(( burasıda bizim yuvamız ))

Lovegarden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
144
0
116
merhabalar bayanlar burasıda bizim yuvamız her ne kadar eşyaları düğünümüze bir hafta kala alıp döşesek de içimize sindi ufak tefek eksiklerimiz var hala. evime 3 lü küçük nar haricinde hiç aksesuar almadım hatta saatimiz bile yok artık yavaş yavaş tamamlayacağım yorumlarınızı bekliyorum $foto1 706.webp$foto1 715.webp$foto1 712.webp$foto1 709.webp$foto1 711.webp$foto1 708.webp$foto1 695.webp$foto1 691.webp$foto1 690.webp$foto1 696.webp$foto1 697.webp$foto1 699.webp$foto1 703.webp$foto1 704.webp$foto1 717.webp yükleyebilmişimdir inş. fotoğraflar buraya yüklemek için çekilmediği için yarım yarım iyi seyirler

Son düzenleme:
Mutluluklar dilerim şimdiden.bu güne kadar gördüğüm en göz yormayan.fazla şatafattan uzak ve tam yaşanabilecek bir yuva olmuş.Rabbim ağız tadiyla bereketli mutlu bir evlilik nasip etsin.Amin.ev kendinize mi ait bilmiyorum ama plan olarak da eşya konumlandırma olarak da çok hoş ve kullanışlı olmuş.güle güle oturun...:46:
ve tabi mini mini adımlarla da şenlensin yuvanız:emir_bebek::emir_bebek:

Mutluluklar dilerim şimdiden.bu güne kadar gördüğüm en göz yormayan.fazla şatafattan uzak ve tam yaşanabilecek bir yuva olmuş.Rabbim ağız tadiyla bereketli mutlu bir evlilik nasip etsin.Amin.ev kendinize mi ait bilmiyorum ama plan olarak da eşya konumlandırma olarak da çok hoş ve kullanışlı olmuş.güle güle oturun...:46:
ve tabi mini mini adımlarla da şenlensin yuvanız:emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim sevindim beğenmenize evimiz kira malesef

:nazar::nazar::nazar: eviniz çok güzel canım Allah mutluluğunuzu huzurunuzu aşkınızı eksik etmesin inş :16::16::16:

Maşallah Allah mutluluğunuzu arttırsın. Rica etsem mutfak halın ve yemek odası takımın hakkında bilgi verebilirmisin...

canım mutlulukla oturun inşallah,

seçimlerini beğendim, zamansız modeller almışsın. yemek odan da yatak odan da yıllarca modası geçmeyecek emin ol. bu sene hep avangarde denilen simli parlak modeller vardı, herkesin evi aynı oldu nerdeyse. ben de kendi eşyalarımı bulamasam doğtaş ve alfemo^dan senin mobilyalarına benzer modeller beğenmiştim onları almayı düşünüyordum. sade, şık ve belli bir zamana ait olmayan mobilyalar çünkü.

sağlıkla mutlukla huzurla oturun inşallah.

oturma odan daki halı perdenle çok uymuş
salonundaki mobilyalarda kullanışlı o yastıkları nasıl öyle koyabiliyosun benimkileri o hale getiremiyorum bende
kilimlerin dikkatimi çekti mutfaktaki
renk olarak uymamış olsa da kilim kendi başına güzelmiş
güle güle otur

canım evinde güle güle mutlulukla otur.ben çok beğendim.moda akımına kapılmayıp klasik ve kullanışlı mobilyalar seçmişsin.oturma odasındaki kanepelerin kırlentlerine pembiş kumaşlardan kılıf yapsan tam bir kombin olur bence .o pembeli halıya ve fonlara bayıldım.salonunda çok hoş .mutfak dolaplarını krem rengi folyoyla kaplayabilirsin bence.bide buzdolabı ocağın yanında hem çok elektrik çeker hemde çok yağlanır değiştirme şansın yokmu? evin diğer bölümleri gayet hoş.haa unutmadan antredeki kilimleri sakın makineye atma benimde vardı makineye attım rahmetli oldular:1:renkleri acayip soluyor.Allah yuvanıza geçim dirlik versin canım:nazar::nazar:

güle güle otur canım tertemiz bir evin var oturma odandaki halını çoook beendim rengini modelini ve perdeni :16:

canım evini çok güzel döşemişsin salonuna bittim koltukların halın masan özellikle çıkıntılı aynan çok hoşuma gitti. bütün odaların çok güzel olmuş güzel güzel mutlu mutlu oturun yeni yuvanızda inşallah.

