• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

canım mıdemın agrısı nekı...ben dun aksam tedavının hasını gordum...ılacın alasını aldım...kalırmı agrı opuyorumnanaktan rabbım ıyıkı onu karsıma cıkarmıs o kdr guzel gectıkı o 1 saat... o kdr guzel konustukkı... bende cımcımem gıbıyım cok korkuyorum onu kaybetmekten.bu kadar yol katetmişken....bilmiyorumkismile
dün düğünden falan konuştuk... epey borca giricekler... bi düğün etmek kolay değil malum... dedi kimsenin lafına aldanıpta hiç bir şey yapmayacağız dedi sonuçta düğünden sonra o evde sadece 2miz yaşıyacağız kimse bizim bişeyimizi almıycak millet anca konuşur şu şöyle olsun bu böyle olsun diye dedi.ben evlendikten sonra borç ödüyceksem sen aldığın maaşın yarısını borca yatırakcaksan ben borca yatıracaksam aldığımız eşyaların v.s şeylerin nasıl sefasını sürücez dedi... demek istediğim dedi öyle pahalı şeylere özenmeye gerek yok dedi... bende dedim 1000 tl koltuk takımı olmaz 500lük olur.içinde sen olduktan sonra o yuvanın banane eşyadan dedim...annem 3lü adana burması bilezik istedi 5 tane.onlarında tanesi 1150,00 lira.. e buda az bi para değil yani.daha bunun yanında gelin seti var oda takriben 2000-3000 civarı tutacak.dedi gelin setini daha sonra alsak olmaz mı dedi..bende kırmakta istemediğim için aşkım bunu düğün zamanı konuşuruz dedim...istesede istemesede alcak.biliyorum o dün benim samimiyetime güvenerek söyledi onu.şu an eve tek hasan bakıyo.annesi çalışamıyo babasıda yaşından dolayı çalışamıyo 2 sene sonra emekli olacak.e yük hasanın omuzlarında.evde boştu biliyosun resimleri göstermiştim.e kiracı daha yeni taşınacak... zor yanii... maaşının yarısını eve verince diyo hangi parayla ben kenara para koyucam diyo.bak eskiden alırdım üstüme başıma 3-4 ayda bi ayakkabı alırdım ama şimdi istesemde istemesemde almıyorum çünkü artık BİZ'i düşünüyorum diyo..ayy neler neler yaaa... ama ne bileyim yani nereye ne harcama yapıyosa şimdiden kuruşu kuruşuna bana anlatması falan uff çok güzel yaaa... onunla soğan ekmek yemeye razıyım yeterki onun olayım bir ömür....
hiç bişeyde gözüm yok ne eşyada ne başka bişeyde..tv almayız bi süre..bulaşık mak sonradan alırız...dün akşam anneme anlatıyorum.annem bana diyo olabilir diyo herşey zamnla diyo ben evlendğmde hiç bişeyimiz yoktu diyo sizin çalışıpta kendi alacağınız şey daha kıymetli olur hem diyo.yengemde var o sırada yanımızda.illa laf sokacak ya.olurmu öyle şey diyo aldır diyo sonradan alınır diye bişey yok diyo.ne aldırabilirsen kar diyo.ulan ben bu adamla bi ömür aynı evde yaşıycam yaaa 5 senelik sözleşmemi yapıyoruz..geçicimi herşey..o evin o eşyalrın sefasını süreceğime cefasını niye çekeyimki..

cnm avatardaki sizzseniz çok yakışmışınız allah mutluluğunuzuzdaim etsin

ayyy aslıcıım ne kadar güzel ne kadar önemli şeyler bunlar maşallah :nazar:
allah aranızı bozmasın bencede çok haklı hasan zamanla alırsınız herşeyi
herşey bi anda alınır die bişey yokki hem böylekendi çabalarınızla zamanla
alırsanız sizin için o eşyalar daha kıymetli olur bence böyle şeyleri paylaşmak
kadar güzel şey yoktur bencene kadar güzel böyle şeyleri paylaşarak yaşamak
işallah hep mutlu olurusunuz canım yaaa a.s. :asigim:

oo hoşgeldin umudum nasılsınz kız bayadır ortalarda yokrun valla özlettin lkendini :1rolleyes:

ayyy aslıcıım ne kadar güzel ne kadar önemli şeyler bunlar maşallah :nazar:
allah aranızı bozmasın bencede çok haklı hasan zamanla alırsınız herşeyi
herşey bi anda alınır die bişey yokki hem böylekendi çabalarınızla zamanla
alırsanız sizin için o eşyalar daha kıymetli olur bence böyle şeyleri paylaşmak
kadar güzel şey yoktur bencene kadar güzel böyle şeyleri paylaşarak yaşamak
işallah hep mutlu olurusunuz canım yaaa a.s. :asigim:

