Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende daha hiç demedim ama 1 kez çıksın devamı iyi gelir severek söylycem çünk
hoşgeldinn yavruucmmm
hoşgeldin kuzum evlenen yok ama sözlenen var delikafadulden :teytey: :asigim:
heee ben sözlendimmmm olmayan sözlümle çıkmaz ayın pazartesiiii :lepi:
yok kız daha nelerrrr cimcime sözledni canım hihoyyyt sırnaşık şey
ya kayınvalidem aradı nasıl anne dicem ben bu kadına yaa(
ya kayınvalidem aradı nasıl anne dicem ben bu kadına yaa(
günaydın canlarım
ben akşam hiç uyuyamadım ya burnum tıkantı boğazlarım ağrıdı şimdi bile var..
aslıcım bak dememişmiydik üzme tatlı canını diye..inş.canım birdaha böyle tatsız olaylar yaşamassınız gerçi tatı tuzu bu tartışmalar ama sen çok üzüyorsun kendini..
cimcimem artık sen sözlü bir insansın hee..spedi de sözlü olacak daha geride dur sayayım
1 corel
2 bendeniz
3 sinem sinem nerelerde acaba görükmüyor..sinem yoksa bizden gizli gizli evlendin mi kuzum
4 seçil
5 biricik
6 şekerkız diyelim hadi çok uğramasada
siz şimdi beni bekliyorsunuz ama yok yoklmaz:benden adam olmazguclubacismile
günaydın canlarım
ben akşam hiç uyuyamadım ya burnum tıkantı boğazlarım ağrıdı şimdi bile var..
aslıcım bak dememişmiydik üzme tatlı canını diye..inş.canım birdaha böyle tatsız olaylar yaşamassınız gerçi tatı tuzu bu tartışmalar ama sen çok üzüyorsun kendini..
cimcimem artık sen sözlü bir insansın hee..spedi de sözlü olacak daha geride dur sayayım
1 corel
2 bendeniz
3 sinem sinem nerelerde acaba görükmüyor..sinem yoksa bizden gizli gizli evlendin mi kuzum
4 seçil
5 biricik
6 şekerkız diyelim hadi çok uğramasada
siz şimdi beni bekliyorsunuz ama yok yoklmaz:benden adam olmazguclubacismile
günaydın kızlar hepinize![]()
aslıcıım hasan gerçekten seni çok seviyor bence aman amannn maşallah![]()
![]()
bence sende bundan sonra dikkatli davran onu kırmamaya aranızı bozmamaya çalış kuzum
bak ne güzel karşılamış seni demekki çok olgun bir insan yoksa konuyu üsteler hatta kavga bile çıkartırdı ama seni ne kadar sevdiği sana kıyamadağı ne kadar da belli :asigim: Şeniz
bu arada miden nasıl oldu kuzum iimisin şimdi???
lavantacıım bu işler belli olmaz valla neyin nolacağını allah bilir bende dün eve gittim
annemlerin bi tandıı var onların yiğeni varmış beni düşünüp söylemişler anneme
bende hayır dedim yaaaa bide kızdım hayat şartları artık zor denğim biri olması gerekiyor dedim
kızlar yanlış anlamayın ama adam pimapenciymiş yaaa bende dedim onunlamı uğraşıcam
ben memurluk yapıorum benmle evlenecek kişininde benm gibi sabit bi işi benim gibi sabit bi geliri olması lazım dedim annemler neden öyle diosun felan die kızılar bana ama sonra karşıma aldım bi güzel
konuştum beni dinleyince bana hak verdiler işallah karşıma çıkan kişi benim kriterlerimde bi kişi olur...