Burası zaten gülemeyen kadınların ülkesi

Benim düşüncem.sizin düşüncenize birşey diyemem.
Yüzyılla ne alakası var ayrıca.;)
Ayrıca dedikodu yapmayınız:)))

kahkaha atma iffetsiz olursun
kaldırıma oturma çekirdek çitleme mahalle karısı olursun
tecavüze uğrarsın suçlu olursun,
dayak yersin haketmiş olursun
boşanırsın yollu olursun
ahhhh yüce ATATÜRK sen seçme ve seçilme hakkı tanıdığın biz kadınlar kendimizi ne hale soktuk gördünmü ???

kahkaha atma iffetsiz olursun
kaldırıma oturma çekirdek çitleme mahalle karısı olursun
tecavüze uğrarsın suçlu olursun,
dayak yersin haketmiş olursun
boşanırsın yollu olursun
ahhhh yüce ATATÜRK sen seçme ve seçilme hakkı tanıdığın biz kadınlar kendimizi ne hale soktuk gördünmü ???
Yo bunlarn hç birini demedim.
Sadece yakışmadgnı izah ettim.
Secme ve seçilme hakkij verildi al eline çitle ozman neyapaym.

Yo bunlarn hç birini demedim.
Sadece yakışmadgnı izah ettim.
Secme ve seçilme hakkij verildi al eline çitle ozman neyapaym.

izin verdin yaniii :31: çitliyorum evet hatta komşularla kaldırıma halı serip 2 demlikte çay demleyip geç vakit lere kadar oturuyoruz kimeneee

Gülmek, çekirdek çitlemek ve mahalle karısı ( sanki diğerleri rezidans kadını :27: ) 3lü mü oluyor :27::27:

Ne saçma bir bağlantıdır bu yazıyı okuyupta bu sonucu çıkarmak pek akıl işi :ssz:

Ben çok gülen bir insanım hatta kahkaha atarım kimseyi umursamam mahalle kadınıyım evet bir mahallem var :27:
Aslında her şey ince çizgide asil olmak gülmemek değildir.
Asil olmak kişilikle ilgilidir.

Son düzenleme:
izin verdin yaniii :31: çitliyorum evet hatta komşularla kaldırıma halı serip 2 demlikte çay demleyip geç vakit lere kadar oturuyoruz kimeneee

Ben beni ilglendirir demedim.düşüncem böyle.size göre de benim gbi düşünenler yanlş.ben kalkp düsúncenze bisey demdgm halde siz inatla bna sataşıyosunuz.

yok mahalle karısı şöyle olandır, yok mahalle karısı böyle olandır. bu ne ya? bu nasıl bir hemcinsini aşağılama ve kendini yüksek görmedir.
insanların ahlak, namus, terbiye öğreticiliği kimin haddine? kaldırım kenarında oturup çekirdek çitliyor ve gülüyormuş da mahalle karısıymış bilmem ne.
bir kadın başka bir kadını nasıl böyle yaftalayabiliyor?
hemcins olmamız ortak paydamız değil mi? kadın olmanın zorluklarını hep birlikte çekmiyor muyuz?
şort giyenimiz de tacize uğruyor, topuğuna kadar örtülü olanımız da uğruyor... bu illa fiziksel olarak değil, göz tacizi ya da sözlü tacizle de gerçekleşiyor.
kadınlar olarak miras hakkımız olmasına rağmen erkek kardeşlerimiz vermiyor. bunu yaşayan kadın değil mi?
yine kadın olarak şiddet görüyoruz.
eğitimimiz engelleniyor. meslek sahibi olmamız engelleniyor. ekonomik özgürlüğümüz elimizden alınıyor. kocaya bağımlı bir yaşam sunuluyor. sonra koca dövse de sövse de sevmese de terkedip gidemiyoruz. diyoruz ki çoluğumuz var çocuğumuz var.
adam dışarda totosunu gezdiriyor eve geliyor elini bir işe sürmüyor önüne yemek koyuluyor. eline kumanda veriliyor. 'sustur çocuğu başım ağrıyor' diyor. sonra gidip yatıyor. evi pansiyon amaçlı kullanıyor. kişisel uşağını cebine koymuş nasılsa...
kadın vefakar, kadın cefakar, kadın fedakar...
sonra birileri de kadın kahkaha atmasın yok kadın şunu yapmasın bunu yapmasın diyor.
hemcinslerimiz de bunu onaylıyor, yetmiyor gibi mahalle karısı, şu karısı, bu karısı diye yaftalıyor.
yani ''karı'' sözünü nasıl hemcinsine yakıştırıyor bu hanımlar ben bilmiyorum. bahsettiği kadın nasıl bir kadın olursa olsun...
kadınlar olarak nasıl yaşamamız gerektiğine dair herkesin bir fikri var maşallah ne güzel.
bırakın şu ben bildimci ayakları da kadın haklarının insan hakları olduğunun farkına varın.
erkeklere yaranmak için onların tarafını tutunca başınız göğe ermeyecek.

