• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

valla ben bu seneye yalnız girdim ama bu sene turnayı gözünden vurup gelecek seneye sözlü olarak giricem işallah bak görün heeheheheh hihoyyyt sırnaşık şey

mrblar özlemiştim bu topiği nasılsınız bakim kızlar evlennen varmı ben yokken :teytey:

hoşgeldin kuzum evlenen yok ama sözlenen var delikafadulden :teytey: :asigim:

heee ben sözlendimmmm olmayan sözlümle çıkmaz ayın pazartesiiii :lepi:
yok kız daha nelerrrr cimcime sözledni canım hihoyyyt sırnaşık şey

heee ben sözlendimmmm olmayan sözlümle çıkmaz ayın pazartesiiii :lepi:
yok kız daha nelerrrr cimcime sözledni canım hihoyyyt sırnaşık şey

hmm cimcimemmi cimcime hayırlı olsun cnm duy sesimi :dance: opuyorumnanaktan

ya kayınvalidem aradı nasıl anne dicem ben bu kadına yaa :((

canım benimmm aynı sorun bendede var yaaa... dün akşam sözlümde dedi neden sen hala abla abi diyosun diye.. dedim utanıyorum yaaaaa çıkmıyo ağzımdan kaydirigubbakcemile3

he bu arada dün akşam ;

O kadar olgun davrandı ki… onu görür görmez gözlerim doldu öptüm sarıldım L oturduk bi cafede… konuştuk ettik düğün hakkında falan…. O kadar ciddi konuşuyodu ki o kadar belliydi ki onunda özlediği .. hiç açmadı bile cumartesi gün ki konuyu… pişman olduğumu anladın mı dedim sadece ben.oda açma konuyu boşver geriye dönme dedi… 1 saate o kadar şey sığdırmışız ki.. 1 saniye bile kıymetli onun yanında

Ah ah döktürdüm sabah sabah J

günaydııın, böyle güzel haberler duymak ne güzel yaa, günüm güzel başladı valla umarım böyle devam eder.
Şekerkız saol canım, darısı başına...
Akşam ben aradım anne dedim, ama annemlerin yanında nasıl dicem orası muamma...
Kayınvalidem bizde kalmaya gelecek, stres yaptım yine yaa, annemle kaynaşmalarını sağlamam gerekecek, birbirlerine mesafeliler...

günaydın canlarım
ben akşam hiç uyuyamadım ya burnum tıkantı boğazlarım ağrıdı şimdi bile var..

aslıcım bak dememişmiydik üzme tatlı canını diye..inş.canım birdaha böyle tatsız olaylar yaşamassınız gerçi tatı tuzu bu tartışmalar ama sen çok üzüyorsun kendini..

cimcimem artık sen sözlü bir insansın hee..spedi de sözlü olacak daha geride dur sayayım
1 corel
2 bendeniz
3 sinem sinem nerelerde acaba görükmüyor..sinem yoksa bizden gizli gizli evlendin mi kuzum
4 seçil
5 biricik
6 şekerkız diyelim hadi çok uğramasada
siz şimdi beni bekliyorsunuz ama yok yok:olmaz:benden adam olmazguclubacismile

ya kayınvalidem aradı nasıl anne dicem ben bu kadına yaa :((

günaydın canlarım

aslıcım bak dememişmiydik üzme tatlı canını diye..inş.canım birdaha böyle tatsız olaylar yaşamassınız gerçi tatı tuzu bu tartışmalar ama sen çok üzüyorsun kendini..

cimcimem artık sen sözlü bir insansın hee..spedi de sözlü olacak daha geride dur sayayım
1 corel
2 bendeniz
3 sinem sinem nerelerde acaba görükmüyor..sinem yoksa bizden gizli gizli evlendin mi kuzum
4 seçil
5 biricik

evet canım ben aşırı üzerim kendimi böyle olaylarda.niye böyleyim bende bilmiyorum ama çok seviyorum napıyım.... çok kafaya takarım ben en ufak bişeyi... çok duygusalım... v.s v.s

bendede bulamam korkusu var..nasıl bulucam ben ya nasıl aşık olucam nasıl sözlenicem korkuyorum çok yanlız kalmaktan.inş korktuğum başıma gelmez..bu dünyada en kötü şey yanlızlık olsa gerek daha sonra hayat arkadaşı olduğu sandığın kişiden kazık yemek olsa gerek...bakalım zman ne gösterecek ama çevremdeki herkes çift bi ben tekim sıkıldım artık nerdesin eyy sevgili çık artık ortaya

günaydın kızlar hepinize kaydirigubbakcemile4
aslıcıım hasan gerçekten seni çok seviyor bence aman amannn maşallah :nazar: :nazar:
bence sende bundan sonra dikkatli davran onu kırmamaya aranızı bozmamaya çalış kuzum
bak ne güzel karşılamış seni demekki çok olgun bir insan yoksa konuyu üsteler hatta kavga bile çıkartırdı ama seni ne kadar sevdiği sana kıyamadağı ne kadar da belli :asigim: Şeniz
bu arada miden nasıl oldu kuzum iimisin şimdi???
lavantacıım bu işler belli olmaz valla neyin nolacağını allah bilir bende dün eve gittim
annemlerin bi tandıı var onların yiğeni varmış beni düşünüp söylemişler anneme
bende hayır dedim yaaaa bide kızdım hayat şartları artık zor denğim biri olması gerekiyor dedim
kızlar yanlış anlamayın ama adam pimapenciymiş yaaa bende dedim onunlamı uğraşıcam
ben memurluk yapıorum benmle evlenecek kişininde benm gibi sabit bi işi benim gibi sabit bi geliri olması lazım dedim annemler neden öyle diosun felan die kızılar bana ama sonra karşıma aldım bi güzel
konuştum beni dinleyince bana hak verdiler işallah karşıma çıkan kişi benim kriterlerimde bi kişi olur...

günaydın canlarım

1 corel
2 bendeniz
4 seçil
5 biricik

günaydın cnm uğramasmada lafımın geçtiği her yerde kuşlar sölüyo :roflol: tşk edrm cnm inş .sende sıradasın .allah gönlüne göre versin inş :Saruboceq:

diğer herkese günaydıın a.s.

