• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

pek bişe yapmadım. sen ne yaptın canım. kına gecesine gitmiştn sanırım. nasıldı oynadın mı bol bol hihoyyyt

bende temizlik yaptım snr kız arkadaşım biri ile tanışcam sende gel arkadaş ol dedi..parka gittik oturduk pizza yiyemedik geç çıkmıştık biraz snr ayakkabı aldım eve geldik arkadaşımda benimle bir ikimizde aynı yaştayız ve ikimizinde düzenli manitası yok..tanışıp tanışıp bırakıyozzdelikafaduldeninş.bu sefer olcak tuttum çocuğu:Saruboceq:arkadaşım barim mutlu olsun:teselli:

merhaba ve güle güle kızlar:)
dietisyene gidiyorum bakalım kaç gram vermişim
epilasyon ve bölgesel incelmede yaptıracağım görüşürüz:)

gelince görüşürüz kaydirigubbakcemile3
bende temizlik yaptım snr kız arkadaşım biri ile tanışcam sende gel arkadaş ol dedi..parka gittik oturduk pizza yiyemedik geç çıkmıştık biraz snr ayakkabı aldım eve geldik arkadaşımda benimle bir ikimizde aynı yaştayız ve ikimizinde düzenli manitası yok..tanışıp tanışıp bırakıyozzdelikafaduldeninş.bu sefer olcak tuttum çocuğu:Saruboceq:arkadaşım barim mutlu olsun:teselli:

arkadaşın için hayırlısı olsun.
ayakkabınıda güle güle kullan kaydirigubbakcemile2

valla gram verememişim :)
ama vücutta incelme var epey ..
antalya bozdu beni ..
3 günlük şok diyet verdi.
c.tesiye 59 u görmem lazım
her gün yürücem

kislaar ne durumdasiniz bakem??
1 hafta yasmadim.. bu 1 hafta icinde kendine manita yapan varmi??? sengözlerimebaksanab

ben ytanlızım
ben yanlızım
çok yanlızım
:lepi:
evde kalanların önde gideni olcammmmm
hepinize ben bakcam valla
bu gidişle

kazulett ankaradami yasiyon canikom??
bak saaa benim kuseni ayarlimm? ne diyon?? :jeyyar:

aynı boydaymışız. benimde kilom bu aralar 58_60 kg arasında gidip geliyor. 55 kg olmayı çok istiyorum ama iştahımı azaltamıyorum bi türlü :1no2:

gamyoncuiremsu
53 leri gördüm uzun bi sürede kaldım
şimdi ki hedefim 50 ::delphin:
ama rejimle 54 e inip devamını sporla getiricem :sm_cool:

stttt corel...
spor kas yapar zayiflamassin ölee.... burda bi arkadasim dokt. kontrolü altinda diet yapioo bayada zayifladii .. doktor demiski spor yapmasaydin daha cok kilo verirdin...
artik arkadasim az spor yapioo... benden sülemesiii

baaaari bende süleyim laa..
benim boy 1.63 kaydirigubbakcemile4
kilo simdilik 55... ah ahh daha gecen sene 51dim... kötükedihüso
insallah bende sok bi diyetle eski kiloma dönerim...
bende de mübarek bi kalca varrr ... arkadan fil gibii :icecream:

evet bende geldim. 23 yaşına geldim artık kartlaşıyorum bu yaştan sonra artık beni kimse beğenmeyecek. Fakat annem vermiyo. Kışa turşu lazımmışta :)

ben kontrol altında kilo veriyorum zaten.
spor kilo verdirmez diyen halt yemiş :)
sporla birlikte yediklerine dikkat edersen verirsin.
ha spor yapıp haminide gırtlak yaparsan alırsın kilo
kas yapsın zate.
eccüg bacaklarım kaslansın :)

Back