Ben beni ilglendirir demedim.düşüncem böyle.size göre de benim gbi düşünenler yanlş.ben kalkp düsúncenze bisey demdgm halde siz inatla bna sataşıyosunuz.

konuşma tarzınız çok yanlış"kaldırımda oturan mahalle karısı" aslında size verecek çok güzel bir cevabım var fakat terbiye meselesi işte

gülün hanımlar hep birlikte gülelim ,gülen insandan zarar gelmez.asıl somurtanların aklından geçenlerden korkmak lazım,kimbilir ne hinlikler düşünüyorlardır:34:

Gülmek, çekirdek çitlemek ve mahalle karısı ( sanki diğerleri rezidans kadını :27: ) 3lü mü oluyor :27::27:

Ne saçma bir bağlantıdır bu yazıyı okuyupta bu sonucu çıkarmak pek akıl işi :ssz:

Ben çok gülen bir insanım hatta kahkaha atarım kimseyi umursamam mahalle kadınıyım evet bir mahallem var :27:
Aslında her şey ince çizgide asil olmak gülmemek değildir.
Asil olmak kişilikle ilgilidir.

Evet 3ü bir arada sedo :27: voltareni oluşturuyorlar :52:

Gülenler değil, birbirini çekemediği için alaycı bir şekilde gülenler ya da dikkati kendilerine yönlendirmek için abartarak gülenler mahalle karısı denilen tabire uyar diye düşünüyorum.
Mahallede değil, avmlerde plazalarda oluyor daha çok bu kadınlardan. Mahallerde gözlerinin içi gülen, köylerde kasabalarda yokluğa rağmen gülen insanlarımız kadınlarımız mevcut çok şükür. Şehirlerde, iş hayatında veya lüks semtlerde ise; tatminsizlikten, doyumsuzluktan, bazen de kötü düşüncelerden dolayı yüzünüze gülen, güldüğü zaman altında size sebep arattıran kadınlara rastlıyoruz.
Kendimizi tek gülme amacı iyi niyet, hoş sohbet olacak şekilde yetiştirmeli, geliştirmeliyiz. Unutmayalım, insanın kendi gelişimi son nefese kadar devam eder :)

her iki lafın başına "mahalle seviyesi, mahalle kültürü, mahalle karısı (en iğrenci bu)" diyen arkadaşlar Topkapı Sarayında yaşıyorlar kanımca, onlarda mahalle yok :27: açık adresi verirken mahalle adını yazmayanı dövüyorlar, herkesin bir popisi* olduğu gibi bir mahallesi de var :60: kasmayın kendinizi rahat bırakın.. :51:

* popi: insanın kendine yakışanı giymesidir :60:

arıncın o açıklamayı yaptığı gece bizim site kahkahadan inledi,tepkimiydi öyle mi denk geldi bilmiyorum artık,gerçi bizim sitemiz çok şen şakraktır.:27:

Back