Lavantam bulursun kuzum, ama bende merak etmeye başladım eniştemizi...
Seçilcim patronsa eğer pimapende iyi para var, ama elemanıysa bilemem.
Bizim bi tanıdık var 2 tane pimapen dükkanı var adam aldı yürüdü, hemde öyle cahil bişeyde değil, kendini bilen karizmatik bi tip...

günaydın kızlar hepinize kaydirigubbakcemile4
aslıcıım hasan gerçekten seni çok seviyor bence aman amannn maşallah :nazar: :nazar:
bence sende bundan sonra dikkatli davran onu kırmamaya aranızı bozmamaya çalış kuzum
bak ne güzel karşılamış seni demekki çok olgun bir insan yoksa konuyu üsteler hatta kavga bile çıkartırdı ama seni ne kadar sevdiği sana kıyamadağı ne kadar da belli :asigim: Şeniz
bu arada miden nasıl oldu kuzum iimisin şimdi???
lavantacıım bu işler belli olmaz valla neyin nolacağını allah bilir bende dün eve gittim
annemlerin bi tandıı var onların yiğeni varmış beni düşünüp söylemişler anneme
bende hayır dedim yaaaa bide kızdım hayat şartları artık zor denğim biri olması gerekiyor dedim
kızlar yanlış anlamayın ama adam pimapenciymiş yaaa bende dedim onunlamı uğraşıcam
ben memurluk yapıorum benmle evlenecek kişininde benm gibi sabit bi işi benim gibi sabit bi geliri olması lazım dedim annemler neden öyle diosun felan die kızılar bana ama sonra karşıma aldım bi güzel
konuştum beni dinleyince bana hak verdiler işallah karşıma çıkan kişi benim kriterlerimde bi kişi olur...

canım mıdemın agrısı nekı...ben dun aksam tedavının hasını gordum...ılacın alasını aldım...kalırmı agrı opuyorumnanaktan rabbım ıyıkı onu karsıma cıkarmıs o kdr guzel gectıkı o 1 saat... o kdr guzel konustukkı... bende cımcımem gıbıyım cok korkuyorum onu kaybetmekten.bu kadar yol katetmişken....bilmiyorumkismile
dün düğünden falan konuştuk... epey borca giricekler... bi düğün etmek kolay değil malum... dedi kimsenin lafına aldanıpta hiç bir şey yapmayacağız dedi sonuçta düğünden sonra o evde sadece 2miz yaşıyacağız kimse bizim bişeyimizi almıycak millet anca konuşur şu şöyle olsun bu böyle olsun diye dedi.ben evlendikten sonra borç ödüyceksem sen aldığın maaşın yarısını borca yatırakcaksan ben borca yatıracaksam aldığımız eşyaların v.s şeylerin nasıl sefasını sürücez dedi... demek istediğim dedi öyle pahalı şeylere özenmeye gerek yok dedi... bende dedim 1000 tl koltuk takımı olmaz 500lük olur.içinde sen olduktan sonra o yuvanın banane eşyadan dedim...annem 3lü adana burması bilezik istedi 5 tane.onlarında tanesi 1150,00 lira.. e buda az bi para değil yani.daha bunun yanında gelin seti var oda takriben 2000-3000 civarı tutacak.dedi gelin setini daha sonra alsak olmaz mı dedi..bende kırmakta istemediğim için aşkım bunu düğün zamanı konuşuruz dedim...istesede istemesede alcak.biliyorum o dün benim samimiyetime güvenerek söyledi onu.şu an eve tek hasan bakıyo.annesi çalışamıyo babasıda yaşından dolayı çalışamıyo 2 sene sonra emekli olacak.e yük hasanın omuzlarında.evde boştu biliyosun resimleri göstermiştim.e kiracı daha yeni taşınacak... zor yanii... maaşının yarısını eve verince diyo hangi parayla ben kenara para koyucam diyo.bak eskiden alırdım üstüme başıma 3-4 ayda bi ayakkabı alırdım ama şimdi istesemde istemesemde almıyorum çünkü artık BİZ'i düşünüyorum diyo..ayy neler neler yaaa... ama ne bileyim yani nereye ne harcama yapıyosa şimdiden kuruşu kuruşuna bana anlatması falan uff çok güzel yaaa... onunla soğan ekmek yemeye razıyım yeterki onun olayım bir ömür....
hiç bişeyde gözüm yok ne eşyada ne başka bişeyde..tv almayız bi süre..bulaşık mak sonradan alırız...dün akşam anneme anlatıyorum.annem bana diyo olabilir diyo herşey zamnla diyo ben evlendğmde hiç bişeyimiz yoktu diyo sizin çalışıpta kendi alacağınız şey daha kıymetli olur hem diyo.yengemde var o sırada yanımızda.illa laf sokacak ya.olurmu öyle şey diyo aldır diyo sonradan alınır diye bişey yok diyo.ne aldırabilirsen kar diyo.ulan ben bu adamla bi ömür aynı evde yaşıycam yaaa 5 senelik sözleşmemi yapıyoruz..geçicimi herşey..o evin o eşyalrın sefasını süreceğime cefasını niye çekeyimki..

Back
X