Burasıda bizim evimiz,buyrun bakalım...

güle güle huzurla oturun.
salondaki bordo koltuklar uymuş, belki başka bi renk bu kadar tamamlamazdı :) Sadece nacizane fikrim bordo koltuk minderleri yaıp krem koltuklarınızın üstine koysanız çok daha uyumlu olabilir.
mutfağınızda çok ferah görünüyordu ne güzel..

cok tesekkür ederim içi bordo saten dantelden kırlentlerim var aslında ama ben sevmiyorum cok fazla etrafda böle yastıklar görmeyi o yüzden kaldırdım kullanmıyorum. ama fikrini paylaştığın için saol canım sayende hatırlamıs oldum arda cıkartırım belkı.:))

güle güle oturun.oğlunuzun odasındaki halıların markası ve modeli nedir acaba?

Çok bilindik bişey değil ama satıcı alırken şimdi hatırlamıyorum ama bılındık bır markanın yan ürünüdemişti.Halının altındakı etikette saryün halı dimanos yazıyo canım.

çok teşekkür ederim aslında cokda temızliğe önem veemiyorum bi bebeğiniz varsa ve onu yalnız büyütüyosanız temizlik 2. planda kalıyo mecburen. Ama mümkün oldugunca dıkkat etmeye calışıyoru bu temızlık bırazda sizi evime konuk edicem dıyeydi yoksa önceki halini koysam bakmaya dahi korkardınız :kedi:

çok teşekkür ederim aslında cokda temızliğe önem veemiyorum bi bebeğiniz varsa ve onu yalnız büyütüyosanız temizlik 2. planda kalıyo mecburen. Ama mümkün oldugunca dıkkat etmeye calışıyoru bu temızlık bırazda sizi evime konuk edicem dıyeydi yoksa önceki halini koysam bakmaya dahi korkardınız :kedi:

aynen aynen aynen .hiç birşeye fırsatı kalmıyorkı ınsanın temızlıge kalsın senı cok ıyı anlıyorum beeennn

ArkaaŞlar evıme tablo asmak ıstıyorum ama nereye ne tÜr bıŞey yakısır bı tÜrlÜ karar veremedım

sıtede bu konudan anlayan arkadaslar var baya bana yardımcı olurmusunuz

hazır evimin fotğl. koymusken:))))

işte hol için aldığım yolluklar:

1001187i.jpg

1001189m.jpg

1001188l.jpg

çok güzel canım evin yeni halılarınıda güle güle kullan senin oturma odanla benim salon perdelerim aynı bebek odalarımızda çok benziyo oğlun çok tatlı allah bağaşlasın

kalabalık aile oldugunuz plasitk sandalye sayınızdan da belli ,gelen giden cok sanırım..eviniz ferah güle güle orurun mutfagınız cok hoşuma gitti ayrıca..

kalabalık aile oldugunuz plasitk sandalye sayınızdan da belli ,gelen giden cok sanırım..eviniz ferah güle güle orurun mutfagınız cok hoşuma gitti ayrıca..

Evet canım tüm aile bir araya geldiğinde baya kalabalık oluyoruz.o plastik sandalyeler aslında balkonun ama toz olmaması için içerde tutuyorum.

cocuk odasınaaa ve mutfakla balkonaa baktıkca ıcım acıldıı cok guzel maşallahh

sağlılkla huzurla otur evinde bi fikir vermek istiyorum izninle salonundaki masanda ve konsolunda yapma plastik çicek çok fazla bence yanii
ama mutfagın balkonunun büyüklüğü harika çocuk odanda çok şeker

Back
X