Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evlenen demedi bizim komşular falan dedi üstelik evlenen kuzenim de dedi aa ne varmış benden biryaş küçük dedi gerçi şimdi düğünlerde oynayamıyo onunda içi gidiyo ama belli etmiyo benide başgöz etmek istiyorlar habire ama akşam bi göbecik bi göbecik oynamayı özlemişim.hihoyyyt

ayh çok küçükmüş merve ya ne kadar bilinçli olabilirki 17 yaşında bir genç kız reşit bile değil kınamıyorum ama daha çok küçük vala bu arada mervecim bendenize cvp attım seninki sonra geldi o yüzden msja cvp veremiyorum ama iyi dileklerin için tskr ederim cnm Şeniz

Hoşgeldin merve 17 yaşında evlilik mi olur şaşırmış onlar

ooohhh sefan olsun valla anemoncumkaydirigubbakcemile5..ya 17 yaşında evlilikten ne anlarki insan:S...aman benim gibi otuzuda beklemeyinsenağlama

kısmet cnm elimizde sanıyoruz evlilik işi ama değil gerçekten değil annemle en ufak bi kavgamızda önüme kim gelirse evlencem diyorum biri teklif etsin kabul bile edemiyorumm istemekle olmuyo işte allahım yüce allahım tez zmanda yanlızlıgımıza son versin inş.:Saruboceq:

Hoşgeldin merve 17 yaşında evlilik mi olur şaşırmış onlar

cnm kız kaçırıldı esasen çoçuk askerdeyken izninde kaçırdı snr ailesi aldı çoçuk geldi düğün yapıyorlar burda böyle şeyler gayet normal ben ona bişi demiyorum da genç evlenenlere gelinlik çok yakışıyomuş diyerek bana laf atanlara kızıyorum neyse herşeyde bir hayır vardır kısmetin daha gelmemiş demiyorlarda klava:

ohh melikem ne güzel gezcen durcan bende yarın badanaya başlayalım dedim anneme yorgunum olmaz dedi bende arkadaşlarla gezmeye çıkarım ne zmandır pizza yemedik onun planını erteliyoduk keyfime bakayım

benim yerime de at o göbecikerden sositososito

attım cnm attım bol bol attım bide müzisyen grup matraktı elleri havada göreyim yok oynamayan evde kalsın derken stresler gittikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh melikem ne güzel gezcen durcan bende yarın badanaya başlayalım dedim anneme yorgunum olmaz dedi bende arkadaşlarla gezmeye çıkarım ne zmandır pizza yemedik onun planını erteliyoduk keyfime bakayım

darısı sana ne deyim bnm yerimede pizza ye emi ben diyetteyim artık cokacimcoook pizzayı zor görürüm vermem lazım bu arada badana işi zordur cnm Allah kolaylık versin :Saruboceq:

saol cnm senin yerinede yerim .. sahi siz kızlarla buluştuğunuzda resimleri hangi bölüme atcaksınız bide lütfen yüzleri karalamayın yaa benim bu isteğimi ilet diğer arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…