yok cnm nerde ben badana yapıcam annemin yardıma gittiği bir ev var onun yardımcısı hasan abi gelcek de başlayalım bi an önce badanayı ben yapmıcam ama halıları ben yıkacam
saol cnm senin yerinede yerim .. sahi siz kızlarla buluştuğunuzda resimleri hangi bölüme atcaksınız bide lütfen yüzleri karalamayın yaa benim bu isteğimi ilet diğer arkadaşlara
buluşma haberleri diye bölüm var ben sana link veririrm bakarsın cnm hihoyyyt
sende saol bendenizcim zor ama ben çok seviyorum ev tertemiz oluyo atılcaklar atılıyo içim ferahlıyo o zaman evlenirsem fazla eşya almıcam biriktirmede yapmıcamgamyoncuiremsu
cnm kız kaçırıldı esasen çoçuk askerdeyken izninde kaçırdı snr ailesi aldı çoçuk geldi düğün yapıyorlar burda böyle şeyler gayet normal ben ona bişi demiyorum da genç evlenenlere gelinlik çok yakışıyomuş diyerek bana laf atanlara kızıyorumneyse herşeyde bir hayır vardır kısmetin daha gelmemiş demiyorlarda klava:
pek bişe yapmadım. sen ne yaptın canım. kına gecesine gitmiştn sanırım. nasıldı oynadın mı bol bol hihoyyytgünaydınn canlarım naptınız bakalım rüzgarlı bir pazar gününde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?