(( burasıda bizim yuvamız ))

Mutfak halınızı ve oturma odası perdenizi beğendim. Güle güle oturun.

güle güle oturun çok sade ve kullanışlı bi ev olmuş. en çok salonunu ve oturma odanı beğendim. ikisinde de renkler çok güzel ve birbiriyle uyumlu olmuş.naçizane fikir oturma odaısndaki m kırlentlrin deseni karışık ya. onları pembe tonlarında sade bi kumaşla değiştirsen tam süper olacak.

salon koltuklarına bayıldım çok güzel gerçekten,, fazla aksesuar alıpta her kalabalık etme derim , bir iki çık bişey al daha hoş duruyor.. güle güle oturun..

Rabbim huzur versin cnm yuvanıza. Saatin haricinde aksesuara gerek yok bence, evin böyle daha sade ve güzel. :16:

güle güle oturun mutlu olun inş.salonu cok begendim zevkli halısı da cok uyumlu..holdeki kilimler gözü yoruyor imkanınız varsa baska odaya alın hole de sade desensiz halılar yakışır salondakinin aynısının hol halıları vardır mesela..aksesuar zamanla oluyor hediye de gelir bekleyin almayın hemen...zaten cok aksesuar cok temizlik demek az ve öz olmalı..yatak odanız da cok sık mobilya rengi doğru koyu kahve tozu cok gösteriyor sizin kahve tonunuz ideal..darısı olmayanların da basına..

koltuk takımlarınızı cok begendım halı ve perdelerınızle cok uyumlu olmus gule gule mutlulukla oturun :16:

Salonunuz çok hoş ve şık olmuş.... oturma odanızda güüzel... güzel günlerde güle güle oturmanız dileğiyle....

allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah evinizi çok beğendim çok şık görünüyor :) salondaki halılarımız aynı :) royalin poem serisi 3 aydır kullanıyorum çok memnunum :)

1 hafta içinde bu kadar isabetli seçimler,bravo valla :)
Güle güle oturun,çok şık ve ferah olmuş.Hem eşyaları hem halıların uyumunu çok beğendim.
Sadece antredeki kilimler uygun değil gibi geldi.Bir de herhalde lambasını henüz almadınız.

Ev çok hoş ama antre,ev hakkında fikir vermiyor.Tamamen farklı,daha alaturka bir eve giriliyormuş hissi veriyor.

Son düzenleme:
Salon takımın ve yemek odan çok hoş tatlım ayrıca pike takımına bayıldım kırmızı yastık olanı ne kadar geniş bi danteli var :)

Back
X