sonunda şatafattan uzak ,simler ve pullarla basitleşmemiş güzel bir ev gördüm ..

harika herşey ,modası yıllarca geçmeyecek şık mobilyalar ,ferah ,tertemiz bir ev ,allah ağız tadı mutluluk versin ,sakın bu canım evi gereksiz objelerle doldurmayasın ..

Maşallah Allah mutluluğunuzu arttırsın. Rica etsem mutfak halın ve yemek odası takımın hakkında bilgi verebilirmisin...

amin teşekkür ederim mutfak halım royal natura serisi salon takımı,yemek odası ve yatak odası ider mobilyadan alındı fiyatları çok yüksek değil zaten yatak odasıda yemek odasıda çok sade modeller

Son düzenleme:
sonunda şatafattan uzak ,simler ve pullarla basitleşmemiş güzel bir ev gördüm ..

harika herşey ,modası yıllarca geçmeyecek şık mobilyalar ,ferah ,tertemiz bir ev ,allah ağız tadı mutluluk versin ,sakın bu canım evi gereksiz objelerle doldurmayasın ..

evet bende zaten abartıyı hiç sevmem herşey sade olsun istedim birde bir gün içinde belirlemek mobilyayı çok zor oldu

canım mutlulukla oturun inşallah,

seçimlerini beğendim, zamansız modeller almışsın. yemek odan da yatak odan da yıllarca modası geçmeyecek emin ol. bu sene hep avangarde denilen simli parlak modeller vardı, herkesin evi aynı oldu nerdeyse. ben de kendi eşyalarımı bulamasam doğtaş ve alfemo^dan senin mobilyalarına benzer modeller beğenmiştim onları almayı düşünüyordum. sade, şık ve belli bir zamana ait olmayan mobilyalar çünkü.

sağlıkla mutlukla huzurla oturun inşallah.

amin canım aynen öyle modası geçmez kullanışlı olduğu için tercih ettim dualarınız hepimiz için geçerli mutlu sağlıklı olalım yeter

canım evinde güle güle mutlulukla otur.ben çok beğendim.moda akımına kapılmayıp klasik ve kullanışlı mobilyalar seçmişsin.oturma odasındaki kanepelerin kırlentlerine pembiş kumaşlardan kılıf yapsan tam bir kombin olur bence .o pembeli halıya ve fonlara bayıldım.salonunda çok hoş .mutfak dolaplarını krem rengi folyoyla kaplayabilirsin bence.bide buzdolabı ocağın yanında hem çok elektrik çeker hemde çok yağlanır değiştirme şansın yokmu? evin diğer bölümleri gayet hoş.haa unutmadan antredeki kilimleri sakın makineye atma benimde vardı makineye attım rahmetli oldular:1:renkleri acayip soluyor.Allah yuvanıza geçim dirlik versin canım:nazar::nazar:

çok teşekkür ederim oturma odası tamamen kendiliğinden oluştu normalde orası yatak odası olacaktı ve perdeler onun için dikilmişti ama son anda değişiklik yapınca perdeleri çıkartmadık henüz halılarda alınmamıştı halıcıdada pembeli halı görünce hoşumuza gitti bende siz gibi düşünmüştüm perdeciye aynı kumaştan kırlentmi yaptırsam diye uşak halısına gelince iyiki söylediniz zaten idareten alınmıştı çöp olmayacak en azından buzdolabı konusuna gelincede başka yere koyma imkanım yok bende düşündüm ama o tarafta pek kulnmamaya çalışıyorum ocağı

evet bende zaten abartıyı hiç sevmem herşey sade olsun istedim birde bir gün içinde belirlemek mobilyayı çok zor oldu

seni anlıyorum ,ben yine evlenirken 1-2 saat içinde ,hiç aklımda bir fikir yokken gittim seçtim mobilyamı ,şimdi her ne kadar beğenmesemde yakında değiştirmeyi düşünsemde yinede kıyamıyorum :))

Back
X