• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

slmm canlarr nasılsınızzz.)::) gelişmeler var mıı evlenmem açısındann birini bulan falann)::)

slm cnm...kimse daha bulamadı heralde bende bulamadım bulanlar direk buraya bu gidişle evde kalmıcam diye yazarkaydirigubbakcemile5

aman 20mıymış benden kartsın desene :dilcikar: ben kucuk gosterıyom

ahh ahh zengun goca nerdesın:delphin:

aman 20mıymış benden kartsın desene :dilcikar: ben kucuk gosterıyom

ahh ahh zengun goca nerdesın:delphin:

:roflol::roflol::roflol:ya kızlar abisi olan yok mu ya beni alın:roflol: temizlik yaparım ütü yaparım bulaşık nedir unutursunuz :roflol::roflol::roflol:

bak böcük gördünmü nasıl alıntı yapıyorum bundan snr seni alıntısız koymicem

bugün pek kimse uğramadı heralde akşam ettiğim dualar kabul oldu koca buldunuzdelikafaduldenkızlar nirdesinizzzzdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:ya kızlar abisi olan yok mu ya beni alın:roflol: temizlik yaparım ütü yaparım bulaşık nedir unutursunuz :roflol::roflol::roflol:

var 2 tane abım var ama evlıler ne mok varsa hemen evlenıp baslarını yaktılar genc yaslarında yoksa ben o gelınlerı alırmıydım ceyıslerı neyım yok burdan alırdım bırını :1closedeyes: ahh ahh sakalm yok ama bıyığım var sözumu dınleyen gene yok -tatlicadiarzu-

mervecim uğrayamadım kusurabakmayın valla izinliydim bugün koşturup durdum off yoruldum valla.
bu arada mesajını aldım canım cvp yazdım tekrar tşk a.s.

önce kendıne etseydn tuhh gordun mu evde kaldın kaptı kızlar turşu olcaz burda senle benn :delphin:

duanın başında önce tüm müslüman kardeşlerimin kısmetini sonra benimkini aç didim ondan heral bana sırana gelene kadar kokuşurum heraldedelikafaduldenhadi iiyisin benden önce gidicen dularım kabul olursaşakkıdı

mervecim uğrayamadım kusurabakmayın valla izinliydim bugün koşturup durdum off yoruldum valla.
bu arada mesajını aldım canım cvp yazdım tekrar tşk a.s.

önemli değil cnm:1hug:aslında ben sana çok teşekkür ederim samimiyetin içina.s.

turşuların önde gideniii yani ben cnm

haksızlık etme kendine burda çook turşu var :roflol: biri de ben :roflol:
ya aslında şakasını yapıyoruz iyi hoşta herkes kısmetini yaşıyo canım ya bakalım bizi neler bekliyo. Allah gönlüne göre verecektir eminim

bende memnun oldum zarifcigimhihoyyyt müjdeci öyle valla turşu murşu diyoruz ama öle herkesin kısmeti ayrı inş.güzel günler yaşarız geç olsun güç olmasın aslında ama bazen insanı bunalıma sokuyorlar işte hatta önüme ilk kim gelirse evlencem diyorum kızıdığım zmana ama malesef sınavdan geçemiyorlar..

susun laa moralım bozuldu 3 gün yokum:delphin:dedıkodumu eden kaynanası ıle otursun ınş

bu arada büşra ben :)
eee kız evi naz evi derler tabi çok naz aşık uandırır da derler ikisinin ortasını bulamazsak yandık mervecim :delphin:

Back