• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

mrb cnm dışarda işlerim vardı bu arada iki tane göndermişim msj bir tanesini silim sizler neler yaptınız topiğe baktım okuyamam sandım ama kimse konuşmamış pek

hşg. cimcime hihoyyyt sevglisi olan bi dert olmayan bi dert :))
bencede kesin bulsaydı haber veriridi bize bendeniz kaydirigubbakcemile3

Hımm vala tavlama sanatı yokda etrafında hoşlandığı biri varsa onu dikkat çektirecek davraışlarda bulun mesala arkşlarıyla konuş en çok kızlarda neler hoşlanır yani en samimi arkşına sor o gün o renkleri giy etkili parfüm sür yanından gecerken dönüp baktığında sana baktığını gör ....:)) aklıma başka bişey gelmiyor

tvlama sanatı, ben msne eklıyorum zzırt pırt tıtretıyorum,
guzel resımler koy falan, bulusalım derse oley yuppii dıyerek koşarak süslenerek gıt
ama dışarda gördugun bırıyse tavlamak evet zor:) yıne guzel gıyın önunden geç

güzel giyinme konusunda sorun yok fakat ben birinden hoşlanıp onunda bana baktığını görünce ters tepki veriyorum. Kendime gıcık oluyorum ama olumlu tepki veremiyorum işte. O kişiden hoşlandığımı hissettiremiyorum ona

güzel giyinme konusunda sorun yok fakat ben birinden hoşlanıp onunda bana baktığını görünce ters tepki veriyorum. Kendime gıcık oluyorum ama olumlu tepki veremiyorum işte. O kişiden hoşlandığımı hissettiremiyorum ona

Bak kendinde sölemişsin biraz serbest bırak kendini relax ol bak o zaman değişir herşeyi acaba korku var içinde neden ters tepki veriyorsun hani korku derken yanlış anlaşılmasın belki eski erkek arkş.la kötü bir şekilde ayrıldınız seni çok üzdü buda ölemi olur diye yani...

Bak kendinde sölemişsin biraz serbest bırak kendini relax ol bak o zaman değişir herşeyi acaba korku var içinde neden ters tepki veriyorsun hani korku derken yanlış anlaşılmasın belki eski erkek arkş.la kötü bir şekilde ayrıldınız seni çok üzdü buda ölemi olur diye yani...

öyle bir sorun yok fakat biraz aile baskısı var bende ondan olabilir diye düşünüyorum. Bi erkek arkadaşımın olmasını düşündüğüm anda acaba ailemden tepki alırmıyım düşüncesine kapılıyorum bu nedenle diye düşünüyorum. Ya işin kötüsü annemde beni her isteyene tepki gösteriyor görüşmeme bile izin vermiyor sanki ben hemen evet diyecekmişim gibi ona karşı gelemiyorum birazda bundan dolayı sorun yaşıyorum. Ne astsubaylar polisler kaçırdım annem istemediği için :(

anladım güzelim ama nereye kadar sende evlenip yuva kurmak istiyorsun bence ilk zamanlar ailene söyleme biraz tanı iyi birisiyse ailene açarsın tanıştırısın eger olucaksa olur cnm bunlar kısmet işleridir

aile baskısı meselesini en iyi anlayanlardan biriyim
karşıma çıkan kişilerde ailemin de kabul edebileceği özellikler arıyorum. aksi taktirde sorun çıkaracaklarını düşünüyorum. her ne kadar son kararı bana bıraksalarda onların da gönlünü yapmam şart. hakkımızda hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

evt cnm o topikde bi denk gelemiyoruz birimiz yazıyoz çıkıyoruz özlemciğim
Tünaydınn kızlarrr nasılsınız fıstıklar hihoyyyt

Back