çok sağol bitanem benimmm.... inşallah herşey sorunsuz olur... hayırlısıyla kavuşurum sevdiceğimee... cumartesi günü davetiye bakmaya gidiyoruz :kedi::1hug:

günaydın kızlar. bugün erkenden uyandım mirmirmirmir
aslı aranızın düzeleceği belliydi canım boşuna o kadar üzdün kendini. allah mutluluğunuzu bozmasın
lavantacım bize de bi gün sıra gelşr belki olumunekankayizsmile
cimcime ya anne demk ne kadar zor cidden. ben bile hep bunu düşünürüm. benim annem babamda birbirlerinin anne babasına demiyorlardı ondan bana daha garip geliyo :sm_confused:

günaydın kızlar. bugün erkenden uyandım mirmirmirmir
aslı aranızın düzeleceği belliydi canım boşuna o kadar üzdün kendini. allah mutluluğunuzu bozmasın
lavantacım bize de bi gün sıra gelşr belki olumunekankayizsmile
cimcime ya anne demk ne kadar zor cidden. ben bile hep bunu düşünürüm. benim annem babamda birbirlerinin anne babasına demiyorlardı ondan bana daha garip geliyo :sm_confused:

günaydın canım nasılsın...
sağol canım amin inşallahh daha kavga etmeyiz... ya ne bileyim bu yapım benim.kaybetmekten çok korkuyorum onu :sinifsinif:

Aslıcım ne kadar güzel muhabbetler bunlar...
Ailenide takdir ettim doğrusu, annemi kötülemek istemiyorum ama başkalarını gazına çok geliyo.
Sözde ben onlara kıyafet aldırmıcam dedim, yinede çarşıya çıkarken hepsi diyoki, bak alırsa sakın itiraz etme falan filan çok kızdım yaa, insan çalışkan ve azimli olduktan sonra evini gerekirse Aslı'nın dediği gibi kuru soğan ve ekmekle geçindirir, en azından huzur olur.
Saolsun kayınvalidemde sözde fazlasını getirerek herkesi susturdu.
Zatet sözlümde kendi ailesini konuşturmuyomuş pek, bu bizim hayatımız siz karışmayın diyomuş, bunlarıda o yokken komutanı anlattı bize...

günaydın canım nasılsın...
sağol canım amin inşallahh daha kavga etmeyiz... ya ne bileyim bu yapım benim.kaybetmekten çok korkuyorum onu :sinifsinif:

iyiyim canım. sen?
anlıyorum seni çünkü bende öyleyim. aşırı duygusal,hassas ve aşırı kafaya takan. bu da yıpratıyor beni. oluruna bırakamıyorum bi türlü :tomato:

Günaydın bendenizim, zor yaa ama baba demek daha zor, hep düşünürdüm anne neyse ama baba nasıl dicem diye.
Allah onunda kolaylığını verdi babasını kaybetmiş, ikimizinde kaderi aynı...

kızlar valla benden size tavsiye kaybetmekten korkmayın
insanın korktuu şey hep başına gelirmiş birbirinizi kırmayın
sorunlarınızı karşılıklı görüşürp konuşun içinize atmayın hep
karşı tarafa saygılı olmaya çalışın ama kaybetmekten korkmayın derim ben... olumunekankayizsmile

Seçilcim bu elimde olan bişey değil benim, bugüne kadar birçok sevdiğimi kaybettim ama kırgınlıktan dolayı değil, ebedi aleme göçtükleri için, sanırım bunun büyük etkisi var bende.
Sadece onu değil sevdiğim birçok kişiyi kaybetmekten korkuyorum, telefona biraz geç cevap verse hemen kendimece bişeyler kuruyorum,acaba bişeymi oldu diye...
Paranoyak oldum iyice...

iyiyim canım. sen?
anlıyorum seni çünkü bende öyleyim. aşırı duygusal,hassas ve aşırı kafaya takan. bu da yıpratıyor beni. oluruna bırakamıyorum bi türlü :tomato:
valla benim en ufak bir şeye ağlamak gibi bir özelliğim var çok duygusallaştım daha düğünüme 1,5 yıl var takriben ama aileden ayrılacak olmak ki zaten bu yüzük bu parmağa girdikten sonra kendini yavaş yavaş gidici pozisyonuna hazırlıyo insan...ailemde bende buruğuz.çünkü birbirimize çok düşkünüz.tamam aynı ilin sınırları içerisinde yaşayacağız ama hayat telaşı iş telaşı ev telaşı eskisi gibi olmayacak.belki haftada 1 belki 15 günde 1 defa göreceğim ailemi...ama şanslı hissediyorum kendimi benim çok anlayışlı ve bana çok sadık bir eşim var.. eşim olacak tabi müstakbel eşim :kedi::nazar:
allahıma bin şükür dün akşamdan sonra çok iyiyim midem ağrıyodu onu görünce geçti bu bir mucizemidir nedir ya hihoyyyt sağol canım benim.

