Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çitosumuz serdoşunu kaybetti senağlama
kızlar bir dakika ya nasıl olur ..yanlış anlamış olmak istiyorum...citos bebeğini mi kaybetti. nasıl ama ya??? günler kalmıştı ?
allah kahretsin ya hep stresten...hep o cadı kaynana yüzünden kıza nefes aldırmadı sözde yardıma desteğğe geldi gün yüzü göstermedi . aylarca taşıdı bebeini heycanla umutla bekledi . ya inanmıyorum...kızlar birisi bilgi versin gerçekte citosumuza ne oldu ? eden ? kaza falan mı ? o iyi mi?
allah huzur bozanın dirlik göstermeyenin yuvasını da bozar. yukarda Allah'ım ...sen duy sesimizi allahım sen gör bizi yüzümüze bak yarabbim.... sen bizi üzene gün yüzü gösterme.... bizi çekemeyene dertler çektir.....Alah'ım dağına göre kar yağdır..sen bzlerle uğraşanı karlar altında bırak....rabbim sen onlara öyle dert verki bizi unutsunlar....
kızlar ne dicemi blmiyorum be çok üzgünüm...citosun numarasını falan bilen varsa özelden yazsın arayıp bir sesini duyalım....
KIZLAR ÇİTOS BANA ÖZEL MESAJ ATMIŞ SORANLARA SÖYLE YAZMIŞ
SAKİNLEŞTİRİCİ İLAÇLARLA AYAKTA DURABİLİYORUM EVLAT ACISI ÇOK ZORMUŞ...ÖĞLEDEN SONRA OĞLUMUN CENAZESİNİ EVE GETİRECEKLER ORDANDA GÖTÜRÜP DEFNEDECEZ YAZMIŞ
offf allahım bu nasıl bi kader sen yardım et citosumuza mafoldumben
bebeğin ölüm nedeni henüz açıklanmamış roprlar çıkınca belli olacakmış neden öldüğü senağlama
kızlar ;
citos bu kötü olayı yaşamadan evvel topici bana emanet etmişti bana devretmiti.ama o olmayınca kendimi kötü hissediyorum giremiyorum..girsem de yazcak şey gelmiyor içimden ...onu çok merak ediyorum....ulaşan birileri varsa ne olur özelden msj yazsınlar tlf no falan versinler biz de ulaşalım.....
neden böyle talihsiz bir şey yaşandı sebebi ne????citos çok mu kötü ? neler yaşııyor? nerde? o cadı kaynana hala yanında değildir inşallah ....
offff canım benim yaaaaaa inşallah tez zamanda düzelirsin...Allah sabır ve salık versin sana inşallah....
seni çok özledik .... gel artık yanımıza aramıza...
kaynanası yanında değil kuzenleri var canım :gitme:
bugun buralardaydı konusmadınız mı :uhm: