olsun canikkkkkkk Şeniz Şeniz Şeniz ramazan munasebetiyle pek acilamam ama, mubarek ayin sonunda dokerim icimi cerezim :kedi: :kedi: :kedi: sende takma kafana kimseyi, bebisi dusun mutlu ol cigerimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın heramopuyorumnanaktan
günaydın kardelenimopuyorumnanaktanarıza aynen devamkötükedihüso
:umursamaz:ben olsam gitmem tatilimi zehir etmem ne kadar az görüşülürse o kadar iyi olur:1closedeyes:yinede bu şahsi fikrim kendin daha bilirsin cnm
slm derya kız kaynanan yüzünden kavga edilirmi kocikle sende uygun bir anda nazikçe o laflarını yedirirdin kaynananaselam citos v kızlar.. dediğinize uymadım salak gibi kalktım gittim...yine meşhur laflarını soktu ..yolda kocamla kavga ettik...eve geldiğimizde de devam etti epey hem de gürültülü bir kavga ettik. küs yattık bana söyleidklerini hazmedemiyorum hnüz .küsüm bende şimdi ..herşeyden pes etttim...böyle ortama bir de bebek istiyorum...kazara olursa da aldırcam zaten....bebeğe yazık...
byebye
kaydirigubbakcemile5evet haklısın cnm bebek dünyaya getirmek için ne kadar uğraşanlar var mafoldumbenrabbim kimseye aratmasınkaynvaliden yüznden eşinle küs yatmsdn keşke brak o yaptığı trbyszlkle kalsn sen kocamla ii olacam derken kotu olmşsn değmez cnm.. bebek aldrmk ole koly değil bi cana kıyıyorsn sonçta o içine düşmeden bilemezsn beni yanlş anlama tatlm ama dikkt et de bir cana kıymk zornda klma o zamn
günaydın heracım sanada iyi haftalar ŞenizŞeniz
:teselli:allah kurtarsın bacım beraber kalmak çok kötü bilirim aynı evde 24 saat :1no2:bende 2,5 yıl kaldım ve evliliğimin ilk yıllarından bişi anlamadım:gitme:şimdi çok şükür ayrıyız fekat doğum münasebetiyle beraberiz doğumdan sonra toparlanınca evli evine köylü köyüne olucakkaydirigubbakcemilebende dertliyim kaynanamdan 10 yıldır hep beraber kalıyoruz sımdı bır eltım olucak ama yıne benle kalmak ıstıyolar artık sıkıldım evlendıgım gunden berı basbasa kalamadım esımle artık bende evlılıgımı yasamak ıstıyorum cok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben
allah korusun cnm ne ölmesiAh canım ya 10 yıl azmı ya cok sıkıldım cok yenı gelın alıyo ve halen benle oturmaya devam edıcek ya ole dıyo allahım ne yapayım ben ya evlılık ne demek anlamadım bıle 10 yıldır ılk defa 2/3 hafta esımle basbasa kaldık o zaman anladım megerse evlılık guzelmıs olmek ıstıyorum ya kurtulmak