- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
canım mıdemın agrısı nekı...ben dun aksam tedavının hasını gordum...ılacın alasını aldım...kalırmı agrı opuyorumnanaktan rabbım ıyıkı onu karsıma cıkarmıs o kdr guzel gectıkı o 1 saat... o kdr guzel konustukkı... bende cımcımem gıbıyım cok korkuyorum onu kaybetmekten.bu kadar yol katetmişken....bilmiyorumkismile
dün düğünden falan konuştuk... epey borca giricekler... bi düğün etmek kolay değil malum... dedi kimsenin lafına aldanıpta hiç bir şey yapmayacağız dedi sonuçta düğünden sonra o evde sadece 2miz yaşıyacağız kimse bizim bişeyimizi almıycak millet anca konuşur şu şöyle olsun bu böyle olsun diye dedi.ben evlendikten sonra borç ödüyceksem sen aldığın maaşın yarısını borca yatırakcaksan ben borca yatıracaksam aldığımız eşyaların v.s şeylerin nasıl sefasını sürücez dedi... demek istediğim dedi öyle pahalı şeylere özenmeye gerek yok dedi... bende dedim 1000 tl koltuk takımı olmaz 500lük olur.içinde sen olduktan sonra o yuvanın banane eşyadan dedim...annem 3lü adana burması bilezik istedi 5 tane.onlarında tanesi 1150,00 lira.. e buda az bi para değil yani.daha bunun yanında gelin seti var oda takriben 2000-3000 civarı tutacak.dedi gelin setini daha sonra alsak olmaz mı dedi..bende kırmakta istemediğim için aşkım bunu düğün zamanı konuşuruz dedim...istesede istemesede alcak.biliyorum o dün benim samimiyetime güvenerek söyledi onu.şu an eve tek hasan bakıyo.annesi çalışamıyo babasıda yaşından dolayı çalışamıyo 2 sene sonra emekli olacak.e yük hasanın omuzlarında.evde boştu biliyosun resimleri göstermiştim.e kiracı daha yeni taşınacak... zor yanii... maaşının yarısını eve verince diyo hangi parayla ben kenara para koyucam diyo.bak eskiden alırdım üstüme başıma 3-4 ayda bi ayakkabı alırdım ama şimdi istesemde istemesemde almıyorum çünkü artık BİZ'i düşünüyorum diyo..ayy neler neler yaaa... ama ne bileyim yani nereye ne harcama yapıyosa şimdiden kuruşu kuruşuna bana anlatması falan uff çok güzel yaaa... onunla soğan ekmek yemeye razıyım yeterki onun olayım bir ömür....
hiç bişeyde gözüm yok ne eşyada ne başka bişeyde..tv almayız bi süre..bulaşık mak sonradan alırız...dün akşam anneme anlatıyorum.annem bana diyo olabilir diyo herşey zamnla diyo ben evlendğmde hiç bişeyimiz yoktu diyo sizin çalışıpta kendi alacağınız şey daha kıymetli olur hem diyo.yengemde var o sırada yanımızda.illa laf sokacak ya.olurmu öyle şey diyo aldır diyo sonradan alınır diye bişey yok diyo.ne aldırabilirsen kar diyo.ulan ben bu adamla bi ömür aynı evde yaşıycam yaaa 5 senelik sözleşmemi yapıyoruz..geçicimi herşey..o evin o eşyalrın sefasını süreceğime cefasını niye çekeyimki..
cnm avatardaki sizzseniz çok yakışmışınız allah mutluluğunuzuzdaim etsin