• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sende saol bendenizcim zor ama ben çok seviyorum ev tertemiz oluyo atılcaklar atılıyo içim ferahlıyo o zaman evlenirsem fazla eşya almıcam biriktirmede yapmıcamgamyoncuiremsu

sende saol bendenizcim zor ama ben çok seviyorum ev tertemiz oluyo atılcaklar atılıyo içim ferahlıyo o zaman evlenirsem fazla eşya almıcam biriktirmede yapmıcamgamyoncuiremsu

evt küçükken bende çok yıkamak için deli ederdim annemi cıbıl cıbıl ayaklar suda çekiver suları tahtayla ne zevkliydi ya kaydirigubbakcemile3 ama bizim buralarda yasak artık zaten yıkayamamda hemen hasta oluyorum yıkatmaya veriyoruz biz cnm

herkes senin gibi düşünmeli cnm ankara gibi bi yerde susuzluk çok kötü allahım bin şükür burda bu sene çok yağdı ve hiç su zahmeti çekilmedi ankarada iyimiş şuan inş. daha da yükselir su seviyeleri:Saruboceq:

amin cnm umarım o susuzluk nedir benden iyi kimse bilmez birde cenazelerimiz vardı 3 günde 1 gün su verdiler felaketti sen düşün Allahtan depomuz vardıda ara ara saatlerde açıldı da öyle idare ettik tekrar olmaz sanırım

inş.cnm allah birdaha susuzlukla denemesin kimseyi istanbuldayken bizde çok olmasada zahmet çektik sürekli sular kesiliyodu bulaşık yıkamak ayrı dert duş almak ayrı dert çok şükür buraya taşındık su derdi yok

cnm kız kaçırıldı esasen çoçuk askerdeyken izninde kaçırdı snr ailesi aldı çoçuk geldi düğün yapıyorlar burda böyle şeyler gayet normal ben ona bişi demiyorum da genç evlenenlere gelinlik çok yakışıyomuş diyerek bana laf atanlara kızıyorum :kızgın:neyse herşeyde bir hayır vardır kısmetin daha gelmemiş demiyorlarda :kızgın::kızgın::kızgın::oklava:

Boşver canım takma sen onları kafana herkes önce kendisine bir baksın:teselli:

Son düzenleme:
slm kızlar
dun bulstuk kzılarla
bulusma topıcınde resımlerımız var bakırkoy bulusma fotoları dıe

böcükcüğüm gördüm resimleri hepinizin maşallahı :nazar:var..hepiniz birbirinizden güzelsiniz bende ist olsaydım gelirdim kesinlikle yaza bi daha yapınya ben tatile gelince =)

merhaba ve güle güle kızlar:)
dietisyene gidiyorum bakalım kaç gram vermişim
epilasyon ve bölgesel incelmede yaptıracağım görüşürüz:)

Back