• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

GELDıM GELDıM KIZLAR akşam kına gecesi vardı yok yine bulamadım kesin kısmetimi bağladılarkaydirigubbakcemile3moralimi çok bozdular cnm ya düğünü olan kız 17 yaşındaymış diyolarki bana nispet ya valla bu kadarda olmaz yuh dedim 17 yaşında neymiş baksana genç olunca ne giyse yakışıyomuş (gelinlik vs.vs.)aa dedim daha küçüçük yazık dedim herkes güldü bana senağlama

melike bende istiyorum özel msjj yada girdiğin bölümün linkini versende olur kıskandımkaydirigubbakcemile3

GELDİM GELDİM KIZLAR akşam kına gecesi vardı yok yine bulamadım kesin kısmetimi bağladılarkaydirigubbakcemile3moralimi çok bozdular cnm ya düğünü olan kız 17 yaşındaymış diyolarki bana nispet ya valla bu kadarda olmaz yuh dedim 17 yaşında neymiş baksana genç olunca ne giyse yakışıyomuş (gelinlik vs.vs.)aa dedim daha küçüçük yazık dedim herkes güldü bana senağlama

yaşı küçük olduğundan evcilik oyunu gibi gelir ona ama ilerde anlar. aldırma sen onlara

Back