- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kaynanamla aram çok iyi hiç kaynana gibi değil valla annem bile onun kadar değil açıkçası sırnaşık şeyopuyorumnanaktan
Herkese seLam.Benim tam olarak kaynanam olmadı daha ama olsun bende dertliyim.3 senelik bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyor mutluyuz gerçekten ama sevgilimin annesi geçenlerde benim için sevgilime nurcanı çok seviyorum ama kapanırsa sonuna kadar arkanızdayım ne isterseniz yaparım demiş bu ne demek oluyor kapanmayanlar bişey haketmiyor mu ? çok moralimi bozdu bu durumkötükedihüso
ohhh maşaallah şimdiden kaynanalık yapmaya başlamış klava:klava:klava:
hep aynı sorun açık biriysen hemen kapatmaya çalışırlar. peki sevgilin ne diyor bu duruma, onun düşüncesi önemli olan. senin arkanda durması lazım.:umursamaz:
citosum ...sayfayı bana devrettin bak neler geldi benim de başıma...oku bakalım ne yorum yapacaksın sen de......
yok anam yoooooooooooooooook böyle kaynanalar yaşadıkca gelinlere dirlik yokkkkkkkkkkkkk
boşanmaya kadar geldik düşün artık ...ve babam da eşime şunu söyledi..sana kızımı verirken tek şey istediğimi zöyledim..kızımı mutlu et dedim... şu ana kadar mutluluğunuzu gözlemlemeye çalıştım ama lu andan itibaren takipcisiyim...kızımın sesinin kötü geldiğini duyduğum anladığım anda gelicem orda görücem sizi ,yaşantınızı... kızımı üzenden hesabını manen ve madden sorarım öderler. bunu bil...kimle evli olduğuna karar ver ..zor geliyorsa da söyle yolumuzu çizelim dedi babam....
bunaldım artık cidden bunaldım...düne kadar bebek düşünürken bebeğin babası bile buz gibi geliyor şimdi bana....
kaydirigubbakcemile3hadiya sahidenmikaydirigubbakcemile3offf ulan of benim kaynanamda evlerine net almıyo artık vırt cırt buraya nete girmeye gelecek :umursamaz:
deryacım sana sadece şunu söylüyüm :1closedeyes:ayıdan post kaynanadan dost olmaz anladınmı cnm onların dostluk tavrı hep yapmacık :umursamaz:kocikinle kavgana üzüldüm :1no2:bir an önce aranız düzelir inşallah araya soğukluk girerse olmazlmaz:evliliğinde tadı kaçar benneyaptımkibiran önce barış kocikinle inşallah bebişiniz olur o zaman kocikin sana daha çok bağlanırkaydirigubbakcemile:kedi:citosum ...sayfayı bana devrettin bak neler geldi benim de başıma...oku bakalım ne yorum yapacaksın sen de......
yok anam yoooooooooooooooook böyle kaynanalar yaşadıkca gelinlere dirlik yokkkkkkkkkkkkk
boşanmaya kadar geldik düşün artık ...ve babam da eşime şunu söyledi..sana kızımı verirken tek şey istediğimi zöyledim..kızımı mutlu et dedim... şu ana kadar mutluluğunuzu gözlemlemeye çalıştım ama lu andan itibaren takipcisiyim...kızımın sesinin kötü geldiğini duyduğum anladığım anda gelicem orda görücem sizi ,yaşantınızı... kızımı üzenden hesabını manen ve madden sorarım öderler. bunu bil...kimle evli olduğuna karar ver ..zor geliyorsa da söyle yolumuzu çizelim dedi babam....
bunaldım artık cidden bunaldım...düne kadar bebek düşünürken bebeğin babası bile buz gibi geliyor şimdi bana....
offf ulan of benim kaynanamda evlerine net almıyo artık vırt cırt buraya nete girmeye gelecek :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3çok iyi bir fikir bendemi öyle yapsam acabaCADIARZUBılgısayara sıkı bı vırus yerlestır kaynanana bulassın kaydirigubbakcemile5
deryacım sana sadece şunu söylüyüm :1closedeyes:ayıdan post kaynanadan dost olmaz anladınmı cnm onların dostluk tavrı hep yapmacık :umursamaz:kocikinle kavgana üzüldüm :1no2:bir an önce aranız düzelir inşallah araya soğukluk girerse olmazlmaz:evliliğinde tadı kaçar benneyaptımkibiran önce barış kocikinle inşallah bebişiniz olur o zaman kocikin sana daha çok bağlanırkaydirigubbakcemile:kedi:
yok oğlim aman şeytan kulağına kurşun ağzını hayra açkaydirigubbakcemile3hadiya sahidenmikaydirigubbakcemile3
niye geliyor size odamı kkya üye yoksaakannehir
Bılgısayara sıkı bı vırus yerlestır kaynanana bulassın kaydirigubbakcemile5