burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

kötükedihüso
çtos2903; evet canım durumlar vahim...benim kocişde sever beni :) ama anasını da haklı görmeden edemez....o öyle yapınca ben daha da delleniyorum...çıldırasım geliyor...benim annem babam izmirde onlar istanbulda.ee bizde istanbulda yaşadığımız için benimki 10 gün görmeyince kaşıntısı tutuyor...nasıl görmemesini sağlarım bilmiyorum.....??? ben ailemi 3-4 ay görmüyorum sende görme diyorum anlamıyor...görüşünce de iğneli laflar geliyor ama söyleyince ben öyle demek istemedim nasıl aklına böyle kötü şeyler getirebiliyorsun denip ben kötü düşünceli oluyorum....ayyyyy kaynana - gelin muhabbeti dünya durana kadar sürecek walla....akıllılar oğullarını sevseler yapmazlar böyle tatsızlık da çekemiyorlar....akıllı kaynana gelinini idare eder ki oğlundan tepki almasın huzuru kaçmasın...benimki saçmalıyor... kötükedihüso :mymeka: Çok üzgünüm çoook klava:

merhaba kızlar....
bu sabah vicdanım ve kalbimle cebelleştim hala da sürüyor..bugün cumartesi ben yarım gün çalışıyorum...mesaiden sorna eve gidip evimi toparlıcam sonra da kocamı beklicem ..acaba diyorum kocam sevinsin diye kaynanaya gitsek mi ? gitmişkende bir iki laf söylesem gelsemmi içide kalanları ??? yarın da pazar günümü onlarla zehir etmesem kocişimle evimizde yada dışarda mı olsak ??? yada hiiiçç bulaşmasam gitmesem mi ?

ne dersiniz????

günaydın heramopuyorumnanaktan

günaydınn kayınvalidelerle aranız nasıl gidior bakalm
günaydın kardelenimopuyorumnanaktanarıza aynen devamkötükedihüso

:umursamaz:ben olsam gitmem tatilimi zehir etmem ne kadar az görüşülürse o kadar iyi olur:1closedeyes:yinede bu şahsi fikrim kendin daha bilirsin cnm

topigin hayirli olsun canikkkkkkk Şeniz Şeniz Şeniz ramazan munasebetiyle pek acilamam ama, mubarek ayin sonunda dokerim icimi cerezim :kedi: :kedi: :kedi: sende takma kafana kimseyi, bebisi dusun mutlu ol cigerimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağolasın guzumm hoşgeldinŞenizŞenizramazandan sonra dedikoduya beklerimkaydirigubbakcemile3

selam canım ...walla bugün eşim benim moralim bozuk olduğu için galatasaray maçına bilet almış ve yarın beni maça götürecek . ben de bugün ona sevdiği yemekleri yaptım . şimdi geldi yedikten sonra yaptıklarımdan biraz alıp gidicem . bana bişey getirmişti bi kere tabağına koyup götürcem . tabak kavgası yüzündne 3 ay kabga ettik..verirken de biz de adettir boş götürülmez dicem . bir iki lafım da var onları da söyliyim...bunları gülerek yapar dokundururum..artık takdiğim bu gülerek laflarımı sokuyorum...gitmemize kocam sevincek maksat ona iyi olmak :) görsün annesinin uyuzluğuna rağmen eşinin neler yaptığını..kavga anında söyleyecek kozum olsun:)

hepinizi öpüyorum kızlarrrr....

bu arada istanbulda olanlar kimlerrrr????

kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile :gitme:

selam citos v kızlar.. dediğinize uymadım salak gibi kalktım gittim...yine meşhur laflarını soktu ..yolda kocamla kavga ettik...eve geldiğimizde de devam etti epey hem de gürültülü bir kavga ettik. küs yattık bana söyleidklerini hazmedemiyorum hnüz .küsüm bende şimdi ..herşeyden pes etttim...böyle ortama bir de bebek istiyorum...kazara olursa da aldırcam zaten....bebeğe yazık...
byebye

kaynvaliden yüznden eşinle küs yatmsdn keşke brak o yaptığı trbyszlkle kalsn sen kocamla ii olacam derken kotu olmşsn değmez cnm.. bebek aldrmk ole koly değil bi cana kıyıyorsn sonçta o içine düşmeden bilemezsn beni yanlş anlama tatlm ama dikkt et de bir cana kıymk zornda klma o zamn

kardelenn35 ..haklısın sözlerinde ama öyle dermasız kaldım ki bu koca şehirde yapayalnızım ve bnim üzerime gelmeleri delirtiyor onlara söylenemeyince kocama saldırıyorum ve iş çığrındn çıkıyor...eşimle konuştuk ailesiyle ciddi bir konuşma yapmanın zamannı geldiğini söyledi . o da bu sıkıntılardan bunaldı izmire benim ailemin yanına yerleşmek istiyoruz ama izmirim dede iş yok işte
düzelicek inşallah...
tabiki bebek aldırmak zor olmalı hiç hamile kalmadım anlamam güç ama böyle bir ortama getirmem daha can acıtıcı olur diye düşünüyorum...neyse inşallah böyle bir şeye gerek kalmaz...
teşekkürler..

slm derya kız kaynanan yüzünden kavga edilirmi kocikle sende uygun bir anda nazikçe o laflarını yedirirdin kaynanana lmaz:hem bebiş aldırmakta ne oluyor çocuğun ne günahı var cana kıymanın vebalini iyi düşün:gitme:

kaydirigubbakcemile5evet haklısın cnm bebek dünyaya getirmek için ne kadar uğraşanlar var mafoldumbenrabbim kimseye aratmasın

a.s. a.s. a.s. günaydınnnnn a.s. a.s. a.s.

a.s. iyi haftalar herkese a.s.

günaydın heracım sanada iyi haftalar ŞenizŞeniz

bende dertliyim kaynanamdan 10 yıldır hep beraber kalıyoruz sımdı bır eltım olucak ama yıne benle kalmak ıstıyolar artık sıkıldım evlendıgım gunden berı basbasa kalamadım esımle artık bende evlılıgımı yasamak ıstıyorum cok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben

:teselli:allah kurtarsın bacım beraber kalmak çok kötü bilirim aynı evde 24 saat :1no2:bende 2,5 yıl kaldım ve evliliğimin ilk yıllarından bişi anlamadım:gitme:şimdi çok şükür ayrıyız fekat doğum münasebetiyle beraberiz doğumdan sonra toparlanınca evli evine köylü köyüne olucakkaydirigubbakcemile

Ah canım ya 10 yıl azmı ya cok sıkıldım cok yenı gelın alıyo ve halen benle oturmaya devam edıcek ya ole dıyo allahım ne yapayım ben ya evlılık ne demek anlamadım bıle 10 yıldır ılk defa 2/3 hafta esımle basbasa kaldık o zaman anladım megerse evlılık guzelmıs olmek ıstıyorum ya kurtulmak

allah korusun cnm ne ölmesi lmaz:kocikinle konuştunmu bu konuyu hiç istemediğini belirttinmi o nediyorCADIARZUbu konuda tabii sen herşeyi öğrendin şimdi yeni geline öğretmek işine gelmiyor kaynanatörün :mymeka:hizmetçiyiz ya biz:dilcikar:cnm sen kocikinle ciddi ciddi konuş ben istemiyorum de belki ikna olur oda annesine söyler:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…