• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecimm yüzükler çok yakışmış ellere maşallah size :nazar:
çikolatadan benim yerimede yeseydin cokacimcoook
herkes gittikten sonra ekledin resimleri sanki. bence yarın arkadaşlar gelene kadar dursun diyecem ama yinede sen bilirsin canım şakkıdı
bu arada komutan diyince hep kel şişko biri olarak düşünmüştüm o da gençmiş yaf :roflol:

Lavantam yaa yüzük takılırken ağladı bizimkiler, kayınvalidemde ağladı dayanamadım zor topladım kendimi.
Bendeniz bi badem bi çikolata yidim bi senin bi benim yerime, silmicem canım inşallah çalmazlar resimleri bi kere başıma geldi zaten :((
Yüzüğüm büyük biraz yaa, bu akşam küçülttürücem, kuyumcudaki çocuğa büyük dedim inanmadı, şimdi götürüp gözüne sokcem...
Cumartesi çok komik bişey oldu yaa, kayınvalidem terlikleri ızmir'den almamış numarayı çok küçük söyledim diye, ben 36 giyiyorum demiştim o kadar küçük ayak olurmu demişti. Terlikleri denerken 36 bile büyük geldi 35 numara aldım :))

ooo cimcimeciim hadi hayırlı olsun kuzum çok yakışmışsınız
:nazar: :nazar: maşallah allah mutluluğunuzu daimetsin.... :asigim: opuyorumnanaktan

allahhhhh cimcimeyide aslıyıda apeddy de kaybettik hayırlara vesile olsun... :Saruboceq:

afiyet olsun şekerim cokacimcoook
seninde ne küçük ayakların varmış. ne güzel :) ben 38 giyorum :))
benim parmaklarda incedir yüzüklerim hep düşer :D
inşallah çalmazlar canım. allah korusun öyle pisliklerden :kızgın: istersen sil yarın soran olursa yine eklersin

cimcimemmmm bebeğim ne kadar güzel olmuşsun sen yaaa...
bayıldım sana prensesimmm
allah bahtını güzel eylesin
VARAN 2 ULEEE...... :lepi: Aranızda 2 sözlü bulunmakta artık ben ve cimcimem :1hug: 2 hafta sonrada varan 3 oluyoruz kaydirigubbakcemile3

bananeeeee bende varan 4 olmak istiyorum ama bu
gidişle imkansız gibi gözküyor ühühühühühühüh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama

cimcimem Allah tamamına erdirsin gülüm
o kadar duygulandım ki anlatamam senağlamaçok güzel yakışmışsınız :nazar::nazar::nazar:yüzüğünüde çok beğendimzemuszemusmutluluğunuz daim olsun inşallah...

bananeeeee bende varan 4 olmak istiyorum ama bu
gidişle imkansız gibi gözküyor ühühühühühühüh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama

yaaaaa üzülme aşk böceğim benim en güzeli bulucak inş sende varan 4ümüz olucan bebeğim sarı şekerim benemm opuyorumnanaktan

cimcimemmmm bebeğim ne kadar güzel olmuşsun sen yaaa...
bayıldım sana prensesimmm
allah bahtını güzel eylesin
VARAN 2 ULEEE...... :lepi: Aranızda 2 sözlü bulunmakta artık ben ve cimcimem :1hug: 2 hafta sonrada varan 3 oluyoruz kaydirigubbakcemile3

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yüzümüzün göründüğü fotolar silindi arkadaşlar, göremeyenlere geçmiş olsun diyeyim ama herkes gördü sanırım...
Kızlaar ha gayret daha sene başındayız biz bu sene hepimiz gitcez gibime geliyo, bir topic seneye nasıl girerse öyle geçermiş bütün sene :))

yüzümüzün göründüğü fotolar silindi arkadaşlar, göremeyenlere geçmiş olsun diyeyim ama herkes gördü sanırım...
Kızlaar ha gayret daha sene başındayız biz bu sene hepimiz gitcez gibime geliyo, bir topic seneye nasıl girerse öyle geçermiş bütün sene :))

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
işallah varan 4 ben 5 de sen olursun bebeğim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ayyy inşallllaaahhhhhŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Back
X