• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası WISH Chopard tutkunlarının paylaşım alanı

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
0
İzmir
Eveeet arkadaşlar vazgeçemediğim kış kokum Wish benim.:12:

Kimler kullanıyor?

Fikirleriniz, önerileriniz?

Bchopard-wish-edp.jpg

Son düzenleme:
bu koku benimde favorim çok seviyorum kokusunu bana bebek kokusu gibi yumuşacık ve masum geliyor.çok da kalıcı ve farklı bir koku içinde binbir çeşit tütsü varmış bu parfümün ve bu yüzden kullandığımda kendimi eski mısır firavunları gibi hissediyorum çok otantik bir koku.

Bende duş jeli ve kremide var bayılarak sürüyorum. Set halinde doğum günümde eski erkek arkadaşım almıştı o gün bugündür kullanırım.

kızlar peki bu wish'in kaç çeşidi var benım bir kız arkadaşım var gecen günlerde açık parfümcüden wish aldı ama çook ağır ya yaşına göre değildi 40-45 yasındakı bayanlara göreydı rengi sarı ama sizin bahsettıgınız wish bu olamaz çünkü sizin dediğinize göre bebek kokusu gbi yumuşacık ferah bir koku =))

Bildiğim kadarıyla bir tane cnm resmini eklediğim ama arkadaşın açık almış belki o yüzden birebir aynı değildir koku zaten rengide sarı diyorsun orjinali sarı değil. Bazen annemede ağır geldiği oluo 1-2 saat geçtikten sonra daha hafiflio.

bende bayılıyorum bu kokuya bir arkadasımda vardı 1 kere ondan sıkmıştım ama bir türlü alamadım.biraz ağır bir koku olduğu doğru.ağır kokuları sevmem aslında ama bu başka harika bir kış kokusu bence

Wishin başka çeşitleri de var kızlar.

Eklentiler

• $wishler.jpg
    $wishler.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 1.450
2 yılı aşkın zamandır kullandığım ve burdada bi kaç arkadaşa önerdiğim bi parfüm konuyu açmanız iyi olmuş hastasıyım bu kokunun ..bayanssulusmile
benden sonra bi çok arkadaşım kullanmaya başladı..biraz ağır bir koku ama ben çok seviyorum ağır kokuları kalıcılığı ise harika bir hafta çıkmıyo kıyafetlerimden..
kışlık kalıcı bir koku arayanlara kesinlikle öneririm ..

2 yılı aşkın zamandır kullandığım ve burdada bi kaç arkadaşa önerdiğim bi parfüm konuyu açmanız iyi olmuş hastasıyım bu kokunun ..bayanssulusmile
benden sonra bi çok arkadaşım kullanmaya başladı..biraz ağır bir koku ama ben çok seviyorum ağır kokuları kalıcılığı ise harika bir hafta çıkmıyo kıyafetlerimden..
kışlık kalıcı bir koku arayanlara kesinlikle öneririm ..

Bana çok ağır gelmio ama çevremdekilere gelio (başta annem) bende bir fıs yapıp altına giriorm. kaydirigubbakcemile2

wısh çok güzel bir koku bencede ama yaza biras ağır kaçabilir kazaklara bi sık hiç çıkmıyor kokusu benim bi hocam kullanıyordu başkasında daa bi değişik geliyor bu koku bana kendiminkiyle hocamın kokusunu benzetemiyorum:)

bende bayılıyorum bu kokuya
bi dünya parfümümü var ama bu wish baştacım diyebilirim
parfüm dolabımı açtığımda en çok yoğunluğu olan buram buran kokutan bu parfümdür
şiddetle deneyin derim

kızlar ben de D&P den aldım wish kullanıyorum..acaba D&P deki wishin hangi çeşidi biliyor musunuz?
bir de bu kokuya kışlık koku diyorlar ama bana çok hafif geliyor sizinki daha mı ağır kokuyor?

Cnm alt notasından üst notasından anlamıorm ben ama güzel bir koku tavsiye ederim. Bana hediye gelmişti duş jeli ve saç şampuanıyla birlikte çok hoşuma gidiyor.

içeriğinde hanımeli karamel süt vanilya sandal ağacı amber misk ve binbir çeşit tütsü var wishin adı gibi kokusuda çok güzel yumuşacık bana hep bebek kokusunu hatırlatıyor ve durdukça koku çok masum bir hal alıyor.

kızlar birkaç gün önce tavsiye sonucu bu kokuyla tanıştım , nasıl güzel bir kokuymuş bu böyle ya :)) ve hemen edindim bir tane ..
sürekli kokluyorum kendimi , zaten çokta kalıcı , etrafımdaki herkes sorup duruyo kokunun adını ...
kesinlikle tavsiye ederim

ayy bende dün akşam bizim apartmana girmemle tanıştım bu kokuyla...
nasıl bişiydir o öyle,nasıl bir güzelliktir...
anneme talimat verdim hemen kimin sıktığı bulunsun diye:)
en üst katta muhasebeci kadın kullanıyormuş.
vermiş annem ismini yazmışlar ve şişesi de şu arkadaşın eklediği ilk resim yani beyaz olan.
ama baktımki çeşitleri var.
dpdeki hangisi acaba?

Back