• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sivilcelerim için karaciğeeri temizliyomuş ama mideyi maf ediyomuş hayatım midem bulanıyo 2 yudum içti fazla içmedim bide artık dıştan sürerim napıyım..corelcim napıyım dr.larada güvenilmiyo önceden gitti geçen sene yüzüme bakmadan raccau mudur nedir etkili bi ilaç varya onu test etmeden verdi burda araştırınca test etmesi gerekiyomuş hayatım neyse başka dr.gidicem napıyım

ohh corel iş içinde olsa antalyanın havasını solumak bile insana tatil havası verir benide götürrrsenağlama

blackcımm ne yaptın soğan kürüne başladın mı?ben dün akşam kuru lavanta aldım ama daha yapmadım çantamda içiçem bugün inş.

yok cnm başlamadım inş.lah yarın başlıcam dün yapamadım hep dışardaydım akşam geç geldim bugünde geç kalktım yarın kısmetse yapıcam artık birde sürekli elektrikler kesildi bizde komşuya geçmiş olsuna çıktım cnm ama kimse konuşmuyor burda ayh :))

ben giriyorum kimse yok ben çıkıyorum giriyosunuz bugün pek konuşmadık ama yarın konuşalım cnm sıkıldı bütüngün yaww

canım sıkkın :delphin: dün alışverişe gitmiştim ama üstüme bşy alırken sorun oldu bişeyler bulamadım :((( ameliyat olmaya karar verdimde o yüzden şuan sağlık bölümündeyim kızlar

Back