Bende açık öğretim den okuyorum. Bugün kitaplarımı aldım sadece Mantık 2 kitabını bulamadığım için alamadım.
Kızlar merhaba... Bir şey sormak istiyorum size; bir arkadaşım bu sene açık liseye yazıldı. Ders tercihlerini de dün beraber yaptık. 1. dönem öğrencisi ama alabileceği ders listesinde biyoloji-1 ve sağlık-1 yoktu. Üstelik ikisi de ortak ders, alması da zorunlu. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? 1. dönem öğrencisi olup aynı dersleri seçemeyen, ya da ilerki dönemlerde olup geçmişte benzerini yaşayan, ya da bu sorunun muhtemel açıklamasını bilen biri?
tatlım ilk dönem ders secimini biz yapmıyoruz otomatk olarak yapıp weriyorlar yani bn ilk dönem öyle yapmıştım 2. dönemden sonra arkadaşın kendisi seçecek. sağlık-1 yanlış hatırlamıyorsam 3. dönemde weriliyordu.
başarılar dilerim cnım Allah yardımcımz olsun :) kitapları eskiden halkeğitimden alıyorduk ama artık okullardan alınıyormuş o yüzden alamadım ben malesefbide bu dönem mantık 1 dersinden sınava girmeyi düşünüyorum sen girdin mi zor mu tatlım?
selam kızlar bende açık lise okudum ve bu sene bitti tavsiyem ilk önce ortak ve zorunlu dersleri seçin seçmelileri en sona bırakın ben ilk başlarda kredi toplama adına rastgele hoşuma giden dersleri seçmiştim ama matematik gibi sevmediğim dersler yine karşıma çıktı mecburen bu dersleri de aldımbir dersten muaf olmak için 3 kez girmek gerekiyor dil ve anlatım derslerinden muaf olunamıyor.. çok şey yazdım ama bilmeyen ve merak eden arkadaşları bilgilendirmek için yazdım :87:
Teşekkürler senin de Allah yardımcın olsun.
Ben halk evinden aldım. Buradaki bazı okullardan da alınıyor fakat açık öğretim sitesinde belirtmişlerdi hangi okullardan ve halk eğitim merkezlerinden alınacağını sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İzmit'teki ve bazı ilçelerindeki halk evinden alınabiliyor.
Şimdi baktım 2009 yılının 2'inci döneminde girmişim mantık 1 den 50 puanla geçmişim. Hiç hatırlamıyorum. Ama kolay ki geçmişim çünkü o zamanlar ders çalışmadan giriyordum.:26:
Senin bölümün neydi!? Şimdi genel kültür yani düz liselerde artık ortak ders diye bir şey kalktı çok şükür sadece dil ve anlatım hariç. İstediğimiz dersle kredimizi doldurup mezun olabiliyoruz.
bende aöl okuyorum hem iş hem okul çok zor oluyor ama sonuç inşallah çok güzel olucakbir an önce diplamamı alıp üniversiteye başlamak istiyorum örgünden okumak nasip olmadı maddi açıdan ama be küçükken bile okuma aşkı il doluydum şimdi 26 yaşındayım hala öyleyim dilerim herkez hedefine ulaşır herkeze başarılar
Benim 66 krediye ihtiyacım var eğer kalmaz geçersem üç dönem sonra yani Temmuz da olduğumuz son sınavla mezun olacağım belki de:128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?