Aslıcım ne kadar güzel muhabbetler bunlar...
Ailenide takdir ettim doğrusu, annemi kötülemek istemiyorum ama başkalarını gazına çok geliyo.
Sözde ben onlara kıyafet aldırmıcam dedim, yinede çarşıya çıkarken hepsi diyoki, bak alırsa sakın itiraz etme falan filan çok kızdım yaa, insan çalışkan ve azimli olduktan sonra evini gerekirse Aslı'nın dediği gibi kuru soğan ve ekmekle geçindirir, en azından huzur olur.
Saolsun kayınvalidemde sözde fazlasını getirerek herkesi susturdu.
Zatet sözlümde kendi ailesini konuşturmuyomuş pek, bu bizim hayatımız siz karışmayın diyomuş, bunlarıda o yokken komutanı anlattı bize...

ya benim annemde hiç bişey aldırma demiyo elbette alınması gerekenler alınacak diyo ev eşyası konusunda hiç bişey demem gidin diyo ne istiyosanız alın bütçenize göre diyo ama ben kendi kayınvalidemden bişey görmedim o bi evin bi oğlu sende bi evin bi kızısın altın konusunda anlayışlı olamam diyo.sonuçta ben 8 tane bilezik istedim onlar 5 yapabiliriz dedi o orda kaldı bende tamam dedim iki tarafında sıkıntıya girmeden bişeyler yapabilmesi gerek 5 olsun dedim dedi...sende duydun dedi.kız anasının ağzından çıkan söz senettir dedi...geri kalan evin içiymiş düğün salonuymuş eşyalarmış ne alıyosanız alın hiç kızım damadım siz bunu niye alıyosunuz bu güzel değil şunu aldır v.s demem dedi siz yaşayacaksınız o evde dedi.bileziklerini tam alsınlar yeter dedi... onlarıda inş alıcaklar söz çıktı sonuçta ağızdan...
hasanımla böyle şeyler paylaşabilmek o kadar güzelki.... herşeyi konuşabilmek...
kayınvalidenede helal olsun kız ohhh susturmuş milleti... :dilcikar:

cimcimecimm herşey olacağına varır. herşey allah'tan. seni anlıyorum ama biraz rahat olmayı dene canım. bol dua et
aslı ne güzel yaa sizin gibi böyle uyumlu mutlu çiftleri görünce çok imreniyorum cidden. yanlızlığımı bi kat daha hissediyorum. geçen zamanıma yazık diyorum :çok üzgünüm:

cimcimecimm herşey olacağına varır. herşey allah'tan. seni anlıyorum ama biraz rahat olmayı dene canım. bol dua et
aslı ne güzel yaa sizin gibi böyle uyumlu mutlu çiftleri görünce çok imreniyorum cidden. yanlızlığımı bi kat daha hissediyorum. geçen zamanıma yazık diyorum :çok üzgünüm:

ben varya dışarda el ele tutuşan bi çift görsem gözlerim dolardı...
o kadar çok değersiz insana değer vermişim ki ben zamanında...
şu an diyorum keşke önce hasanı tanısaymışım...
seninde böyle düşüneceğin biri mutlaka çıkacak karşına...
ama işte alınyazısı kader nasip herşey..
demekki bi zamanı var bitanem

bende çok değersiz insanlara çok değer verdim onlar için çok fedakarlık
yaptım bazen başımı dağlara taşlara vurasım geliyor ne kadar da safmışım
bazı şeyleri görememişim diyorum ama insan zamanında bunların farkında
olamıyor işallah herkesin karşına böyle güveneceği karşılıklı sevip sevileceği
kişi çıkar karşına aslı bende aynı senin gibiyim çok duygusalım olur olmaz
şeyleri kafaya takarım elel tutuşan ya da evlenen bi çift görsem mutlaka
ağlarım içten içtende ben bu günleri görebilirmiyim bi gün die düşünüp
ağlarım sanırım bu kadar çok duygusal bi insan olduumuz için zaten mide hastasyız :sinifsinif:

ağlarım sanırım bu kadar çok duygusal bi insan olduumuz için zaten mide hastasyız :sinifsinif:

bız canımız yandıktan sonra akıllanıyoruz canımm... degmeyenler ıcın bu kdr deger verdıgımız ıcın kendımızı bılebıle atese atıyoruz ve boyle mıde krampları gecırıyoruz ıste... ınsallah gecıcek hepsı senın ıcınde benım ıcınde bıtanem ben ıns mutlu olucam hayaat arkadasımı mustakbel esımı buldum sende bulucaksın sarı sekerım benım senın gbı guzel bı kızı kaybettıgı ıcın yansın mert yansınnnn :olmaz:

Ulen Aslı sen yazdıkça kendimi görüyorum sende...

bızım karakterlerımız aynı senınle bıtanem benım olumunekankayizsmile

ben varya dışarda el ele tutuşan bi çift görsem gözlerim dolardı...
o kadar çok değersiz insana değer vermişim ki ben zamanında...
şu an diyorum keşke önce hasanı tanısaymışım...
seninde böyle düşüneceğin biri mutlaka çıkacak karşına...
ama işte alınyazısı kader nasip herşey..
demekki bi zamanı var bitanem

haklısın canım. zamanını bekliyorum bende mecburenmirmirmirmir
bu zamanında ne zamansa artık gelemedi bi türlü. çıkmaz ayın son perşembesi midir nedir fisfisfis

kızlar aynen benimde bu huyumdan dolayı mide problemlerim var benneyaptımki

Back
X