GELDİM GELDİM KIZLAR akşam kına gecesi vardı yok yine bulamadım kesin kısmetimi bağladılarkaydirigubbakcemile3moralimi çok bozdular cnm ya düğünü olan kız 17 yaşındaymış diyolarki bana nispet ya valla bu kadarda olmaz yuh dedim 17 yaşında neymiş baksana genç olunca ne giyse yakışıyomuş (gelinlik vs.vs.)aa dedim daha küçüçük yazık dedim herkes güldü bana senağlama
sen neden üzüldün canım?:çok üzgünüm:
GELDİM GELDİM KIZLAR akşam kına gecesi vardı yok yine bulamadım kesin kısmetimi bağladılarkaydirigubbakcemile3moralimi çok bozdular cnm ya düğünü olan kız 17 yaşındaymış diyolarki bana nispet ya valla bu kadarda olmaz yuh dedim 17 yaşında neymiş baksana genç olunca ne giyse yakışıyomuş (gelinlik vs.vs.)aa dedim daha küçüçük yazık dedim herkes güldü bana senağlama
yarın pikniğe mi gideceksiniz? :icecream:
yarın çok dolu bir program var cnm önce KK buluşması yapcem sonra babamla görüşcem sonra aşkımla görüşcem hihoyyyt
ooohhh sefan olsun valla anemoncumkaydirigubbakcemile5..ya 17 yaşında evlilikten ne anlarki insan:S...aman benim gibi otuzuda beklemeyinsenağlama
Hoşgeldin merve 17 yaşında evlilik mi olur şaşırmış onlar
benim yerime de at o göbecikerden sositososito
badanayı sen mi yapacaksın? :1shok:
ohh melikem ne güzel gezcen durcan bende yarın badanaya başlayalım dedim anneme yorgunum olmaz dedi bende arkadaşlarla gezmeye çıkarım ne zmandır pizza yemedik onun planını erteliyoduk keyfime bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?